Kişilik & Karakter konusunda 12,2b cevap paylaştı. Kadınları anlamak zor değil aslında, yeter ki gerçekten anlamak istesin bir erkek… Ama çoğu zaman dinlemek yerine çözmeye çalışıyoruz, hissetmek yerine yorum yapıyoruz. Kadınlar karmaşık değil, sadece derin… Ne hissettiklerini söylemeden de anlatabiliyorlar, ama biz bazen o sessizlikleri bile duyamıyoruz. Belki de mesele anlamamak değil, anlamaya niyet etmemek. Çünkü biri seni anlasın istiyorsan önce onun dünyasına saygıyla bakman lazım. Erkekler bazen güçle, kadınlar ise duyguyla var oluyor ve işte o fark, çoğu zaman iletişimi bozan şey oluyor. Anlamak zor değil, yeter ki gönülden bir çaba olsun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 857 cevap paylaştı. Kadınlar da erkekler de toplumsal normlar tarafından atanmış kadınlık ve erkeklik rollerine bağlı kalmaya çalıştığı sürece, heteroseksüel ilişkiler sonsuza kadar lanetlenmiş demektir. Erkekler duygularına yabancılaşmaya zorlanarak yetiştiriliyor. Kadınlar bitmeyen bir yetersizlik duygusuna mahkum ediliyor. Çocukluğumuzdan itibaren "erkekler şöyledir, kadınlar böyledir" mitleriyle zehirlenip duruyoruz. her iki taraf da karşısındakinin kadın veya erkek olmanın ötesinde sadece insan olduğunu unutmasa, yaşanan iletişim hataları olduğunda bunun cinsiyet önyargılarına takılmadan çözmeye çalışsa hiçbir sorun kalmayacak. Hayat veya ilişkiler veya insanlar zor değil; biz zorlaştırıyoruz aslında.
20 Yorumla
1 yılkadınları anlamak zor değil, sadece erkekler bazen anlamaya gerçekten niyetli olmuyor. Birçok erkek, neden böyle davranıyor diye düşünmek yerine hemen yargılamaya ya da çözüm üretmeye çalışıyor. Kadınlar da bazen direkt söylemek yerine hissettiklerini dolaylı yollardan anlatıyor, bu da kafaları karıştırıyor. Ama aslında mesele çok basit İki taraf da birbirini dinlemeyi, anlamayı istemeli. İstemediğin sürece karşı taraf ne yapsın Yani kadınların karmaşık olduğunu düşünmektense, erkeklerin biraz daha sabırlı olup gerçekten dinlemesi lazım. Bu arada, anlamıyorum diyen çoğunluk, belki de anlamak için uğraşmayanlar.
10 Yorumla

... Kadınların hepsini nasıl anlıcan hocam insanların hepsini anlamak gibi zor yani insan beyni karmaşık. Bazı erkekler de anlamak istemiyor çabalamıyor kültürel bir şey sanırım onun dışında konuşan herkes bir şekilde anlaşıyor yani telapati şeklinde demeden dediğimi yapsın diye bir dünya yok maalesef konuşmak şart net olmak lazım. hangi cinste olursa olsun.
03 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Şu yüz ifadeleri tam olarak “Ben buradan nasıl kaçarım?” diye soruyor sanki! 😅 Kadınları anlamak, aslında uzaylıları anlamak kadar zor değil. Sadece biz genellikle duygularımızı daha çeşitli ve detaylı ifade ediyoruz. Erkekler ise çoğu zaman düz mantık gidiyor, orada bir çatışma başlıyor. Anahtar nokta: Dinlemeyi ve empatiyi elden bırakma, işler daha kolay olur! 👩🦰🤷♂️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Kadınlar daha derin düşünüyor, erkekler yüzeysel
Bunu da düşünür, anlar herhalde dediğim şeyi anlayamıyorlar10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
1 yılKadınları anlamak imkansız dostum anlamaya çalıştığın an anlamıyorsun xd
10 Yorumla
1 yılVala anlamak zor ben kızım ben bile bazı kızları hiç anlamıyorum işleri güçleri makyaj yapmak o kadar sıkıcı ve ergenlerki hayatan zevk almasını bilmiyorlar ve bazıları öyleki sürekli trip atıyorlar en nefret ettiğim şey gereksiz trip atanlar kızlardada bu eksik olmuyor sürekli trip atıyorlar ama ben öyle biri değilim iyi ki değilim ama çoğunluk öyle bu yüzden erkeklerle daha iyi anlaşıyorum ama böyle olmayan kız arkadaşlarımda var onlarda çok kaliteli insanlar yani kısacası bir genele yaptım hepsini anlamak zor değil ben mesala çok net iyi biriyim kişiden kişiye değişiyor
22 Yorumla- 1 yıl
Saol ben zaten cinsiyete bakan bakıp asla yargılayan biri değilim her zaman gerçek neyse onu söylerim bazı kızlar kendini kandırıyor sırf kadınları savunmak için yalan söylüyorlar ben öyle biri değilim ben karektere bakarım ve suana kadar gördüğüm kişiler böyle çoğunluk mallesef böyle ama ne yazıki şimdide erkekler trip atmaya başladı kısacası insanları anlamak zor 😅
Cinsiyetle alakası yok bunun. Anlamak isteyen bir şekilde anlar.
