Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi benim ilkim bu arada. Ona rağmen hayat senin dedi. Soruda eklemeyi unuttum. Hayatıma bakıyorum şahsen, bunu görmek mi sinirlendirdi acab
Flörtüm bana geleceğimiz söz konusu değil dedikten sonra kendisine seninle gelecek düşündüğümü nereden çıkardın diye sordum. Cevap vermedi. Sonrasında para istedim, borç olarak. Gönderdi fakat geri istemedi. İstanbul’a gidicem. Bunu anlayınca da sinirlenmeye başladı. Yok niye gidiyorsun, her hafta bir yerdesin, bi oturmayı bilmiyorsun yerinde. Anlamadığım şey ise kendisine sadık kalıp kalmamamı isteyip istemediğini sorduğumda hayat senin hayatın, senin kuralların diyen biri bu tutumu niye sergiler. Erkekleri anlamak cidden zor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Haram para o elindeki bitmiş gitmiş birde para istiyorsun bunun bi lvl üstü hayat kadınlığı
Abart istersen. Borç olarak aldım. 2 saat sonra geri göndermek için hesap numarasını istedim. Vermedi. Kendisi de benden para istedi vaktinde borç olarak.
Olmaz yine de istemem yan cebime koy sen öyle para bittikçe gerimi döneceksin adam ilerde evlenecek sevgili yapcek
Sevgili yaparsa şayet zaten hayatına dahil olacak değilim. Bir başka kadının mutluluğuna niye gölge düşüreyim. Konunun dışına çıkıyorsunuz şu an. Benim sorum bu değil.
Sen öyle bitirmezsen adamında dengesi bozulmuş naz yapıyorsun sanıyor konum vs veriyorsun 😀 ne yaptığının farkında mı değilsin
Hahshsss🐥😌😌😌 ayrılma madem
Ah bebeğim yoruyorsun cidden. Ayrılmayacağım tabi ki. Ciddi ilişki istemeyen benim zaten. Sadece onun da bunu istediğini dile getirip hayatıma karışmasına anlam veremiyorum.
Neeeeeeee 😦 iyi evde kalda aklın bşına gelir
Kanka var mazide yaralarımız. O yüzden dilim yandı ne yazık ki
Alfa dul musun yani 😌 yeni insanlara şans ver lütfen üzme kendini de
Yok be sldöslxl ne dulu. Güven konusunda çok sorun yaşadım. Aldatıldığım oldu. Yakın arkadaşımla hem de. Dolayısıyla ciddi ilişki gözümü korkutuyor artık. Bu yüzden de ciddi ilişki istemeyecek tipte birini aldım hayatıma. İsteyip istemediği de muamma gerçi.
Bak araştır Alfa dul aldatılmış kadınların yaşadığı bir psikoloji eski erkek arkadaşlarıyla kıyaslıyorlar hayatlarına giren herkesi ☹️ yanlış düşünüyorsun böyle hayatında ki iyi şeyleri kaybedersin
Hadi ya. Bilmiyordum bunu. Aslında bağlantısı olabilir. Psikolojim nasıl ben de bilmiyorum çünkü. Şu anki flörtümü de kendime yakın görme sebebim onun da doğulu olması belki de. O yüzden hayatımda kalmasını istiyorum. Gurbette kendime yakın gördüğüm tek kişi. Bir bakıma dost gibi.
Alakası yok o başka bir kişi, doğulu olduğu için vs. değil hayatta doğru kişi karşına çıktığında sen onun için doğru insan olmuyorsun ya onun gibi aslında seni aldatan kişiye dönüşüyorsun.
Peki ne yapabilirim ki bunu düzeltmek için? Konuşmayı mı keseyim?
Sana yapılamasını istemediğin şeyleri başkası bana yaşatma çünkü sonuçları aynı olmayabilir yaşayıp görürsün
Bana hisleri konusunda net olursa ona istemediği bir şeyi yaşatmam. Çelişkili hareket ettiği için aklım karışıyor. Ciddi anlamda gelecek istemiyorsa sorun yok, ama böyle hayatıma müdahale edercesine sinirlenip tavır koyması arkadaşça değer verdiği içinse bile buna gelemem. O yüzden ben de bildiğim gibi hareket ediyorum.
He dese ki hoşlanıyorum, ayağını denk al, gelecek yaşanabilir aramızda. Ben de ona göre hayatımdan çıkarırım. Bunu da demediğine göre elimden gelen bir şey yok. Böyle devam.
Ama ilişki böyle bir şeydir hep bir taraf taviz verir alttan alır diğeri bildiğini okur umursamaz 🙃
Valla bu beni kötü yapacaksa da elimden gelen bir şey yok. Net olması hususunda çok üstüne geldim. Aramızda gelecek yok dediği an benim de ilişki için gidişatım belirlendi. Dolayısıyla bundan sonra bir ihtimal canı yanarsa şayet; bana bildirmediği için bir sorun göremem. Elimden geleni yaptım onu üzmemek için çünkü. Teşekkür ederim bu arada dinlediğin için. Ah almak istemiyorum hiç bir konuda. Aldığımı sanmıyorum zaten de hani olur da duygularını saklayıp böyle lanse ediyorsa diye diyorum.
Umutsuzluk, muammaya dönmüş ruh halinin en derinindeki yaradır. Bu, neysem o olma imkanımın bulunmadığı anlamına gelir; kendim olarak kaldığım sürece önem arz etmemin ya da birinin sevgisine değer olmamın yolu yok. Başka biri olmanın yolunu bulmak zorundayım; sevilebilecek biri, ben olmayan biri
Hangi kitaptan alıntı bilmiyorum ama nokta atışı oldu. Kendimden başlamam gerekiyor değişime. Hazır mıyım değilim tabii ki. Farkında olmak bile yetiyor şu an için. İcraatin beklemesi mühim değil.
Değişme İsteği
Erkekler, Erkeklik ve Sevgi
Bell Hooks
Ben sohbetini bayağı sevdim senin ya. Baştaki önyargıları es geçerek söylüyorum, internet ortamında dinlemesini bilen sayılı kişilerdensin. Teşekkürler tekrardan derdimi paylaştığın için. 😇
Okurum ben bunu skdkskkd
A a. A ne demek rica ederim umarım mutusmutlu olursun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!