3 ay
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
280Cevap
Evet buna olgun seven deniliyor her konuda olgun istiyor
Tam aradığım profil açık tam ne istediğini söylersen
olabilir bende senin yaşlardaki kadınları beğeniyorum hoşuma gidiyor bazen
Normal. Eleştiri konusu olarak görmüyorum. 50-29 yaş ilişkisi içindeyim ve çok mutluyum.
45lik evlenmek isteyen beyler neredesiniz 😂
Normal ya benden de hoşlanan 20 civarında kızlar olmustu
olgun seviyorsun demekki belkide baba sevgisi görmediğin için o sevgiyi bu şekilde tamamlamaya çalışıyor olabilirsin.
Ufacık kalmak hoşuma gidiyor
yaş olarak küçük kalmak demek karşındakinin seni yönetmesi demektir istediği gibi yönetir ama bu senin hoşuna gidiyorsa yönetilmek ya da karşı tarafın olgunluğu ya da cinsellikte bu seni daha çok tatmin ediyorsa olabilir tabi
Tam olarak bu
Çıtı pitiyim zaten
Kucağa oturunca ufacık kalıp sırnaşmak ahhh
Onun olgun olup beni toy görmesi vs vs vs s
Off demeee vize haftam var odaklanamıyorum sıyırdım kafayı
Kendimi burada bu soruyu sorarken buldum djjdjd
haha bazen insan isteklerine mani olamaz
Bütün konsantrasyonum gider ama
Bi elimde kitap bir elimde tel var ya sjdjdjkdd
haha yarım saat kendine zaman ayırırsın ne olacak ))
gencecik kızsın kışındaki kıllar ağarmış insanlarla ne işin ver :P
Normal diyenler sapik asla normal degil baban yasinda adam seni sadece kullanir gencsin diye sen yaslainca anlarsin yasli erkeklerin tek derdi genc kizlar olmasi ulkede ne cok pisloloji bozuk insan var baba sevgisi gormeyen baba arayan canım
Aynen öyle 👍
Olgun ve güçlü erkekler seni etkiliyor sanırım
Evetttt
Güzelll, o olgunluğu nezaket ile sana yaşatması ne hissettiriyor peki?
Böyle biriyle konuşmak garip ama güzel bir çekim yaratıyor
Çekim yaratıyor ve hoşuna gidiyorsa ne güzel.
Senin gençlik enerjin de olgun ve aklı başında bir erkeğin ilgisini çekiyor olmalı
45 de sen 60 70 falan iyi olur sana yani madem 45’e şey yapıyorsan bir 60 70’te sıkıntı olmaz yani🤣🤣
@alevefe
Kadın erkek arasında yaş farkı olması iyi her zaman için kadın erken olgunlaşır erkek geç aradaki denge bu şekilde sağlanır
Tamam siz büyükleri alın biz 27 likler de çıtır olanları alalım 🥺 22 likleri
😉
Anormalsin muhtemelen baba sorunları yaşadın ya da ilgisiz bir çocuk olarak büyüdün
minyonsa ben de küçük olmasını tercih ederim. her acıdan daha cekıcı , dah güzel. daha ilgi cekıcı bana göre.
pişt ortalık durulmuşken yazıyorum farkıma varman ve dikkatini cekmek için ;)
Babanin vermedigi sevgiyi başkasının babası sana vermez. Onun sana vereceği şey baba sevgisi değil. Pişman olacağın yollara girme.
Senin için normal mi bilmem ama bizim için süper
33 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı, yalan yok bir süredir ben de benden büyük kadınlardan hoşlanmaya başladım. Sahte, yapmacık ve basit insanlardan soğumuş karakteri oturmuş insan arayışı olabilir
Yetişkin olduğun için bir şey diyemem ancak 45 yaşında olup senin yaşlarındaki birine o gözle bakabilecek bir insanın iyi niyetinden biraz şüphe ederim açıkçası
Dışarıdan göründüğü gibi olmayabiR
Olmayabilir
Hiç denedin mi peki birisi oldu mu konuşalım mı ne dersin
Çok zeki bir kızsın gerçekten
Tanımıyorsun beni
Tanışalım istiyorum
Sadece işi gücü burada olup her pembe profile yorum atıp mesaj atıyorsan asla olmaz.
Neye göre tanışalım diyorsun
Tip zenginlik güç fitlik yaşam tarzı var mı? Elinde uçkurunla gelme sadece Sadece yaş olarak olgunluktan bahsetmiyorum are u ok
Seni çok iyi anlıyorum ben de aynı senin gibi düşünüyorum
Çok doğal o yaş grubunda insanlar mesleği, işi, evi, arabası vs oturmuş oluyor daha olgun oluyorlar sende otomatik olarak çekiliyorsun bunda bir gariplik yok çok normal.