Oldu da kapasitesi yetmedi anlayamadı diyelim. Önce kendisini geliştirir sonra anlamaya çalışır.
Anlamak istemeyenlerin bahanesidir bu, KADINLARI ANLAMAK ZOR yalanı..
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılErkekler anlamıyor bu net ama zaman oluyor hemcinslerimi ben bile anlamıyorum yani her ikiside olabilir 😂
39 Yorumla- 1 yıl
Bu kadar zor ve karışık bi yapı görmedim :D sonra erkekler şerefsiz. Benim ne suçum var evde film izliyorum ben :D https://www.youtube.com/watch?v=p6ALfE4p-O4
- 1 yıl
Yok yok bazı hemcinscanımlarım gerçekten zor 😀
- 1 yıl
Yoo imkansız değil katı olma bu kadar Carvelss😂
- 1 yıl
E hadi kırmayayım seni kabul 😂😂
- 1 yıl
Heee 😂😂 ben kabulum imkansıza yakın olduğundan 😂
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kadınları anlamak da, kadınlarla anlaşmak da zor. Yapman gerekenleri biliyorsun. Kadınlar hep haklı kardeşim 😂 haklı olduğunda da özür dilersen sıkıntı kalmaz sksns
12 Yorumla
1 yılErkekler kadınları anlamıyor tabiki arabalarına verdg özeni ilişkilerine vermiş olsalar sağda solda burada aglamazlar
23 Yorumla- 1 yıl
Demek istedgm o değil ama neys
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadınları anlamak cidden çok zor değer veriyorsun ayrı bir dert kaideye almıyorsun ayrı bir dert allahtan sabırlı biriyim kırarsam telafisi olmuyor
28 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılErkekler kadınları anlamıyor bence ama zaman zaman görüyorum bazı hemcinslerim beni şaşırtıyor😂
13 Yorumla- 1 yıl
doğrudur bazen öyle şeyler olabiliyor ama Erkeklerde daha çok görüyorum bu durumu 😄
1 yılHepsini birden anlamaya çalışırsanız zor birine odaklanırsanız kolay 🙃
26 Yorumla- 1 yıl
Ben genel cevap verdim Carvelsu gahahahah
- 1 yıl
🤪😂😂
- 1 yıl
Hahahahah yerim seni yerimm 😍
1 yılErkekler düz kontaktan anlıyor bizim gibi işlevi karışık, derin yapılar onların sistemlerin de erir veriyor, çok nadir anlayan, onların da doğuştan kapasitesi çok geniş işlevleri gelişmiş o yüzden de anlıyabiliyorlar 🤷😂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBazı kadınlar bazı erkekleri hak etmiyor anladın sen 🙏🏼
21 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılErkekleri anlamak daha zor ama bu yüzde yüzde elli aslıdna
25 Yorumla- 1 yıl
Böyle kadınlarda var o yüzden yarı yarıya dedim. Bazen iki kişi anlaşamaz ve denk gelir kadınları ya da erkekleri anlamak zor der. Bence bir sürü etken var
- 1 yıl
Teşekkür ederim;)
1 yılErkekler anlamıyor kadınlar çok şey istemiyor ki sadece sevgi ve değer
21 Yorumla
1 yılBu sırra fakirler vakıf olamaz. Anlamak için belirli bir kültür ve gelir seviyesi lazım 😂😂
11 YorumlaErkekler dinlemiyor kadinlar da anlatmadan o beni anlasın diyor ve sonuç kısır döngü 😏
13 Yorumla
1 yılErkekler çok düz oldukları için anlamıyorlar. Kadınlar ise çok detaycı.
19 Yorumla- 1 yıl
Yine düz olduk iyi mi :D Enpeye bak yaa
- 1 yıl
Hey düz naber? Hehehe
- 1 yıl
Kırgın üzgün bea
- 1 yıl
En güzeli düz olmak yahu😂 detaycı olmak ne kadar yorucu bi bilsen. Keşke bende düz olsam be😂
- 1 yıl
Keşke bi anlık görsen de o içimizde ki o karmaşıklı ve cehennemi görseniz, belki anlarsınız :))
- 1 yıl
Ya ne karmaşası yahu😂 çözülür karmaşalar
- 1 yıl
Öyle olsun ama cehjennemler kolay sönmez :))
- 1 yıl
Benim cennetimde cehenneme yer yok😂
- 1 yıl
Öyle olsun bea :D
Bir kadını anlamanın temel noktaları var. En önemli nokta söylediğine değil söylemek istenilene bakmak gerekiyor. Söylemek istenilen nasıl anlaşılır diye bir şey soracak olursan da o kadından kadına nasıl bir insan olduğuna göre değişir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılBazen anladıgını zannedersin
O yüzden anlamamış gibi yapma22 Yorumla- 1 yıl
Eyvllh kardesim👋
Kadınlar benciller. Her zaman kendi dertleri, kendi hayal dünyaları var. Aslında kendileri de acı çekiyor, kendi kaprislerinin acilarinin farkındalar ama değişmezler.
10 Yorumla
1 yılEvlıyım ve esımın sıfresını kırdım başka bır kadına karıcıgım kokunu çok özledım yazıyordu kadında ona bende seni kocacıgım surec çok uzadı gelırıyorum yazıyordu yanı esım o kadın lâ beraberde oluyor bu mesajları okuyunca bır erkek evlı neden perzvıt arabasında saklar her akşam boynunynda sim Le eve gelıyo alık lâ neden dayanıyonus dıyeceksınız.. . Cocuklar var
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kadınları anlamak zor değil aslında anlatabilirler ise şayet :D :D
https://www.youtube.com/embed/cFtDtCh4vUM12 Yorumla- 1 yıl
Ay Allah seni napmasın gülmekten öldüm ya 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
@SudeHiranur :D :D gayet güzel açık ve net olarak anlatınca anlaşıyor yani
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnstagramda bu konuyla ilgili bir video izledim. Adamın biri boğayla top oynuyordu. Videonun üzerine de "erkeklerin anlayamadığı/anlaşamadığı tek varlık kadınlardır" demişler.
Realist olacağım kadınları anlamak gerçekten zor.21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılErkekler gibi anlaması basit canlılar değil ki anlayalım. Ne istediklerini kendileri bile bilmiyorken biz nasıl bilelim?
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu zor bir konu kesinlikle üstat.
11 Yorumla
1 yılİnsanları anlamak anlamaya çalışma zahmetine girmek zor esas
20 Yorumla
1 yılKadınları anlamak dünyanın en kolay şeyidir.
20 Yorumlaegitimsizlik cehalet ve karaktersizlikle yogurulan kisilikler birbirini anlamaz yorar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 836 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin kadınları anlaması imkansız kkdk ihtimal var olan vardır kdjd genelde yormayın kddk
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Kadınlar detaycı erkekler yüzeysel onun için anlamaları zor
10 YorumlaKimse bizi bizim gibi anlayamaz, bu yüzden kadını erkeği yok diyorum
10 Yorumla
1 yılKadınlar erkeklik bir şey yok herkes herkesi anlıyor da kimsenin işine gelmiyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı.
1 yılErkekler kadınları anlamıyor yaa öyle ama ben de erkekleri anlamıyorum tabi 😅😂😂
10 Yorumla
1 yılBiraz zoruz ama ruhumuz dan anlayan olunca gayret kolay
10 YorumlaKadınlar başlı başına ayarsız, hepsi aynı karmaşık yapıdalar, ne istediklerini kendileri de bilmeyen ama erkeklerden her halini anlamasını isteyen enterasan bir canlı türü ve işin en acı kısmı el mahkum katlanıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılerkekler anlayamıyor. yoksa kadın kadını gayet anlayabiliyor bence
20 Yorumlakadınların derdi erkeklerin kendileriyle ilgilenmesi zaman harcaması anlaştırmak istemedikleri de oluyor yani
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
s 1 yılErkekler bir halt anlamıyor
11 Yorumla
1 yılBen kadınları çok iyi anlıyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Estağfurullah, 20 li yaşlarda bende anlamıyordum
1 yılErkekleri anlamak daha zor
11 YorumlaBu dunyada erkekler maymunlarla bile anlasir ama kizlarla anlasamaz
10 Yorumla
1 yılKadınları anlamaya çalışmak zaman kaybıdır çünkü kadın menfaat odaklıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen bile erkekleri anladom erkekler biz kadinlari nasil anlayamiuor aw bence erkekleri anlamak daha zor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılZor ya kompleks canlılar
20 Yorumla Aslında anlamak zor değil
10 Yorumla
1 yılCevabı olmayan bir soru
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 832 cevap paylaştı. Erkekler işlerine geldiğinde çok iyi anlıyorlar
10 Yorumla
1 yılErkekler kadınları anlamıyorlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
m 1 yılHuyunu bilirsen kolay
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAnlamak isterse anlar her kadın anlaşılmaya değer değildir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınları anlamak gerçekten zor.
10 Yorumla
1 yılsiz erkekler anlamak istemiyorsunuz
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılAl birini vur ötekine.
00 Yorumla Erkek biraz sert olmalı o zaman her şey değişir.
10 YorumlaKadınlar anlaşılması güç varlıklar
10 Yorumla
1 yılZor tabi🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Yooo onu da yapmıyoruz söylemeden anlaşılmak istiyoruz🤣
- 1 yıl
Ne alaka
Zor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bazen zor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
1 yılFreud der ki
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler