Neden böyle yapıyo? acaba gercekten sevmiyo mu?

herkese merhaba arkadaslar. Ben 7 aydır nisanlıyım. Nisanlımla 2.5 yıldır beraberim. 5 ay sonra dügünümüz var. Nisanlımla iliskimizin 2.5 yılık süresinde 1.5 yılı onun güvensizliginden ötürü olan kavgalarla gecti. Sonra düzeldi. Konustum sürekli. Zaten ona konustugum kadar köpege konussaydım hayvan anladım derdi. Oda sonunda anladı ve düzeldi. Yani sanırım. Dün bi olay oldu. Nisanlımı aradım 1 kere ilk acmayınca sürekli aradım yine acmadı. 20 kere aramısımdır. Amayınca kafamdan bin türlü sey gecti. Benim nisanlım bekar evinde 2 erkek arkadasıyla kalıyo. Afedersiniz ama bu iki erkek arkadası da cok iyi cocuklar ama tam ortamcılar. Eve kız attıklarına kadar biliyorum. Dün aradıgımda acmayınca evde birileri mi var diye bi düsünce geldi aklıma o yüzden ısrarla aradım. Neyse yarım saat sonra aradı beni noldu askım falan dedi. Ben tripli konustum. Basıma bisey gelse sana ulasamaycakmısım demek ki vs dedim. İste sana bisey oldu sandım falan dedim. Meger mac izliyormusta telefonu sessizdeymis. Sonra dısarı cıkcam dedi bende tamam iyi eglenceler dedim. Noldu dedi bisey yok dedim. İyi eglenceler dedim kapattım. Sonra beni geri aradı yok beni delirtme vs biseyler daha dedi aynen aynen dedigim icin dinlemedim. Sonra bana yazmıs ki ''ya yamin ederim bıkmaya başladım senden artık ne bu hareketler ya miğde bulandırıyor bunlar hasta hasta hareketlerinden tiksiniyorum artık güvenmiyorsan defol git hayatımdan ya''. Halbuki öyle cok güvensiz bi insan degildim. Hatta anlayıslı bile sayılabilirim. İstedigi kadar arkadaslarıyla dısarı cıkan cıktıgı zaman rahatsız etmeyen biriyim. Onun bana o kadar yaptıgı haksızlıklara ragmen bi kere bile böyle bisey demedim. İnsan sevdigine bu kadar kolayca defol git nasıl der. Ve biz evlilik sürecindeyiz. Daha 1 kac gün önce evimizin bi odasının esyalarını aldık. Seven insan böyle agır seyler söyler mi? Ne yapmalıyım? nasıl davranmalıyım? Lütfen fikir verin. Simdiden tesekkürler

Neden böyle yapıyo? acaba gercekten sevmiyo mu?