Sevemiyorum zorluyorum olmuyor deyip sevgilimden ayrıldım. Ama pişmanım ve onu istiyorum. O ise çok gururlu. Yazsam ne olur diye arkadaşıma sordum yazma bence dedi. Ortak arkadaşımız. Böyle dediyse bildiği vardır diyorum ama kendi fikri biraz da.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayEğer bu konuda bu kişiyle ciddi bir birliktelik düşünüyorsan yaz ama geçici düşünüyorsan kendini de onu da yorma. Ciddi düşüneceksen eğer tavsiyem. Durumu iki yönlü olarak düşün, o bu gün senin yanında mı? Değil. Yazdın gurur yaptı dönmedi yine yanında değil ama kimseye zararı yok. Yazdın ve döndü. İkinizede faydası var. Sonuç. Yazmalısın eğer ciddi düşüneceksen.
130 Yorumla
Soran4 ayZaten öyle düşünürüm ama o ister mi ki bi daha
- 4 ay
İster , lakin senin düşüncelerini değiştiren neler oldu? Önemli olan kısım bu
Soran4 ayO bana değer veriyordu uzmedi de hiç beni. Bilmiyorum ama yavaş yavaş seviyorum onu. Hayaller kuruyorum birlikte 😔 çok çok mutlu olabilirdik ama her şeyi mahvettim. Isterse neden arkadaşıma net bi şekilde hayir dedi sizcw
Soran4 ayArkadasim ağzını aramış barışın nolur istemiyor musun demiş hayır demiş o ds..
- 4 ay
Haliyle bir reddedilmişliği var. Ama senin sevginden emin olursa ve o da seni geçici bir heves ile değilde ciddi bir ilişki için istediyse eğer ikna olacaktır. Senin konuşmanla bir arkadaşının konuşmasına karşı yaklaşımları aynı olmaz. Siye düşünüyorum. Hemen bir dönüş olmayabilir ama sen konuşursan onun üzerinde daha etkili olur.
Soran4 ayYani gururundan olabilir mi aslında
- 4 ay
Tabiki onunda bir gururu var ve aynı zamanda emin olmak ister tekrar aynı durumu yaşamak istemez. Bir de beğenilmediği için , senin beğenmediğin biri ile neden birlikte olmak istediğini düşünür bu düşünce onun zihninde bir kargaşa oluşturur bunu alabilmek için emin olmak ister emin oluncaya kadar da mesafesini korur. Emin olamaz ise , beğenmeyen biri ile birlikte olmaktansa beni beğenen doğal şekilde sevebilen birini bulurum der.
Soran4 ayBen onu beğeniyordum ki zaten.. 🥲 duygu konusunda uzulursek diye çok korktum çünkü ben yaşadım. O da yasamasin istedim
- 4 ay
Anladım. Şimdi beğeniyorsun ama doğru mu?
Soran4 ayEvet tatlı çocuk tipi falan hoş kalbi de temiz.. Tek aynı boydayiz ama olsun nolmuskine
- 4 ay
Ne olacak ya hatta bence çok daha iyi olur biliyor musun
Soran4 ayNasıl yani neden
Soran4 ayTakılmadım ki normalde takılırım ya iyi çocuktu takılmadım
- 4 ay
Herşeyden önce uyumlu görünürsünüz. El ele kol kola iken , sarılırken , elini omzuna atarken, oturup kalkarken her anlamda yani. Ayrıca evlilik hayatında özel zamanlarınızda da çok uyumlu olursunuz. Boyunuz kaç?
Soran4 ayEvlenmek için çoooooook zamanımız var. Daha 20 yaşındayız. Ama bu demek değil ki hayır ciddi düşünmüyorum. Sadece zaman var. Orta boyluyum kız olarak
- 4 ay
Anladım güzel. Aslında çok zaman var kısmına takılmamak gerek Nasib bu. Fakat evleninceye kadar itidalli davranmaktan kesinlikle vazgeçmemeni tavsiye ederim
Soran4 ayBiz hala ayrıyız bilemiyorum sonumuz ne olur.. ilişkimiz nasıl ilerler.. arkadaşım bana boş ver artık bu hikaye yarım kalmadı bu kadardı bitti dedi mesela. Onunda arkadaşı.. Bi şey mi biliyo bilmiyorum ama o kadar istemiyormuş gibi konuştu ki
- 4 ay
Anladım , bunu bilemeyiz istersen akışına bırakabilirsin
Soran4 ay3 ay sonra dönmeyen şimdi döner mi sizce isteseydi gelmez miydi
- 4 ay
Reddedişin ardından gelmesi zor haliyle. İşte bu yüzden konuşman gerekir. Konuşursun gelmezsede keşke dememiş olursun
Soran4 ay2. Kez ona gitmiş olmak egosunu tatmin etmez mi... Bende de bi tık gurur bi tık çekingenlik var
- 4 ay
Sen bu şekilde düşünürsen zaten olmaz. İşin özünü söyleyeyim , bırak onu kendi haline, bütün samimiyetimle söylüyorum seni gerçekten sevmiş birisi ise mutlaka sana gelecektir. Sevgisi için mücadele edecektir. Er veya geç. Ama bu bekleyiş kolay olmayabilir. Sabırlı olacaksın. Gelmiyor mu? O zaman sende bekleme. Kız bekler erkek gelir. İşin doğası bu
Soran4 ayAma onu kıran benum üstüne gidisimde reddetti 3 gün sonra 3 ay sonra mı gelecek ki... unimin itiraf sayfasına mi yazsam napsam belki anlar falan
- 4 ay
Bir yere yazmana gerek yok kalbinde sana dair gerçek bir sevgi varsa gelecektir
Soran4 ayGururuna rağmen..
- 4 ay
Evet
Soran4 ayBu ay bir şey olcakkmus gibi hissediyorum ama bilmiyorum
- 4 ay
Olabilir. Hayırlısı olsun 😊
Soran4 ayAmin ama hayırlısı da o olsun
- 4 ay
Amin.
En İyi Cevaplar
Çocuğun nası bi kafa yapısında, ruh halinde, nası bi döneminde yazdığın önemli. şu an hevessizlik, sktr etme duygusu, egosunun okşanmak istediği bir dönemdeyse muhtemelen üzülen sen olursun, arkadaşın çocuğun suanki ruh halini bilerek (veya genel karakerini) öyle konuşuyor olabilir
012 Yorumla
Soran4 ay😕 evet o umutlarımı kırıyor ama tamamen içini bilebilir mi? Belki de ben ayrıldım diye gurur yapıp ona da özlüyorum diyemiyordur bana der diye
- 4 ay
Zaten söyleyecegini hiç zannetmiyorum zaten ama arkadaşın eğer insan gözünden iyi anlıyorsa belki olabilir. Onun da tam böyle "hayatımdaki en çok yer kaplayan kadın, asıl hikayem" diye düşündüğü döneme denk getirirsen şahane olur. Belki repostlarina vb bakabilirsin. Ya da arkadaşın çocuğa belli etmeli seninle o kadar fazla samimi olmuyormuş gibi, belki çocuk o zaman biraz daha içini dökebilir. Gerisi sana kalmış, ha eğer çocuk deĝmeyecek birisi ise o zaman da hiç bu dediklerime girme
Soran4 ayO dönemi de ah ah nerden bileyim ki.. arkadaşım ağzını arayayım bi kez daha dedi. Bende tamam dedim. Takiplesmiyoruz ki repostlara bakayım 🥲. Yok be iyi çocuktu..
- 4 ay
Sende biraz uyanık ol kızım fake hesaptan vb çocuğun suanki kafa yapısını anlarsın.(öyle kolay fake hesap değil, min 200 takipçi falan ) öyle halledersin. Erişebileceğin en olası imkanları sen benden çok daha iyi biliyorsun unutma. Ben sevdiğim çocuğu bakicam diye steam hesabından günde ne kadar oyun oynadığına bakıyordum, yükseldiği veya azaldığı zaman anliyordum bişiler. Sende biraz kafanı çalıştır madem sen bu çocuğun gerçek hikayesinin bu çocuğu senden daha çok tanıyan bir kadın yok (en azından bildigimiz). Şimdi arkadaşın gibip ağzını ararsa çok belli olur kanka, arkadaşın kendi arkadaşını devreye soksun (yani senin yanlarında görmediği, samimiyetinin olduğunu bilmediği birisi) ordan da arkadaşın sözde kulak misafiri olsun.
Soran4 ayMantıklı aslında ama arkadaşlarımın arksdaslari erkek hep yani çenesi durmaz boyle böyle dedi diye söylerler. Ve arkadasim takipleşiyi zaten onunla ama hiç demedim ver hesabına bakayım diye ne bilim 😕
Soran4 ayBenim korkum ona yazarsam red yersem nolur
- 4 ay
Korkunu anlıyorum, normal zaten bizde tüm bu riski en aza indirmeyi düşünüyoruz. Ama belkide çocuk sadece o saniyede keyfi olmadığı için istemeyecek, o yüzden belkide herseyi zamana bırakmak en iyisidir gülüm. Belkide bu kadar şeyi düşünmek yerine aşkını kalbine gömüp yeni yerlere yelken açmak en iyisidir.
Soran4 ayBaşkasını sevmeyi düşünmedim diğerleri itici geliyor. Zaten beni seven başka birileri olmadı ds hiç. 3 ay oldu biz ayrılalı.. erkekler sonradan döner derler ama bizimki bir bitti pir bitti
- 4 ay
Sen bilirsin hayatım. Sadece unutmanı istemediğim şey hayatın boyunca o kadar çok karşı cins bireyle tanışacaksın ki, o kadar çok karşına mükemmel adaylar çıkacak ki. şu an üzerinde muhtemelen bir hevessizlik var ve birdaha hickimsenin en sevdiği renge kadar öğrenmek istemiyorsun çok iyi anlıyorum. Lakin kendini insanların gözünde objeleştirme lütfen,. Nası ayrıldınız bilmiyorum, zaten çok da önemi yok artık ama bazen duygusal boşluklar ve aidiyet hissiyatı süslü kelimelerle çevrilip adı "özlemek" olabiliyor.
Soran4 ayBen ona onu sevmediğimi söyledim üstüne zorluyorum olmuyor dedim o da usulca ksbullendi ve ayeildik... o kadar haklısın ki 😔
Soran4 ay😔😔 offf inşallah hayırlısı olur
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Kafanın karışık olması çok normal, karar senin kalbinle gururun arasında kalmış biraz 🥺💔 Şöyle yapabilirsin bence: Uzun uzun bahane yazmadan, net ve sakin bir mesaj at. “Seni kırdım, o anki hislerimi yanlış yorumlamışım, sorumluluğu alıyorum, senden sadece içini dökme şansı istiyorum, kararına saygım sonsuz” gibi bir tonda olsun 🌿
Yani ondan bir şey talep etme, sadece kapıyı nazikçe çal. Gururunu incitmez, topu da ona bırakmış olursun. Sence o şu an sana karşı tamamen bitirmiş hissediyor mu, yoksa ufak da olsa bir ihtimal seziyorsun mu içten içe? 🧡00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)4 ayÖnce kısa ve samimi bir mesajla durumu ifade et.
Suçlamadan, “geçmişi düşündüm ve şunu paylaşmak istedim” tarzı bir ton kullan.
Cevap gelirse yavaş yavaş sohbeti aç, acele etme.01 Yorumla
Soran4 ayDevamı ne olabilir
4 ayYani sevemeyip ayrılıp niye tekrar dönüyosun anlamadım saçma buldum kimsenin duygularıyla oynamayın
01 Yorumla
Soran4 ayOlabileceğimize kanaat getirdim. Ve sevdim
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
4 ayPeki şimdi sevebileceğini sana düşündüren ne?
045 Yorumla
Soran4 ayBeni seviyor oluşu.. Ben bunu fark edememiştim hissedememistim. Benden geçmediyse mutlu olabiliriz
- 4 ay
Bence yapma 3 gün sonra yine aynı hisleri hissedeceksin kimseyi sırf seni seviyor diye sevemezsin kendini kandırma
Soran4 ayOnunlayken gülüşüm eksik olmuyordu hiç birçok şeyden mahrum kaldık bir şey yapamadık hic aktivite olarak beraber. O kadar huzur veriyormuş ki aslında ona sarılmak kokusunu hissetmek o kadar pişman oldum ki.. ama sanırım sürünmemi istiyor
- 4 ay
E hakediyorsun da ama niyeyse bana ayrı olduğunuz süreçte sen başkalarıyla birkaç deneme yapmışsın gibi geldi
Soran4 ayBi erkeğe bile yan bakmadım yemin ederim
Soran4 ayArkadasim bile bak önüne boş ver dedi ben hala ondaydım yazan da soran da oldu bana kabul etmedim
- 4 ay
E git özür dile o zaman o yazmayacak sonuçta biliyorsun
Soran4 ayAyrıldıktan 3 gün sonrs gittim zaten söyledim sensiz kötü hissediyorum diye dedim. Ama yapacak bir şey yok dedi bana. Yani ben ona zaten gitmiştim. Tabi o zaman daha 3 gün geçmişti.. şimdi reddederse çok üzülürüm. Bilsem o ds istiyor hala koşa koşa sarılırdım gidip
- 4 ay
Öyle bir sebeple ayrılıp 3 gün sonra denersen şansını olacağı o eğer hislerinde samimiysen bırakmıycan peşini ki adam da ciddi olduğunu fikirlerinin gerçekten değiştiğini anlasın
Soran4 ayO gurur yapip duruyor bu arada haklı asla bir şey demiyorum ama aşkta gurur olmaz yani gel kucaklasalim off of. Arkadaşım o kadar olumsuz konuştu ki dedim tamam bu iş yaş olmaz artık yani. Erkekler çok değişik anlsmiyorum asla
- 4 ay
Arkadaşın kız mı?
Soran4 ayEvet
- 4 ay
Kadınlara güven olmaz bu konuda git sen yaz buluşmaya çağır gelir otur yüzyüze konuş ve olumlu olursa o arkadaşından uzaklaş
Soran4 ayArkadasim öyle biri değil bizi tanıştıran da o zaten hem askerlik arkadaşı gibi. Ya olumsuz olursa? Ya gelmezse terslerse napim
- 4 ay
O zaman evinde otur kara kara düşünmeye devam et adamın düğün davetiyesi geldiğinde de aynı şeyleri söylersin kendine 😂
Soran4 aySuss o bana aşık 🥺😭
- 4 ay
Bu özgüven çok yakar seni daha 😂
Soran4 ayŞakasına dedim be.. acaba cocuk hiç affetmez mi beni
- 4 ay
Ben diyeceğimi dedim sen bilirsin artık
Soran4 ay🥺 end özet pls dbsbdjs
- 4 ay
Git yaz lan bebeye
Soran4 ayNe yazkm tam olarak seni özledim mi diyim
- 4 ay
Buluşmak iste yüzyüze konuş ve o pişmanlığı gözlerinde görsün
Soran4 ayKonuşacak bi sey kalmadı diye tersler mi acaba erkekler de bu huy var mı
- 4 ay
Bende var da belki o gerçekten sevmiştir seni onda olmayabilir şansını dene işte eğer yok derse zaten bir daha denemene gerek yoktur emin ol
Soran4 ayE ben ayrıldıktan 3 gün sonra yok demişti zaten xhshdhs sicmisko mu yani 🥺
- 4 ay
O hayır seni emin ol 3 sene önceye attı eğer şuanda hayır derse gerçekten adamın hislerini öldürmüşsün demektir sende hayatına devam et derim ve dediklerimi yapmayıp daha çok soru sormaya devam edersen de çok pis küfür edicem haberin olsun 🤨
Soran4 ayYani yapacak bir şey yok demişti hayır değil. 🥹🥹🥹🥹🐣🐣🐣🥺🥺🥺😭😭😭 timamm
- 4 ay
Yaz şu çocuğa çağır buluşmaya beni de daha fazla sinirlendirme bence sinirli halimi hiç sevmezsin emin ol 😂
Soran4 ayBiraz daha özliyim öyle. Şimdi korkuyorum 🥹🥺😭 timam
- 4 ay
Sen bana o bebenin düğününe gidecekmişsin gibi bir hissiyat veriyorsun ama hadi hayırlısı bakalım 😂
Soran4 ayGider seni benle aldatıyor derim kıza dbwhdhhw
- 4 ay
Valla çoook temiz bir dayak yersin kızdan haberin olsun 😂
Soran4 ayBenim elim Armut mu topluyor hayırdır nxdjdjwhd kocasının suçu yok suç bende emi dhshdhw
- 4 ay
Adamın suçu ne tam olarak bir zamanlar seni sevmiş olması mı 😂
Soran4 ayAdamın suçu ne biliyor musun kalbimi çalmış olması 😔
- 4 ay
Hayatımda gördüğüm en bencil insansın haberin olsun 😂
Soran4 ayHayatında gördüğün en aptal aşığım 😭 dayanamıyorum
- 4 ay
O zaman bunu göstermekten niye çekiniyorsun 🤔
Soran4 ayCunku bana seni istemiyorum artık sevgim yok derse yıkılırım ben. Erkekler kızlar gibi değil ya da ben bilmiyorum. Benim ilk sevgilim o oldu. Ondan önce uzun bi sure flortum vardı o kadar incindim ki bi daha mutlu olmam sandim aşık olamıyorum kimseye diye dolsniyordum. Beklentilerim üzdü beni. Ben ne yaşıyorum hangi duygudayim anlamadım. Ben kapalı bi kızım çocuk bana mesajda öpüşme vs olsa izin verir misin dudaktan öpmeye dedi. O an fiziksel temas için mi her şey diye düşünüp ağzıma ne geliyorsa dedim. Bende incinmiştim ve biz hızlı yaşadık biraz her şeyi flört kısmı o kadar uzun tutmadık onunla bilmiyorum sadece kalbimin kirilmssindan korkuyorum 3 gün sonrs ona gidince yaoacak bi sey yok dediğinde kafamı duvarlara vura vura ağladım ben.
- 4 ay
Yavrum sen hayatında tam olarak ne istiyorsun?
Soran4 ayYavrum falan hayirdir onu istiyorum 🙄 Yavrum deme bi daha
- 4 ay
Birdahakine gerçekten büyük küfürler edecem yalnız. Oradan bakınca sence ben ergen ve aptal hatunlara yürüyor gibi bir tipim mi var?
Soran4 ayKes canım
- 4 ay
Neyse küfüğr etmiycem söz verdim
Gizli Üye(30-35)4 ayyeniden olsaniza barışın
03 Yorumla
Soran4 ayBen istiyorum ama arkadasimin demesine göre o istemiyor
Cevap sahibi4 aynapmayi dusunuyon peki
Soran4 ayYazmak istiyorum ama terslerde istemezse kalbim çok kirilir dayanamam
Onu arzulamıyorsan yazma
09 Yorumla
Soran4 ayNalaka
Soran4 ayArzulamadigimj kim söyledi 😄😄
Soran4 ayO farklı arzu farklı. Ben kapalıyım. Öyle şeyler olmamalı bana göre yani
Soran4 ayBen aşk istiyorum aşk
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilime pişman olup tekrar yazmalı mıyım, gururunu incitmeden nasıl yaklaşabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım