Eski sevgilime yazdım çok pişmanım barışmak istiyorum?

Merhaba öncelikle şunu en başta söylemek istiyorum. Hayatımın yanlışını yaptım. Bir çocukla çıkıyordum 3 sene önce ve ailevi sorunlardan dolayı bir anda hiç bir şey söylemeden her yerden engelledim ve kendisinden ayrıldım annem ve babam ayrı ve çok sorunlar vardı evde. Benden 3-4 yaş küçüktü ve çıkış yolu bulamadım kendisinden ayrıldım. Sonra 7 ay geçti ve karşıma biri çıktı ailevi sorunlar devam ediyordu çocuk bana evlenme teklifi etti hemen ve bende kabul ettim. Ailemden kurtulmak için. Sonra çekirdek aile arasında yüzük takıldı. Onlar bir an önce evlenmemizi istiyorlardı ben istemiyordum çünkü aklımda eski sevgilim vardı. Sonrasında iki aile anlaşamadı ve ben sıkıldım bunu bahane ederek sözü attım. 2-3 gün önce eski sevgilime yazdım ve numarasını vermedi buluşmak istiyorsa yanına gelmem gerektiğini söyledi. Bende kabul ettim 1 hafta içinde onunla buluşucam özür dilicem affetmesini bir şans vermesini isticem ama söz meselesini anlatmam gerek ama korkuyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Sizce buluşmayı neden kabul etti? Ve söz konusunu ona nasıl açıklarım? Şunuda belirtim. Onu kazanmak istiyorum. Ben onu asla unutamadım ve affetmesini nasıl sağlarım?
Eski sevgilime yazdım çok pişmanım barışmak istiyorum?