Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çoğu kadın zaten olgun erkeklerden hoşlanıyordu, son zamanlarda prenses erkekler dönemide başlayınca daha da tutulur oldu bu mevzu. Çok normal sıkma canını takma kafaya
339 Yorumla
Soran2 ayEvet ya oda etkenn
Ben hep böyleydim ama asdfgh
Soran2 ayTabiki miğde almaz o kadarını 😂
Bi zahmet çitir manitasi varsa kendine baksın fit olsun djjdjd
Soran2 ayÖyle olguna kim baksın
Benim canım tatlı daddy ister 🙊🫠
Soran2 ayEbet evet bebeği yapsın beni 🫠
Soran2 ayHımm dizine yatırıp mı? 🤭 Bakalım ne kadar cesurmuş bu tatlı daddy 😂 Ama sonra affedilir mi, merak ediyorum 😏
Soran2 ayO zaman affettirme kısmını görmek için biraz yaramazlık yapabilirim 😇
Soran2 ayŞımartılmaya hazır hissediyorum kendimi 🙊
Soran2 ayAyıcığım varr bil bakalım önceden kim almışti
Soran2 ayEvet Evett
Soran2 ayAma artık yok ki ;(
Soran2 ayBulmak kolay tabiki ama ama güvenmesi zor 🙊
Soran2 ay@jordireis31 bakamam hahaha
Sen gelip benim soruma bakarsin böyle 😅
Ay benim sorumda ne kadar çok tutulmuş ne kadar çok dadyci var
Soran2 aySen uyumuyor musun hiç yaaa
Soran2 ayBen akıllı kizim ders çalışıyorum geceden beri 🫣
Soran2 ayMatametik öğretimi ve öğretim teknolojileri
Saat 11 de sınav var o yüzden 🥺🥺
Soran2 ayGüzel geçti iki sınavımda🥲☺️
- 2 ay
Yaşla mutluluk ölçülmez, olgunluk yaslada olmaz grzekali Sürüsü
- 2 ay
Yaş Tecrübeyi yaşantı olgunluğu getirir
En İyi Cevaplar
2 ay22 yaşında birinin kendinden büyük erkeklerden hoşlanması gayet normal. Ayrica iki yetiskin arasinda cekim oldugu zaman yas farkinin bir onemi olmuyor. Kadinlar bazen tecrube kazanmak icin, bazen ne istedigini bilen adamlar onlari cezbettigi icin, bazen de yasitlari ile paylasamadiklari seyleri rahatca yargilanmadan paylasmaktan cekinmedikleri icin olgun erkekleri tercih ederler.
Birde bu isin psikolojik yonu de var. Mesela benim yasadigim sehirde single mom oldukca fazla, bu sebepten babasiz veya baba sevgisini yeteri kadar alamamis kizlarin cogunda daddy's girl fantezisi var. Bu da ayri bir etken.
113 Yorumla
Soran2 ayŞu baba olayını yazan 10. Kişisin hiç bu yönden düşünmedim ki
- 2 ay
Ben Prag da yasiyorum, burada cok normal birsey yas farklari ve sebeplerinden birisi de "baba" mevzusu, cunku cocuk isteyen, cocuk yapan ama kocam olmasa da olur diye dusunen cok kadin var, TR de dinamikler biraz daha degisik.
Soran2 ayEvet burada gerçekten çok farklı dinamikler var Türkiye’den bayağı farklı geliyor bazen
- 2 ay
Neyse sonuc olarak iki insan birbirinden gerçekten hoşlandığı sürece, aralarındaki yaş farkının fiziksel ya da duygusal açıdan pek bir önemi yok. Ancak Türkiye’de bu durum çoğu zaman maddi bir perspektiften de değerlendirilebiliyor ve bu da özellikle daha genç olan taraf için bazı riskler barındırabiliyor.
