Ben ne istediğini bilen ve söyleyen biriyim , binlerce erkek tanıdım (aile arkadaş eş dost sevgili) hiç biri ne istediğini bilen ya da bilse bile dile getiren kişiler değildi
Bana denk gelmedi ne istediğini bilen az insan var onlarda şunu istiyorum demezler onlar her zaman arayışta olurlar çoğu zaman bunun bilincinde bile olmaz
Çoğunluk ne istediğini bilmiyor , doğruluğunu ya da yanlışlığını sorgulamadım, sizin görüşünüz, bir çok kadın da ne istediğini bilmiyor haklılık payı var
Erkekleri anlamak zor, kadınların anlaşılmayacak bir tarafı yok. Anlamak isteyen anlar, laf söyletmem hemcinslerime. Kadın ruhundan anlayın, üzmeyin. Kadınlar çiçektir, soldurmayınız. 🌺
Kendi çevremize bakarsak kadınların ne yapmak istediğini anlamak zor değil hepsinin içini okurum ama erkekleri fazla değil, az çok anlayabiliyorum ama işte…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beni ne erkekler anlayabiliyor ne de kadınlar. Uçağın kara kutusu gibiyim.
O nasıl oluyor 😂
Ben istemedigim sürece beni kimse anlayamaz. Her şeyim gizemlidir
Demek öyle 🙂
Sen kendini anlayabiliyor musun peki
@27esmerim hii hii öyle 🙂
Anlayabiliyorum evet.
Öyle olsun bakalım umarım bulursun anlayan
@27esmerim onu bulmuşum zaten 🙂
Daha bulamamışsin maalesef
@27esmerim sen nereden vardın bu kanıya
Yorumundan
@27esmerim yanlış varmışsın.
Erkekleri çünkü ne istediklerini bilmez bildiklerini sanarlar, istedikleri her ne ise olmayınca hemen vazgeçerler mücadele etmezler
Neden öyle düşünüyorsun
Ben ne istediğini bilen ve söyleyen biriyim , binlerce erkek tanıdım (aile arkadaş eş dost sevgili) hiç biri ne istediğini bilen ya da bilse bile dile getiren kişiler değildi
Çok tuhaf. O kadar kişi içinde ne istediğini bilen birinin olmaması
Bana denk gelmedi ne istediğini bilen az insan var onlarda şunu istiyorum demezler onlar her zaman arayışta olurlar çoğu zaman bunun bilincinde bile olmaz
Sana katılmıyorum. Yorumun için teşekkürler 👍
Siz ne düşünüyorsunuz
erkekler veya kadinlardan bazilari ne istediğini bilir bazilari bilmez. Bu normal bi şey bence. Genellemek doğru mu acaba?
Çoğunluk ne istediğini bilmiyor , doğruluğunu ya da yanlışlığını sorgulamadım, sizin görüşünüz, bir çok kadın da ne istediğini bilmiyor haklılık payı var
Bence her iki tarafta birbirini gayet iyi anlıyor ama işine geldiği gibi davranıyor
Bu çok mantıklı
Bence erkekler diyorum
Neden peki
Kadınlar duygularını belli ederler ama erkekler kolay kolay etmez
Nasil mesela
Her konuda mesela nasılımı var
Bi örnek verir mısın
Bir kadın olarak kadınları anlamak zor diyorum çünkü erkekleri anlamak kolay bence çünkü herşeyi açık açık gösteriyorlar
Hayret. Genelde tam tersi yorumlar geliyordu 🤔
Olabilir benim için böyle 😀
Teşekkürler yorum için 😊🌷
Rica ederim😊
Erkekleri anlamak zor bence kadınlar duygularını belli eder ama erkekler hiç belli etmiyor bana kalirsa
Bu konuda haklı olabilirsin
Duyguları nasıl belli ediyorsunuz
@rbabrn
Ne düşünüyorsunuz
tabi ki erkekleri erkeler anlaşılmıyor sürekli kendi hatalarını karşıya lanse ediyor sürekli karşıyı suçluyor ne istdikleri de belli degil
İnsanları anlamak zor. 🤷🏻
Erkekler/ kadınlar. Hangisi daha zor
Erkekleri anlamak zor, kadınların anlaşılmayacak bir tarafı yok.
Anlamak isteyen anlar, laf söyletmem hemcinslerime. Kadın ruhundan anlayın, üzmeyin. Kadınlar çiçektir, soldurmayınız. 🌺
Kadinlar çiçektir katılıyorum ama anlamak zor bazen.
Anlamaya çalışmıyorum.
Kimi
Kadınları.
Neden
?
Kadınları anlamak demek Nirvana ya çıkmak demek
Nasıl yani
Nasılı mı var anlaman imkansız yani
Belki anlayabiliriz
Yok be onları tam anlamıyla anlayan insan insan deildir
Olabilir 🤔
kadinlar daha detaycı dusunuyo erkeklerse cok duz bakiyo olaylara, o yuzden anlayamıyosunuz azıcık beyninizi kullansaniz anlarsiniz zaten
Saçmalamişsin bence
burun erkeklerden nefret ediyorum
Ben bütün kadınlardan nefret etmiyorum. Bazıları iyi insanlar çünkü 😊
İnsanı anlamak
Ben erkekleri anlamıyorum. Ne istedikleri belirsiz. Bazıları çocuk gibi.
Nasil belirsiz
?
Sorsan ciddi, düzenli bir ilişki istiyorlar. Tam o yolda giderken benim özgürlüğüm yok, köle değilim diye runnnn.🤷
Hepsi öyle değildir 😉
Kadınlar
Anlayana zor değil
Hangi tarafi
Her iki taraf icinde
Sen anlıyor musun peki
Antabilse anlıyorum
Mesele anlatmadan anlayabilmek zaten. Halinden ve davranışlarından
O zor sağ gösterip sol vuruyorlar bazen ne yaptıklarını kendileri bile anlmazlar
Abarttin bence
Erkekler
Neden
@fairydaily
Sizce?
Kendi çevremize bakarsak kadınların ne yapmak istediğini anlamak zor değil hepsinin içini okurum ama erkekleri fazla değil, az çok anlayabiliyorum ama işte…
Ben de kadınları anlayamıyorum. Belki de farkli yapıdayiz karşı cins ile