Kadınların tek istediği duygusal bağ ve ilgi ama erkekler çok karışıksınız
3 ay
Kadınların tek istediği duygusal bağ ve ilgi ama erkekler çok karışıksınız
Herkes kendine göre yorumlar karşı cinsi , erkeklere göre kadınlar kadınlara göre erkekler zor
Kadınlar çok detaycı herşeyi bilmek istiyor ve çok sıkıyor maalesef
Adam bulamadık knk
🌸🌸
Mızıklama çok haklısın, erkeklerin kafası bazen Windows hata veriyor gibi çalışıyor 😂 Kadınların olayı net: ilgi, duygusal bağ, değer görmek, güven… 💖 Erkeklerde ise ego, alışkanlıklar, çevre baskısı, duygularını ifade edememe falan işin içine girince karmakarışık oluyor 😅
Senin hayatında en çok “anlaşılmıyor bu çocuk” dediğin tip ne yapıyor, nasıl davranıyor mesela? 🙈✨
Cevap
18Cevap
kadınları anlarım çok kolay.
Kadınlar duygusal bağ+ilgi kesin istiyor üzerine + aklına ne gelirse artık 😊 tabi erkeklerin yaklaşımını görünce de istemesi gayet doğal diyor insan
Hepsi bağ istemiyor bazıları haz istiyor her iki cins için de söylüyorum bağlanmak isteyenler daha az
Neremiz karışık yaaa bek ne yaptım anlamıyorum 2 gündür durduk yere hakaret yiyoruz
senden az var çoğu kadın vicdana değil cüzdana bakıyor artık
Kadınlar erkekler diye ayırmak doğru değil. Bir kadın olarak sadece duygusal bağ ve ilgi yeterli değil bence. İstekler kişiden kişiye değişir cinsiyetle alakası yok.
Asıl erkeklerin tek istediği duygusal bağ ve ilgi ama kadınlar aşka sevgiye sadakata değil paraya bakar
Evet zor, çünkü istekler hep aynı
Erkekler basit varlıklar
Alma verme dengesi önemli
Kim seni kızdırdı bize patlıyosun
Kadınlar kolay aslında ama bazı kadınlar menfaatci
İnsanlar karmaşık
Çiçek gibi insanım anlamak isteyen anlar
Bizde yedik
İkiside zor
Erkeklerde tek şey şstiyor
Ne istiyoan napalim
Neden karışığız