Hangisini anlamak daha zor?

Kadınların üstü kapalı söylemleri üzerine o kadar çok konuşuldu ki deşifre olduk artık
Ama erkekler anlatmak istedikleri hakkında daha ketumlar bence o yüzden erkekleri anlamak daha zor
Günümüzde iki cinsiyet de birbirini anlamamak adına tonla bahane üretiyor. Yok kadınlar ne ister, yok erkeklerin hepsi mi aynı? En temel şey ne biliyor musunuz? Tamamen anlaşılmak, değer görmek, ilgi, sadakat, sevgi, güven ve saygıdır. Temel insani duygular yani.
İnsanları anlamak cinsiyet ayırmaksızın zor değildir, sizin yönteminiz yanlıştır. Ben bir kadın ilgi istediğinde "ne istiyor anlamıyorum." diyorsam onu anlamaya çalışmadığım içindir. Veya bir kız "eski sevgilim de böyleydi, erkekler hep aynı." deyince herkesi kendi tartısında tarttığı için yanlış çıkarımda bulunuyor. İnsan anlamak isteyip de neyi anlamamış bugüne kadar?
Kulak ardı edip üzerinde yoğunlaşmayı istememek diye bir şey var, sıkılmak diye bir durum var orası ayrı. Yoksa şu temel duyguların dışında iki cinsiyet de başka bir şey istemiyor eminim.
Kadınları anlamak çok zor zaten bunu bildiğim için hiç anlamak da istemedim bazen öyle tutarsız ne istediğini bilmeyen oluyorlar ki tabiri caiz uzaylı diye düşünüyorum 😂
Kadınları anlamak gerçekten çok zor.
Bugün istediğini yarın istemez, şimdi mutlu olduğundan birkaç saat sonra mutsuz olur, onu istiyorum der diğerini seçer, önce asla der sonra tamam...
Erkekler biz kadınlara göre daha düz. Karmaşa, belirsizlik vs bizler kadar yoğun değil.
Anlamaya çalışınca bir noktada çözmeye başlanıyorlar ama biz de işler öyle değil.
Ben bazen kendimi bile anlayamıyorum ruhsal değişikliğime ayak uydurmakta zorlanıyorum. O yüzden erkeklerin işi zor.
Arkadaşım ben erkekleri gömüyorum sen kadınları, topa tutacaklar bizi.😄😄
Cevap
46Cevap
Erkekleri anlamak gerçekten çok zor anlayamadım yani yaklaşık iki yıldır belkide üç yıldır flört dönemi içerisindeyim ama hala anlayamadım😂
Erkekleri anlamak zor tabi ki. Neden birçok kadınla konuşma ihtiyacı duyuyorlar anlamıyorum.
"Eğer başka kadınlarla konuşuyorsa tez zamanda prostat olur umarım."
Ruhsal durumum çok değişken. Erkeklerin ki belli. Seviyorsa sever. Sevmiyorsa kırmadan uzamaya çalışır. Seviyorsa çare arar. Sevmiyorsa bahane. O kadar
Genellikle kadınlar ancak bazı adamları anlamakta zor.
Kadınlar anlamak daha zor, herşeyden karmaşık siniz ama sizi yine seviyoruz
Erkekler de kendi kafana fazla takmıyorlar
Kadınlar kendilerini anladığı zaman bizde kadınları anlarız burada genelleme anlaşılmasın yara gocunmak ilişkisi ^^
İkiside birbirinden basit canlılar sadece insanlar gereksiz abartıyor, yok kadını çözemezsin falan 19 yaşındayım ve çözdüm zor değil.
Konuşmayan insanlar birbirini anlamaz cinsiyeti yok bynun bence 🤣🤣
İma edene kadar söylemek neden daha zor geliyor anlamıyorum
Herhalde kadınların erkeklerle ilgili anlayamaığı tek şey; neden hayatlarını kadınları anlamak için uğraşarak geçirdikleridir!
Onca iş güç arasında bide bizle bulmaca oynuyorlar sanki. Cesur ve açık olun biraz. Hadi kızlarrr yapabilirsiniz.
Bir erkek olarak erkekleri anlamak daha zordur diyorum arkadaşım. Hemcinslerimle daha zor anlaşıyorum. Kadınları çözmek, anlamak biraz zaman alıyor.🤗
Tabikide kadınları anlamak çok zordur hatta ve hatta bununla ilgili sayisiz fıkralar bile vardir
Kadınları anlamak için onları çok iyi dinlemek lazım dinledikten sonra zaten anlıyorsun.
Bazen her iki cinste bir birini anlamıyorum maalesef
Kadınları anlayacak insan henüz dünyaya gelmedi .. Kadınları anlamak mümkün değil
Erkekler için kadınları, kadınlar için erkekleri anlamak zor
kadınlar ne istediğini bilmediği için anlamak mümkün değildir
Erkekleri anlamak zor ne dusunduklerini kestiremiyorum bazen
erkekleri anlamak daha zordur cunku bu yuzden bir kac kadinla konusuyoruz derdimizi anlatabilmek icin ama siz bunu bile anlamiyorsunuz.. ah siz kadinlar bizleri hic anlamiyorsunuz :D
Erkek basit ilkel yapıda canlıdır., buna karşın kadın daha komplikedir. Kadınları çok iyi anlarım fakat bu her erkeğin de harcı değildir.
Kadınları anlamak daha zor
Kadınları o kadar kompleksdüşünüyorsunuz ki gözünüzde büyütüyorsunuz, kadınlar basittir, erkekler daha basit😆😆😆😆
bu cinsiyet meselesi değildir kadın erkek fark eteksizin anlaşılması zor kişiler var
Kadınları anlamak zor
Sarılsa da cimri diyebiliriz😂
İnsanı anlamak zor
İnsanoğlunu anlamak zor ve zahmetli.
Kadınları anlamak zordur
Her iki taraftanda vardır mutlaka
Erkekleri anlamak çok zor ya
Kadınları anlamak kolay. Dengesiz olan biziz
İkisini de eşit ama en çook erkekleri anlamak zor
İnsanları anlama daha zor
Kadınları kadınlar bile anlayamaz
İnsanoğlunu anlamak zor..