Soran2 ayAnlıyorum ne demek istediğini Benim de maddi olarak güçlü biriyle bir ilişkim olmuştu. Ama dışarıdan sanıldığı gibi para odaklı değil, tamamen his ve uyumla başlamıştı. O yüzden her yaş farkı ilişkisini aynı kefeye koymanın doğru olmadığını düşünüyorum
- 2 ay
Bende koymuyorum zaten, onemsemiyorum da. Bazi durumlarda eger partnerler arasinda disaridan bakildiginda pek bir uyum gozukmuyor ise, ozellikle yas farkinin yuksek oldugu ve adamin zengin oldugunu durumlarda, disaridan ilk bakista o sekilde dusunuluyor.
Soran2 ayEvet biliyorum ama bazen sanki eşit gibi ya
Maddi olarak güçlü Olgun adamda çıtır gezdiriyor yanında 😅- 2 ay
Erkekler citir kiz severler zaten, her yasta severler. Bir erkek 30 yaslarinda ikende 20 li yaslardaki kizlara ilgi duyar, 50 yasinda ikende. Kadinlarda durum farkli, kadinlar gencken citir erkekleri ayip olarak gorurler. Yaslaninca 40 lardan sonra citir erkeklere yonelirler :)
Parasi olan adam icin zaten hicbirsey farketmiyor, ya bu kiz beni seviyordur ya parami seviyordur deyip geciyor :) Disaridan kimin ne dedigini de onemsemiyor cunku kendi gibi takilan cok cevresi, esi dostu oluyor.
Soran2 ayTam olarak bu 😅🥲
- 2 ay
@inconnu01 Peki 60 yasinda bir adam karisi olunce gidiyor 40 yasinda bir kadin ile tekrar evleniyor. Ozaman da sana gore kizi mi oluyor yine :) ?
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. 45 yaşındayım 22 yaşında bir kadın hayatıma girerse, eğlenirim. Gittiği yere kadar gitsin isterim. Sonunun ayrılık olduğunu bilirim. Bu yüzden anın tadını çıkarırım... Amacın eğlence ise lafım yok! Duygusallık ise yara alırsın!.. Ayrıca o erkeği 10 sene sonra görünce şok olacaksın.. Ya elinde baston olacak, ya da bir hastalıktan dolayı çökmüş olacak. Bunları da düşün
01 Yorumla
Soran2 ayBiraz eğlence ya 🥺 hem büyük olgun bebek gibi kucağina alır işte 🫠
2 ayİnan bana kendimden yaşça büyük olanlar daha olgun ve daha anlayışlı her konuda daha bilinçli tecrübeli akıllı oluyo ergen gibi davranan yaşıtlarım var maalesef üzülerek söylüyorum ruh ikizimi bulmayı temenni ediyorum
88 Yorumla- 2 ay
Acaba gerçekten karşına çıksa gerçekten anlayabilecek misin? Ona o fırsatı verebilecek misin?
- 2 ay
Ne kadar büyük
- 2 ay
Olgun ve kendini bilen yaşça kendini geliştirmiş ve karakteri oturuş kişilik şahidi merhametli olması yeterlidir gerisi benim için hiç problem değil. Kültürlü bilgili anlayışlı bir kadının ruhundan anlayan adamlar baş taçi
- 2 ay
Eş seçimine girmissin sen...
- 2 ay
Olgunluktan vahsediyom evlilikten değil carpitilmasin konu
- 2 ay
Gönül eglendirecegin birinde bu kadar kritere gerek yok, tamam olgun olsun ne istediğini bilsin , özel hayatına girmesin yeter.
İhtiyaç dahilinde buluş işini gör evine git - 2 ay
Olaya ben bu açıdan bakmamıştım ama konu nerelere geldi
- 2 ay
Konu başından beri SX ti
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım merhaba 🩷
Kesinlikle normal, hatta düşündüğünden daha yaygın bir durum bu. Olgunluk, özgüven, hayata bakış tarzı seni daha çok çekiyor olabilir; bu da çok anlaşılır bir şey.