Evet net
Normal ki aşk her yaşta güzel olgun insanlar daha tecrübeli hem onlarla da aşk yaşamak güzel :)
bu soru ciddi değil beli ve pskoloğa gitmen gerekiyor normal değil bunu normal gören erkek yüzde yüz pedo sübyancıdır
burada bunu normal görenler 22 yaşındaki erkeğe reşit yetişkin demezler çocuk derler ama o yaştaki kızlara olgun der pedolar bi insan 5-40 yaş büyükle aynı kafada olamaz nesil farkı bile var 45 yaşındaki amca telefon kullanmasını bile gençler gibi bilmez. Erkek sorsa bu soruyu hasta mısın genç kadın varken moruğu ne yapacaksın derler kız sorunca sorun yok yetişkinsin kafaya bak reşit olunca kadın 5-40 yıl ileriye mi gidiyor sıfır tecrübesisiyle bin tecrübeli erkekle olmak gibi bir şey erkek 1 ay büyükle olunca ablan teyzen yaşında ayrıl genç bul diyen spl bunu normal görüyor bunu normal görenler kızı büyükle olsa yetişkinsin demez döverler ve kızlarına baskı yapmasını iyi bilirler ama e reşitse kızın istediğini yapacak cinselikte yaşar o zaman susun normal görün? Görmezler ama kendileri kızı yaşındakine göz diker reşit normal der klasik pedo lafı. O erkek sırf bedeniniz için istiyor kızlar mideniz kaldırıyorsa yapın sonra hastalık bulaşınca tedaviye başvurmayın
Ben senin yerinde olsam 40 yaşında biriyle olmam Allah göstermesin diyorum kabul edemem ben en az 25'ten aşağı olur yukarı kabul edemem abi amca yaşımdayken neye bana göre yakışır
ben de 45'te bekâr olursam o civarda bi erkek isterim hep kart zamparalar mı çıtır kız bulcak ya..
Var senin gibi, olgun erkeklerden aşk ve cinsel anlamda hoşlanan
Ben de aynı şeyi yaşadım ama ileriki yaşlarda geçiyor şu an 26 yaşım geçti
simdiki yas araligin ne peki? 🙂
Normal bence bende benden buyuk biriyle sevgiliyim ve onunla mutluyum
Kaç yaşında
30 la 37 arası
Peki senin sevgilin kaç yasinda
Eski vardı 39
Şimdi var mı sevgilin
Yok
Huzur evi çalışanımısın sen 😂
Tamam olgun olsun da o kadar da çıkma bence , her ne kadar karşı olmasam da bu duruma bazı şeylerde denge olması güzel.
Bence Kendi yaşıtlarınla ilgilensen senin için daha iyi olur
Senin gece gece o wmini yiyesim geldi la gel buraya
Ben 45 ten bile fazlayım ve senin yaşındaki kızlardan hoşlanıyorum
1, 80 boy 75 kilo fit bir erkek için boyun kilon uygun mu?
hıc gercekten sevıp deger veren oldumu sana?
Dışarda olduğu gibi KS kızlari da sorunlu. Kendinden küçük erkeklerle eşini aldatanmi dersin , babası dedesi yaşındakilere aşık olanmi dersin , şizofrenmi dersin.. Nerde beyinsiz kiz varsa fazlasi gelmiş ksye.
Sen çıtır mısın yoksa ne bu isyan
Yaşımdanda anlaycagin üzere olgunum bebek
Bu devirdeki 25/30lular premses olmaktan vazgeçerlerse kriterller değişir tabii😄 bende öyle olgun erkeklerden hoşlanıyordum eşimde öyle çıktı nasip olduu yanii
Kaç yaş fark var arada eşinizle
yani çok saçma 45 kadar da yani uyum olmaz Zorluk çekersin ama bari zengin git öyle Bir fikrin kesinse 😅
Olsun Zengin manitam vardı zaten önceden
Olgun*
hm niye yaşıt istemiyorsun ki
Başka oluyor olgun yaa
haha niye yaa
Benim de olmuştu 23 yaşındaydı ama hiç anlaşamıyoduk
Sevgi eksikliğinde dolayı sevgiyi baba figürü birinden bulmaya çalışıyo geneli sende öyle olabilirsin
Degil , bunun altinda kesinlikle bir psikolojik sorun yatiyor olabilir
Abarttt
başta öyle gelir sana ama zaman geçtikten sonra yanlış oldgunu anlarsın evet sevdikten sonra önemi yok gibi gelir ama zamanla öyle olmadıgını anlarsn
Bende 22 yaşındayım abartma istersen en fazla 30 falan iyi
normal erkeklerin 35 yasina kadar evlenmedigi dusunulurse gayet normal hatta
gayet normal bir durum sizin olgun olmanız veya beklentinizi o yaş grubunun karşılamasıyla alakalı bir durum gibi gözüküyor
normal zaten bazi erkeklerde sen yasindaki kizlari sever. bulursunuz birbirinizi elbet denk gelir
O yaşta çok normal bende öyleydim ama emin ol bi 10 sene sonra bu iş değişecek acele karar verip cok büyük biriyle evlenme😂😂😂
simdi kac oldu yas araligin peki 🙂
@goraci 25-33 yas araligi gibi genelde 26-28 arasinda oluyor hoşlandıklarım
ha bi de kucukler hem de!! 😂😂 bu nasil bi degisimmis yahu 😂😂
@goraci evet eskiden asla düşünmezdim benden küçük biriyle ama erkekler 35 yaşından sonra bi tuhaf oluyor gençler daha tatlı daha yardımcı oluyor daha neşeli ve hayatındaki kadına daha güzel davranıyor
dogru evet bana da 35ten sonra bi haller oldu agsfafssfaz
Yaşla mutluluk ölçen, olgunluga yaş üzerinden bakan bir G*RZİSEKALISIN
Ben yaşla olgunluk aynı şey demedim zaten. Küfür etmen de bunu kanıtlıyor.
10 yaşa kadar tamam da, baban yaşında adama da hallenmezsin
Halleniyorum tamam da, sadece güçlü ve iddialı olana
Güçlü ve iddialı dediklerine göre değişir
Sadece yaş olarak olgunu napıyım 😅
Dm gel de düzgün anlat ya 😂
Senin evindeki dolapları beğenmedim gelemem
Spor salonundaki soyunma odası orası 😂
Spor salonunu beğenmedim ozaman duvarlar yıkık dökük
Oraya gitmiyorum da sen gelme boş ver
Zaten gelmiyorum dhjsjshs
Ohh bee
Bu gayet normal ama çok da yaşlı olmamasına dikkat et kadınlar genelde kendisini koruyabilecek güçlü erkeklerden hoşlanır
baba sevgisi eksikse böyle oluyo genelde çevremden biliyom
Herkes bu yorumu yapmış ya
Çok seviyorsan olur abla ama bazen çok sevmekte göz yası unutma ben sevdim ailem yüzünden aramız bozuldu bozuldu insalah çok mutlu olursun
Olabiliyor evet Ben şahit oldum iş yerinde 55yaşında biri var aşşağı cafedeki kız 20yaşlarında adamın peşinde koşuyor adamda kel top sakallı biri
Bende 21 yaşındayıö bende de olıyor özellikle otuzlu yaşlar çok ilgimi çekiyor
Dimiiii dimii
Genç adamlarda bulamadığın ne buldun peki bu adamlarda
Geçen sene vardı olgun manitam o kadar eğlendim ki hem herşeyi oturuyor o yaşta
İşi maddi manevi vs
Bana almadığı şey kalmadı
İlgiside süper
Vayy bende isterdim ya böyle senn gibi genç severm, 😂
Sen gençsin ama
Olsun sorun olur mu
Normal falan diyen hasta ruhlu pisliklere bakma sağlıklı insan buna anormal der bir tedavi olsan iyi olur aksi halde sonun hiç iyi olmaz
Ben 18 im 45 üstü seviyorum
sevilmez mi
Kısa 45 üstü sevmiyorum senin gibi
sevmiyorsun
Neden
Kaplumbağa deden.
:) neye göre sevdiğine bağlı
Sen konuşma bence toy slk
Ne üzerine alınıyorsun dün ki bebe
45 üstü bı adam 18lik kıza çok fark var olmaz o sen daha cocuksun
Yazmayı öğren mal
bu kadari bana bile fazla geldi 🤣😂🤣
😅31 yaşında toy bebe mi oldum anlamadım?
45 üstü ile ilgileniyorum 45 altı bebedir
🤣🤣bence iyi bi gurme değilsin bebe olmadığımın 23 kişilik kanıt var 😎
Daha olgun oluyorlar bende hoşlanıyorum ama hepsinden değil
45 yasa gore senın yaşın çok küçük değil mi senin yaşının 2 katından daha fazla
Ayyyy kokar o ya buruşuk bide niye koynuma alayım