@portakallıjöle hanımın katkılarıyla :)

@portakallıjöle hanımın katkılarıyla :)
Kadınları anlamak zor değil. Eğer bir kadını anlamıyorsan ya işine gelmiyordur ya da anlamak istemiyorsundur. Kadın her olayı ne hissettiğine kadar detaylı detaylı anlatır ama karşısındaki bunu umursamadığı sürece çekilmez ve anlaşılmaz hale gelir. Bu çizgi kadının çileden çıkmasına neden olur, aslında her kadın anlaşılmak ve dinlenilmek ister.
Erkekler gerçekten kadınları anlayamıyor.. anlamıyorlar yani sebebini henüz net çözemedim ama anlayamamalarındaki en büyük etken kadınların da kendilerini düzgün ve doğru anlatamayışları🤷♀️ yani bir taraf anlatamıyor diğer taraf da anlatılamayan birseyi anlayamıyor çok normal.. Hoş anlasabilen nadir bir kesim var da onlar 45'lik büyükler..
Belki de düşünce yapıla çok karışık olduğu için veya dediğiniz gibidir
Bilimsel olarak kanıtlanmış bir makalede zaten kadınların beyninin çok karışık dalgalar yaydığı ispatlanmış. Erkeklerin beyni de daha doğal ve normal dalgalara sahip.
Güzel bilgiler için teşekkürler :)
Rica ederim Sayın mod
Ünvanları fazla sevmem :)
Tamamdır
Teşekkür ediyorum
Bazı hemcinslerimi ben bile anlamakta güçlük çekiyorum ama genellersek kadınları anlamak o kadar da zor değildir. Sevgi, ilgi, şefkat ister kadınlar. Bunları anlamak bu kadar zor olmamalı.
Ne demek :)
Teşekkür ederim, iyi akşamlar 🙂🌸
Kadınları anlamak zor değildir tabi ki de.. erkekler anlamıyor çoğunlukla ya da anlamak istemiyor. :D normalde kadın ruhundan anlamak bence kolay olmalı ne istediklerini çok iyi okumak ve bilmek gerekiyor.
Ulen barış aga akraba dedik sattın :D
Başka sorular da artık ağam 😅
O anda sakinleşmeye çalışan carvel 🤣🤣
:D :D satıldık be agam :D
Yok be ağam ne satılması :D :D 🙏
:D :D :D
Cevap
21Cevap
Erkekler anlamıyor anlamak istemiyor daha doğrusu işlerine gelmiyor 😂
Gerçekçi olalım..
Estağfurullah tövbe haşa
🤣🤣😂
Erkeklerin bazıları cidden mal, bazı kadınlar da cidden yürüyen problem
Öncelikle kadınların erkeklerden daha zeki varlıklar olduğunu kabul etmek gerekiyor
Sonrasında kadınları anlamak basitleşir.
Kadınlar zeka ve görüş açısından dolayı erkekten 10 kat daha doğru kararlar verebilirim ve erkeklerin bildiğinin aksine kadınlar çok çok güçlüdür
Erkekten daha güçlü
Acılara dayanma direnci daha yüksek
Ağladıklarına bakma hepsi bir hikayeyi anlatıyor
Sadece kendilerini güçsüz göstererek erkekleri kullanma formülü hepsi bu
(Ama bazı kadınlar tüm kadınlar böyle değil)
Kadını anlamak basit eğer anlamak istersen
Öncelik iki kriteri göz önünde bulundurursan anlamak basitleşir
Kadınları sadece cinsel bir obje olarak görmemek ve kadınların erkeklerden daha zeki olduklarını kabul etmek
Onları daha iyi anlamaya yardımcı olacaktır.
Saygılarımla 😂😂😂
Çok uzun yazmışım kimse okumaz kanka😂🤣
He anladım kankam sorun yok 😂
İki cinsin formatı farklı haa haa😃.. Cem yılmazın bir videosunda adam mükemmel izah etmiş erkekler düz düşünen varlıklar bizlerse ince hasas en ayrıntısına kadar düşündüğümüz için bazen anlaşılmada sorunlar oluyor haa haa😄 mühim olan sevgi anlayış saygı yaa gerisi boş..
Kadınları anlamak zor değil, sadece çoğu erkek anlamaya pek uğraşmıyor. Kadınlar hislerini doğrudan söylemek yerine ima eder, hissettiklerinden bahseder, detaylara önem verir. Erkekler ise daha net ve direkt bir iletişim tarzına sahip olduğu için bu fark bazen "kadınlar çok karmaşık" gibi algılanıyor. Oysa biraz dikkat, biraz empatiyle her şey gayet anlaşılır hale gelir. Asıl mesele, anlamaya niyet edip etmemek.
Güzel cevap : )
Her zaman😎
Ben 2 cinsi de anladığımı düşünüyorum fakat şöyle ki erkekleri anlamak bize oranla daha güç ve herkesin harcı değil gerçekten ben mesela senelerimi verdim kendimi anlatmaya çalışıp onu anlayayım derken şu an hayatımda olmasa da kendisi bu benim için büyük bir uğraştı en azından sabrı olmayan bir insan için büyük bir mücadele 😏
😌😌🙏
Kadınlar erkeklerin düşündüğünden daha kolay olduğu için anlamazlar. Kadınlar sorunlarına çözüm istemez sadece moral ve destek isterler. Örneğin kadın şunu şunu yapamıyorum bu yolunda gitmiyor neden böyle napmalıyım derse öneri vermeyin yapabilirsin ben burdayım diyip bir iki sevdiği şeyi beraber yapın çikolata mı almaktır film mi izlemektir onu yaparsınız ve böylece kadın artık sorununu çözecek enerjiyi ve desteği sizden alır ve sorununu çözüp gelir konuyu kapatırsınız. Kadınlar sandığınızın aksine çözümü hep bilir ama gücü ve enerjisi yoktur. Bu yüzden yapamaz. Kadınların erkeklerden tek beklediği destek ilgi ve güven. Siz onlara sevgi destek güven verdikçe aynı şekilde mutlu olacaksınız. Sizden aldıkları enerjiyi alıp fazlasıyla sizi daha da mutlu ederler ilgilenirler. Duygusal varlıklar olarak maneviyata bakıyor her şey.
Erkekler biraz fazla duz dusundugu icin kadinlari anlamakta zorlaniyor olabilir. Zaten kadinlar oyle cok bir sey istemez ki. Bir sey isterse belli eder ama neyi istedigini sizin anlamanizi ister. Bir derdi oldugunda anlatmak yerine siz onu anlayin ister. Hadi yapamiyorsunuz, odunun tekisiniz, o zaman cabalayin. Cabaniz bile onu mutlu etmeye deger.
Erkekler düz varlıklardır kadınlar gibi detaylı düşünmüyorlar biz daha çok duygusal varlıklarız ve erkeğin ne düşündüğünü hemen anlıyoruz. Ama erkekler öyle değil maalesef. Kadınlar da kendileri gibi anlaşılmak isterler.
Böyle bir şey mi 😂😂
youtube.com/shorts/Wo-rMhLXYZ4?si=MRHkVzFRfw9pecRP
Ya skdkkdkdkdkdk
Erkekler ve kadınlarin anotomileri çok farklıdır. Kadın daha ince düşünür ve detaycilardir. Erkekler bu konuda kadınlar kadar değildir. Erkekler gösterirken ve ifade ederken kadınlar anlaşılmayı bekler, belkide erkekler bu yüzden anlayamıyor
Kimi anlamadın bakım?
Himm, diyorsun. Okey
Ahh cinsiyet ayrımı yok insanlar anlaşılmaz. Dostoyevski' bin bir sözünü değiştirerek yazmak gerekirse 'öylesine güzel bir gökyüzünün altında, bu kadar anlaşılmaz insan nasıl bir arada yaşayabiliyordu tuhaf.
Yaratılış biçimleri, düşünce yapıları birbirinden farklı çünkü. Bazı konularda belki, fakat hiçbir zaman tam anlamıyla birbirlerini anlayacaklarını düşünmüyorum. Kadınlar biraz daha detaylı düşündükleri hâlde onlarında erkekleri anlayamadığı konular mevcut.
Merhaba
İlkin olarak Kadın beyni, erkek beyni adlı kitabı öneririm
https://www.scribd.com/document/612018420/Serkan-Karaismailo%C4%9Flu-Kad%C4%B1n-Beyni-Erkek-Beyni
Kadınları anlamak gerçekten zordur. Biz bile bazen kendimizi anlamıyoruz, karmaşıklaşabiliyoruz. Ki erkeklerin çoğu düz mantıkla çalışıyor. Kadınlar ise tam tersi. Bu yüzden kadınları anlamak kıvrak bir zekâ, empati ve bilinmeyen denklemler ister.
4 milyar kadın var, sense nasıl oluyor da bunların birine iyi gelen diğerine kötü geliyor, neden birbirinden farklı davranıyorlar diye mi merak ediyorsun? 😃 Hay allah bak şu işe. Neden acaba?
Erkekler bir tek kadınları anlamak için uğraşmıyor... o kadar basit ki yapımız.. her kadın bir noktada aynı zaten
Erkekler pek duygusal varlıklar olmadığından kadınları anlamıyorlar tabi herkes öküz odun değil yanj anlayanlarda vardır sfmcm
Aslında kısmen zor diyebiliriz. Her zaman için zor değil ama bazı zamanlar leb bile demeden leblebiyi anlamamızı isteyen kadınlar oluyor..
Evet 😂
evet leb bile fazla l diyim anlayın 😀😀😀
@portakallıjöle malamine
o ne demek 😀
yok ya yıkılmasın 😀
yazık size anlamasanızda olur beni 😀
nasıl olmuyoruz 😀
l de demeyebilirdim 😀
vurdurmayın 😀
bu giflerdeki film hangisi
nee kafayı yemişler
arka sokakları niye neden cekmişler hiç anlamadım hiç izlemedim dizi hakkında bildiğim adı cok uzun olusu bide bi kadın hüsnü diye bagırıyor o kadar 😀
dizi olayı cok sacma geliyor bana bu kadar insan neden bunu yapıyor hiç anlamıyorum
sana iyi seyirler almayım ben 😀
Kadınlar kadınlarla bile anlaşamıyorlar awq hala gelmişler erkolar kapatılsın diyorlar JDJSJSHDDJDKSJ
Hayır ya bence zor değildir kadınları anlamak ama bir noktada anlaşamıyolar neden anlaşamıyolar bilmiyorum
Aslında anlaşılmayacak kadar zor değiliz anlamaya çalışacak yürekli kisiler yok
Kadınlar birbirini ve kendini de anlamıyor ki, bize sıra gelmiyor.
Erkeklerin geninde öküzlk var maalesef ki ama genel olarak insanların birbirini anlamaması da normal bişeydir genel konuşamam bunun için
Kadın kadını leb demeden leblebi dediğini anlar ama erkeğe leblebi de desen yine anlamıyor bence sorun biz kadınlarda değil siz bizi anlamıyorsunuz
Empati odaklı olsalar daha dikkatli ve detayları atlamadan hareket etseler çözüm odaklı olsalar kadınları anlarlar ama bunu yapmıyorlar gözlemlediğim kadarıyla
Kadınları anlamak için 💵💶💴💳💳💰🏧 olması lazım yoksa dilsiz kalırız yani düşmanlık diye belirtmedim bunu günüm kadınlar içinde geçiyor bir tanesi şaşırtmıyor.
bazen bazı erkekler çok odun oluyor hiçbir şey anlamıyor ama bazen de bazı kadınlar oluyor ki gerçekten anlaşılmayı çok zorlaştırıyorlar. bu karşılıklı bir durum, iki tarafında anlayışlı olup orta buluşmaları lazım diye düşünüyorum...
Kadınları da anlamak kolay, erkekleri de. Anlamak isteyen anlıyor. İnsansa anlaşıldığı yerde çiçek açıyor.🌼
Kadınları anlaması zor değil fakat davranış ve düşüncelerine çoğu zaman mantık arayamıyorsun.
'Ruhunu bilen dilini anlar çiçeğim' çok güzel bi alıntı 🌱 Yabancı olduğunu insan istese de anlayamaz
Aslında kadın kendini anlattıktan sonra erkek de anladıktan sonra kolay
Bazı kadınlar gereksiz ortalığı karmaşıklastiriyor ya
Objektif olmak gerekirse kadınların ruhsal durumu aşırı değişken olduğu için idaresi zor
Kendini ifade edemeyen birini anlamak zor. Kızı erkeği yok bu işin 😌
Evet zordur bazen ben kendimi anlamıyorum erkek napsın
Erkeklerin beyinleri kadınları anlamak için az gelişmiş maalesef
Kadınların derdi para ee erkekte de para yok o yüzden anlaşamıyorlar
Kadınlar anlaşılmıyor kendilerini bile anladıklarını düşünmüyorum
zor degil bu arada isteyen cok guzel anliyo ya
Anlamama durumu iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor bence, iyi bir iletişimle her şey çözülür.
Kadınları anlamak zor gibi görünür ama basittir. Erkekler kadınlardan daha basittir
Erkeklerin bir şeyi anladıklarını asla düşünmüyorum
Kadınlara duygusal anlamda anlamasını erkeklere fiziksel ihtiyacı anlamasını istemezler sjsjsj
İnsanı anlamak zor, diyerek tartışmaya nokta koymak en temizi bence ')
Zor biraz kadınlar dolambaçlı yolları seviyor.. halbuki yapacağı sey cok basit yolu dümdüz kullanmak
Dünya da Bir Kadın ile en iyi anlaşan Erkek için O kadın eşi ya da sevgilisi değildir.
yani biraz zor canlılarız ama siz erkekler hep yanlış yere odaklanıyorsunuz o yüzden bizi anlamıyorsunuz
tesekkür ederim beni eklemene gerek yoktu ki 😀
😊🌺
Güven sadakat ilgi istiyoruz neyini anlamıyorsunuz aq
Bence onlarda birbirini anlamıyor sorun bizde değildir carvel (gülümsedim yazarken)
Zor değil. Erkeklerin mantığı ile kadınlarınki farklıdır. Kadın uzun uzun konuşarak çözmek ister erkekler üstün körü yaşayarak
Kadınlar sıkıntılı ya 😂
Erkekler bizi anlamıyoo
Zor değil yaa 😄
Değil değil 😄 sadece siz anlamıyorsunuz
😅😅 bunu bir iltifat olarak kabul edin
😅😅
anlayacak bişeyleri yok
tek dertleri erkeği köpekleri yapmak!
Sen ne söylersen söyle karşındakinin anladığı kadardır
@qüneşyenidendoqar EIC olmali bnce
Eıc?
@qüneşyenidendoqar En iyi cevap
Kadinlar ilgi alakadan başka bir sey istemez aslında siz erkeklerin işine gelmiyor
bazı kadınlar evet, zor ama bir erkek de kadını anlamalı
Sadece kafalarımız farklı çalışıyor
Kadınlari anlamak zor dayi
Siz anlamıyorsunuz bizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?