Burada önemli olan yaş değil, sana nasıl davrandığı. Sınırlarını koruduğun, saygı gördüğün ve kendini güvende hissettiğin sürece sorun yok. İç sesini dinle, kırmızı bayrakları asla görmezden gelme 😌✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
277Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bence değil ben normal bulmuyorum ben gen3lde benden en fazla 8 9 yaş oda en fazla erkekler den hoşlanırım ondan sonrası itici
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
2 ayBu bir seçim sen mutlu olduktan anlaştıktan sonra gerisi önemsiz
012 Yorumla
Soran2 ayBüyük erkeğin yanında Ufacık olmak hoşuna gidiyor
- 2 ay
Mutlu musun peki daha önce böyle bir ilişki yaşadın mı biliyorum ama
Soran2 ayYaşadım
- 2 ay
O zaman düşünme burada tek dikkat edeceğin şey kendini kullandırmamak
Soran2 ayParalı zengin olgun biriyle takıldım en son ben kullandım onu 🫣
- 2 ay
Hahaha o da akıllı olsaymış senlik sorun yok 😂
Soran2 ayOda harcamayı seviyordu sorun yoktu yaa
Yiyiştik full pıttık vermedim hiç kfkfkf
Sözümden çıkmıyordu ki- 2 ay
Ah siz kızlar çok fenasınız çok neyse iki tarafta mutluysa sorun yok 😂
Soran2 ayAynen öyle 😏 kendi sınırımı biliyorum mutlu olmak her şeyin başı offf o doğru olgunu bulmak sıkıntı assffghhjjjj
- 2 ay
Herkes fena bu devirde senin de işin zor be 😂
Soran2 ayDenk gelmişti belki gene gelir ;(
- 2 ay
Hayırlı işler o zaman 😂
Gizli Üye(30-35)2 ayBunun baba sevgisi eksikliği ile falan alakası yok
Erkekler aileden imtiyazli büyütülür geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır, olgun erkeklerin fevri çıkışlari olmaz daha anlayislidir, tecrübelerini size aktarmaya çalışır hata yapıp üzülmenizi istemez buda onları daha sahiplenici koruyucu gösterir. Hayatta belli başlı şeylerin üstesinden gelmiştir bu da çoğu kadına çekici gelir
Sende düşünce olarak olgun bir düşünceye sahipsin demek ki. Rakamlara takılmamak gerek önemli olan uyum00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayAynı şekilde bende. 22 yaşındayım kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum ama 45 li yaşlarda biriyle mesajlasirken anlamlandiramadim garip bir çekim hissediyorum
106 Yorumla- 2 ay
Olgun mu seviyosun sende
Soran2 ayBelki de doğru insan yanlış yaşta gelmiştir 😅
Bazı insanlar yaşından bağımsız hissettirirler- 2 ay
Amcan yasinda insan yazik etme be kendine
- 2 ay
45 çokmuş yaa 35 felan olsa neyse
2 ayEskiden çok garipserdim ama bende galiba büyük seviyorum yaş olarak
94 Yorumla- 2 ay
Oha tamam büyuk sevde 45 de olmasin
- 2 ay
Zaten 45 değil
- 2 ay
Kac yasinda nerden tanistin
2 ayBu tarz şeyler tercih meselesidir. Ben anormal bulmuyorum
57 Yorumla
Soran2 aySence? Sen peki olgun mu tercihin
- 2 ay
Önemli olan sevmek. Yaşın fazla önemi yok
- 2 ay
Sen neden özellikle olgun tercih ediyorsun canım
Soran2 ayBen sadece yaş olarak olgun olan değil hem fit ve güçlü karizmatik, hem de yanımda kendimi toy ve bebek gibi hissedebileceğim sevgiyle koruyan ve güven veren biri hoşuma gidiyor
- 2 ay
Olgun olmasını bende tercih ederim ama olgunluk her zaman yaşla ilgili olmuyor ondan dedim
Soran2 ayEvet çok doğru
Gizli Üye(36-45)2 ayAhh keşke senin gibi hatunlar real'de karşıma çıksa ama sayılarınız gerçekten çok azz. Ama sizin yaş gruplarında en çok düşündürten şey ne yazık ki yaş almanızla birlikte bu düşüncelerinizin zamanla değişiyor olması. Genellikle geçici heves oluyor sanki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
2 ayNormal. Olgunlardan hoşlanma iki cinsiyette de yaygın ama kızların işi daha kolay. Erkek yaşça belirgin büyük kadınla evlenme ihtimali düşük, toplumda tuhaf görülüyor. Evlenmeyi nırak takılmak bile sıkıntı olaliyor bazı çevrelerde.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı.
2 ayMax 35 desen fazla olmasına rağmen belki de, 45 baban yaşında bildiğin.. Hangi açıdan bakarsan bak olur ve kabul edilebilir mantıklı tarafı yok.
01 Yorumla
Soran2 ay;((
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Genelde babadan sevgi görmeyen ya da babasız olan kadınlarda gözlemlenen durum bu aslında. Normal mi, değil. Max on yaş ideal gibi
114 Yorumla
Soran2 ayHiç bu açıdan bakmamıştım
Soran2 ayBabam yok evet ama bu şekilde düşünmedim hiç sadece zevk olarak baktım
Soran2 ayEvet kimseye söylemiyorum ben
- 2 ay
Doğrusu haddim değil ama birazda bunu uzun süreli olarak düşünmek gerekir. Misal atıyorum sen 30, 40 olunca o 60, 70 olacak. Ve hayatının yarısı bir dönem için iyi, diğer dönem için kötü ve hareketsiz olacak. Çünkü insan gezmek ve eğlenmek istiyor ama yanındaki belirli bir yaşta olunca da maalesef bu mümkün olmuyor. Hayat neşesi insanın soluyor. Bu yüzden uzun soluklu zamanı göze alarakta düşünmek gerekir bunu. Misal yaşına yakın olup çok olgun olanları da olabilir. Bunlar da o ihtiyacı artı yönde olumlu yapabilir 🪻
- 2 ay
Komseyi umirsma. jayat senin nasil. muyliysan o sekilde yasa. Badkalarina gore hareket edersen ilerde diyecegim teknsoz keske olur
- 2 ay
Mantik mutluluk getirmiyor. Kalbin sesini dinmemek insani mutlu ediyor. Hayatin kendi mantikli degil ki mantikla mutluluk gelsin.
- 2 ay
Baban olmadığı çok belli kızım ya
- 2 ay
Bakma. Zaten saçma bir düşünce. Klişe ve geçmişte kalmış bir zihniyet.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
2 ayKoluna takıp sokakta gezerken "aaa baban mı" dediklerinde birbirine yakışan çiftleri görünce hoşlantın aniden bulantıya döner merak etme
11 Yorumla
Soran2 ayBaşıma geldi zaten geçen sene olgun biri vardı hayatımda sadece eğlence için (zengin)
😅 baban mı demişlerdi
Sadece şokla kaldım. d
Ben hiç böyle bişey hissetmedim, denesemde hissedemedim, bu içten gelen bişey kimse buna bişey diyemez, öyle seviyosan ve hissediyosan öyle yaşa, aşkın yaşı olmaz
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aySenin yasinda bende oyleydim hatta takildiklarim bile oldu ama kaldiramadiklarini gorunce sogudum simdi kendimden küçük sevgilim var saatlerce sevisebiliyoruz
22 Yorumla
Soran2 aySadece sevişme olarak mı bakıyorsun. d
Cevap sahibi2 ayBir iliskinin yüzde 60ı cinselliktir hele ki evliliklerin yüzde 80
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
2 ayAnormal sapkınlık bu bunu bir erkek sorsaydı hemen pedofili derdiniz
25 Yorumla
Soran2 ayTamam kanka çıtır erkekler senin olabilir
- 2 ay
Güneşinkadini
- 2 ay
Efenim
- 2 ay
Hayır
- 2 ay
Peki
2 ay42 yaşındayım, çoğu kız yaslisin diyor bı kız buldum çok gençsin en az 50 olman lazım diyor arafta kaldık
Arkadaş ne değişik bı cinssiniz anlamadim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 ayTercih meselesi ama evlilik icin pek mantikli degil 15-20 yil sonra sen olgun bir kadin olacaksin o yasli bir adam
02 Yorumla
Soran2 ayBelki mantık evliliği yaparim 😜
- 2 ay
Hayirlisi olsun ufaklik😀
Gizli Üye(18-24)2 ayAilen den baban dan sevgi göremedin herhalde kendini yalnız hıssedıyorsun sanırım bu yuzden sana tavsıyem kart horozlarla da yaşıtlarınla da olma geneli zaten kullanıp atma derdin de olgunu da genci de bu şekil
01 Yorumla
Soran2 ayBen kullanıyorumdur belki?
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu konuda yalnız oldugunu sanmıyorum
Senin gibi bakan bir çok kişi var
Belki de güce aşıksın bilemedim ama gönül bu laftan anlamaz02 Yorumla
Soran2 ayGüç, karizma ve olgunluk birleşince etkilenmemek zor.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayKüçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü isen olur kız bizim iş 😝
021 Yorumla
Soran2 ayBen zaten bebek gibiyim
Çiti pitiyim 🫠🫠
Ama olgunluk sadece yaş olarak bakma
Her anlamda olgun
Karizması olsun- 2 ay
Bebeğim o zaman kalem eteğini ve stilettonunu giy koşarak gel erkeğine 😏
Soran2 ay@kumesra Beni korumak istediğini anlıyorum ama beni tehlikeye atıcak biriyle zaten olmam
değerimi bilen ve saygı gösteren biriyle olmayı seçerim- 2 ay
- 2 ay
Soran2 ay146 kişiyi takip eden biriyle konuşucağımı mı sandın 😅
- 2 ay
Dedi memesi inek biciği gibi
Dötü değirmen taşı kıvamında olan garı
Soran2 ayVay be, bu kadar çirkin hayal gücünü boşuna harcıyorsun yaratıcı olmayı denesen kim bilir?😏
Yüz vermeyince öfke patlaması… gerçekten çok olgun.
Bütün kızları takip edip sonra yorum yapmak gerçekten çok özgün bir yöntem yokluktasınnn
Evrensel kız hayranlığı mı yoksa hdjdjdjdks
Zorbalarım seni defol burdan- 2 ay
Puhaha sidikli Melahat
Soran2 ayBu mu yani? Bütün kapasiten buydu sanırım
Kendini rezil etme hızın gerçekten takdire şayan. Zeka seviyeni bu kadar hızlı özetlemen etkileyiciydi. Önce sen varya düzgün konuşmayı öğren sonra cevap yaz bu arada iki düzgün kelimeyi yan yana getirince haber ver ne yazıkki dil bilgisi yok argüman yok zor iş be seninki- 2 ay
Ne diyon laaa xik kafalı ergen
Soran2 ayBu mesajdan sonra ‘ergen’ kelimesini senden duymak komik oldu cümle kurmayı beceremeyince küfür açılmış
Hshsjdjdjd
Bu üslupla olgun olduğunu düşünmen ironik- 2 ay
Olmayan beynine soktuğumun ergeni
Soran2 aySeviyen yine düştü
Beklenen tepki jdjdjkdkdkdkkdkdkdkkdkd
Soran2 ay40 yıllık tecrübe küfür mü öğretti? Jdjdjdjkdkdkdkkdkdkf
- 2 ay
Bak Beni germe Buğday Tanesi büyüklüğündeki kibir budalası beynini xikerim bak seni. Germe beni çocuğum Hadi yorma beni eğlendin xektirr git hadi yavrum
Soran2 ayTamam tamam, sinirlenme… klavyen yorulacak 😅
Soran2 aySeni çok güzel zorbalıyorum ama ya shshjdjdd
- 2 ay
Gizli olunca köpek gibi havlıyorsun tabii karşımda olsaydın da senin o dilini ağzından çekip popiş*ne soksaydım görürdün o zaman gizli olunca pek kahramansınız gizli olunca pek kibirlisiniz kanını xiktigimin enikleri
Soran2 ayAy, gizli olunca havlamak başka… merak etme, gerçek hayatta kimse seninle ilgilenmez 😎 Kanımı çıkaracağını mı sanıyorsun? Komikmişsın ciddiye almıyorum Sanalda tehdit gerçek hayatta tek yaptığın havlamak… komik bir performans sergiliyorsun gerçek hayatta kedi bile seni umursamaz 😅
- 2 ay
Hele sen bir karşıma çık da gerçek hayatta o zaman ne olduğunu görürsün burada kişilik yok Kimlik yok Sadece köpek gibi havlıyorsunuz tabii gerçek hayatta bir karşıma çık da itin g***** nasıl sokulur görürsün o zaman kanını hadi ordan&gimin* o*ruspunun* kusmuğu seni
2 ayNormal bir durum, ancak aradaki yaş farkı nedeniyle hayata bakış açılarınızın farklı olabileceğini unutma. Kendi sınırlarını koruduğun sürece bir sorun yok.
00 Yorumla
2 ayben de oylr 20yim ama 40a kdr olabilir Yeter ki ADAM gibi ADAM olsun vesselam
31 Yorumla- 2 ay
Evlilik için mi
Gizli Üye(45 üstü)2 ayBen o yaştayken o yaştaki adamlarla konuşmaya bile çekinirdim amca olarak görürdüm. Bir saygı mesafe olurdu
31 Yorumla
Soran2 ayDemek saygı mesafe vardı… şimdi sponsorluk var 😌 Zaman değişmiş saygı yerini bütçeye bırakmış demek 😄
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tövbe estağfurullah tövbe kıyamet bugündür yetiş ya ümmeti Muhammet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.
2 ayÖzellikle büyük mü arıyorsun? Yoksa olabilri mi diyorsun
14 Yorumla
Soran2 ayVelet erkekler çekilmiyor artık kanka
- 2 ay
Aşkım velet dediğin kendi yaşındır. +5 yaş velet değildir
Soran2 ayOnlar senin olsun aşkk
- 2 ay
Sen daha da büyük seviyorsun yani. Bence çok normal değil. Max 15 yaş
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Son derece normal çünkü kadınlar kendilerinden daha olgun erkeklere ilgi duyarlar, doğa kanunu yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 10 yaşa kadar anlarım ki o bile riskli 45 fazla uçuk kuşak farkı girer araya ve de enerji farkı:))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 22 yaşındayım diyorsun ama 30 dan büyük görünüyorsun bu senin tercihin kafanı yormamak istiyorsan doğru yoldasın fakat ileride ne olur bilemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
2 aySen 45 yaşında gencecik bir kadınken, 70 yaşındaki morukla ne yapacaksın Allah aşkına.
01 Yorumla
Soran2 ayBoşarız bizde ya
- Aşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı.
2 ayO yaşlardayken oluyor bebeğin 30 oluyorsun geçiyor 😂😂 Evlenmek gibi bir hata yapma derim 10 yıl daha bekle hislerin hâlâ aynıysa evlen
01 Yorumla- 2 ay
Bebeğim **** ya benim klavyeyi tutuklasınlar Allah aşkına
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çoğu genç kız olgun erkek, erkeklerde genç kız sever.
İkisi de kendinde olmayanı tamamlar. Aşırısı biraz sıkıntı00 Yorumla
2 ayYani olabilir Neden olmasın tercih meselesi ki zaten Normalde bir erkek büyük olması çok mantıklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
2 ayŞu an ki toplumsal normlara bakınca normal. 20'li yaşlardakiler çocuksu ve prenses takılıyorlar, parayı kazanıp sorumluluk alansa 30 yaş üstü
00 Yorumla
2 ayBende benden büyük kadınları tercih ediyorum ama benim nedenim psikolojik ve zihinsel olarak olgun olmalari
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
2 ayÖh 45 ne ben sorunun başını okurken 30 falandır diyordum 😂
012 Yorumla
Soran2 ayHahaha 30 da olur
- 2 ay
Olmaz en fazla 5 yaş büyük olur en fazla 1 yaş küçük olur 😅
Soran2 ayUfacık kalmak hoşuma gidiyor onların yanında 🫠
- 2 ay
Abartma kanka abartma birakta 40 yaşındaki adamlarla 30-35 yaşındakiler olsun
Soran2 ayOnlarında canı çıtır istiyor emin ol
- 2 ay
Yok ona ne şüphe sjsjsjs
Soran2 ayOf of
- 2 ay
Kızın aklını çelme
Ekmegimize mani olma 😝 - 2 ay
@DiplomalıHavuç bana ne be sjsjsjs napiyosaniz yapın otede ama😅
- 2 ay
Puhaha 😏
- 2 ay
@Eagle2626 gizli üye kız bak 44 yaşında aday adayı çıktı sana
Gizli Üye(25-29)2 ayHayır değil ama bunu da her zamanki gibi zamane insanları normalmiş gibi lanse ederler normalleştirmeye çalışırlar.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayTamam bacım olgun dedik te 45 nedir ya Allah aşkına. Ben 21 yaşındayım en az 26 en fazla ama en fazla 35 olsun. 45 nedir
31 Yorumla- 2 ay
Aynen öyle bunlar abartmış
- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
