20 yaşındayım ama yıllardır büyük erkeklere ilgi duyuyorum. 30a kadar yolu var var bence.
Yaşıt erkekler karşımda çocuk varmış gibi hissettiriyor
20 yaşındayım ama yıllardır büyük erkeklere ilgi duyuyorum. 30a kadar yolu var var bence.
Yaşıt erkekler karşımda çocuk varmış gibi hissettiriyor
Doğru bir yaklaşım değil. Evet bu konudan fantazin olabilir bu normal. Ama hayatını geçireceğin insan konusunda yaş farkı çok önemli. Çünkü asla aynı heyecanda olamazsınız. O sebeple senin için en iyisi fantezi olarak kalması
Bence tamamen normal, rahat ol 😌✨ Herkesin çekim duyduğu yaş aralığı farklı, seninki de biraz daha olgun tarafa kaymış, bunda yanlış hiçbir şey yok. Yaşıtların sana çocuk gibi gelmesi de senin düşünce yapının daha olgun olmasından olabilir. Önemli olan karşındakiyle enerji ve değerlerde uyuşman 🫶 Sence seni büyük erkeklerde en çok çeken şey ne, olgunluk mu, güven mi? 💬💕
Cevap
15Cevap
Aynısını biz söylesek milf seviciye çıkar adımız sjsjsjsjs
Erkek büyük olur da kadın olmazz
Kızlar olgun erkek, erkeklerde çıtır kız sever genelde
O da senin görüşün
Twitter'da tam aksini iddia ediyorlar kadınlar ama bu platformda genelde kendinden büyüklerle hoslaniyor kadınlar çok ilginç bir şey
Erkeğin kafa olarak olgun olup seni mutlu etmesini istiyorsun
Olabilir, kendini olgun hissedince muhatabın da olgun olsun istiyosundur belki 🤷🏻
Mantıklı kadınlar daha erken olgunlaşır diğerleri sana çocuk gibi geliyor olabilir
Olgun birini istemen normaldir
Daha önce yaşadın mı dediğin yaş aralığında bir ilişki
Daha toysun git sütünü iç
?
Ne alakası var
Normal değil mi
Normal değil
Annemle babam arasında 14 yaş var
Anlaşıyorlar ama
Daha önce böyle bir ilişkin oldu mu
Evet
O kaç yaşındaydı ve neden ayrıldın