2 ayÇok çok fazla ya olmaz. Cinsellik olark adamın çökme vakti gelmiş senin enerjin tavanken nasl olck
13 Yorumla- 2 ay
@qüneşinsahibi aynen genç yakuşıklı delici matkap gibi erkek varken ne ne gerek var öyle şeylere 😂
- 2 ay
Hayattaki tek becerisi cinsellik olandan da olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m 2 ayOnlardan senden hoşlanır ama bence dikkatli ol
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayO*osbuluğun yeni adı uyanıklık olmuş midesiz bünyesiz olmak böyle bir şey kaç tane elden geçtiği belli olmayan sokak fah*şelerinin övündüğü bir yer
10 Yorumla
2 ayYanlış sularda yüzüyorsun bacım onlar en tehlikeli guruplar içinde
12 Yorumla- 2 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
2 ayAslında bunun nedeni baba sevgisi ve sahiplenilme ama kadınlarda haklı ergen erkeklerle uğraşmaktansa olgun ve sahip çıkacak tecrübeli bir erkek daha mantıklı
02 Yorumla
Soran2 ayDimi dimii
- 2 ay
Aynen öyle
Merhaba Ben 48 yaşındayım Normaldir yani ben de o yaşlardan hoşlanıyorum neden yani 18+
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayBu çok yanlıs düşünce ılerıde pısman olursun yapma derım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ay+40 yaş grubu erkeklerin bu duruma "normal" demesi peki :)) hiç şaşırtmıyorlar :))
00 Yorumla
2 ayNormal değil uzak dur baban yaşında adamlardan genelde niyetleri hiç iyi olmuyor zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Harika bencee, bunu detaylı konuşmak isterimm 😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. her ay düzenli olark atıyor Ovülasyon döneminde bu profil burada bu mesajı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
2 ayOlabilir ama bunu evlileye yansitirsan zorluğunu çekersin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
2 ayTecrübeli olgun güçlü kuvvetli erkekler sevmen gayet normal
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bizler 22-32 çok mu abartı olur derken şu dengeyi bir kursak iyi olacak
00 YorumlaNormal sanki ama otorite mi seviyoraun yolsa güç mü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
2 ayNe normal ne anormal artık karar veremez olduk
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
2 ayÇok fazla ya 5 yaş ideal olur hadi 8 yaş diyelim ama yaşından büyük fark olamaz yani
00 Yorumla 18 yaşında olup 50 yaşındaki erkeklerden hoşlanan kızlar var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Olabilir. Tanidim bir kac kisiyi burada boyle hisseden. Sonra da anladim amaclarini.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayAslında herkesin seçimleri vardır ben uyıma bakıyorum yaş okadar önemli değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayKimş yaşıtlarıyla kimisi kendinden büyüklerle kimiside küçüklerle arkadaşlık kurup ilgi duyar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fatmanin oğlu 45 yaşında doçent karısı 30 çok sırıtıyor abi kardeş gibi duruyor lar evlilik yaparsan pişmanlık duyarsın cinsel hayatında kötü olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
2 aySeni seytan. taslar gibi taslarlar burada mevzi kaz kendine
01 Yorumla- 2 ay
Sana tavsiyem hayatini kendine gore yasa baskalarini umursama kimin yaninda mutlu isen onun yaninda ol. Bu sadece yas icin gerli degil herseyde
- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
2 aybende olgun seven güzel kadınları çok severim
00 Yorumla - Devamını Gör (350)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne