Bu yaşıma kadar istediğim gibi birini bulamadım kısa erkeğe şans verdim işsiz erkeğe şans verdim şişko erkeğe şans verdim yeri geldi yakışıklı zengine şans verdim sözde imanlıya falan bir türlü karakterliye denk gelemedim
3 ay
Birini tanırken, geleceğine yönelik bir beklentin olmasın. Doğal haline bırak. Ne çok üzerine düş ne de çok ilgi bekle. Senden etkileniyorsa hoşlanıyorsa zaten ilgisini belli eder ama niyeti çok önemli. Bu yüzden hemen yüz verme niyetini anlamaya çalış, test uygulayadabilirsin açık kapı bırak bak bakalım cinsellik konusuna giriyor mu ısrar ediyor mu, eğer bunu yapıyorsa anında hayatından çıkar ve iletişimi kes diğerlerinden farkı yoktur. Ama seni tanımaya çalışıyorsa değer veriyorsa nabzını tutuyorsa yine çok hızlı gitmemek şartıyla sende onu tanımaya çalışabilirsin.
Yani bilemiyorum Hayat tercih meselesi Ama şunu hiçbir zaman unutma birini tercih ettiğin zaman diğerlerinin hepsinden vazgeçmiş oluyorsun örnek gösteriyorum akşam yemeğinde fasulye yedin pilav yedin tatlı yedim o akşam başka bir şey yemekten vazgeçmişimdir işte hindi yemekten vazgeçtim mesela gibi. Yani bilmiyorum Benim gibi abazana düşersen seni doyurur Yani bir gecede biraz Keşke elime düşsen de benim işim olsun ben diyorum da ne bileyim ya
27’den sonra filtreler biraz daha netleşiyor, bu çok normal 😌 Şu ana kadar fizik, para, boy, “imanlı” imajı falan her şeye şans vermişsin ama olayın özünü arıyorsun: karakter.
Bence sen artık şuna bak: Sözüyle davranışı tutuyor mu, kriz anında nasıl tepki veriyor, kadınlara bakışı saygılı mı, emek veriyor mu. Sana kendini güvende ve değerli hissettiriyor mu, en büyük kriter bu.
İlk başta kırmızı bayrak görünce “geçer belki” diye üstünü örtme artık, direk ceketini al çık moduna geç 💅 Peki şu ana kadar tanıdıklarının en büyük ortak sorunu neydi, nerede patladılar genelde? 💔
Cevap
19Cevap
Paralı zengin bir erkek bul ve zevkine bak. Bekaretini falan da ver kurtul. Bu yaştan sonra bir işe yaramaz
Bu saaten sonra derken vur dedik öldürdün bekaretimi evlenmeden vermem ayrıca
Gerçekten çok gereksiz bişey olduğunu 30undan sonra anlarsın. En güzel yıllarını bekaret diye heba ediyosun
Hayır bu dünya kalıcı değil Allahtan korkarım ben umrumda değil
Sen bilirsin. Şehir neresiydi?
Urfa
Güzel gel takibe
Hayir
Sohbet ederiz. Öğrenci miydin
Karakteri bulamzsın. her erkek karakterlidir ama hak edene. Sen kendini bir bk sanmaya devam et sana en jigolosu gelmeye devam eder zaten... şans veriyormuş. 🤪
Örnek bilmem kaç işte buyrun saygı sevgi sınır yok ki siz erkek olan ama adam olamayan tiplerde önce olgunlaşın çok şükür boylu poslu güzel karakterli temiz aile kızıyım bugüne kdr hiçbir şeyimi görmediler tabikide kendim gibi bir beyfendi seçicem her masaya meze olmuş birilerini değil
🤪🤪🤪
Dediklerimi bile anlamiyor ya harbi cocuksunuz
Şimdi sen meze olarak mor dünya salatası mısın.😱 Nerden sipariş verebiliyoruz seni. 250 gr alıyım senden. TY da satışın var mı?
Şimdiye kadar nelere dikkat ettin nerelerde yanlış yaptınsa o yanlışları yapma yetery
Cok anlayışlı oldum parası işi yoksa bile sorun degl kendi hayatı isteklerimden vazgeçtim mesela benden kısa olsa bile sorun değil dedim şişmansa yine sorun degl dedim mesela
burada yaptığın hatayı söyleyim o zaman hiç kimse için kendinden taviz verme taviz tavizi doğurur çünkü
Ama şöyle düşün ben birine bunu bunu istiyorum dediğim de sen böylesin şöylesjn diyolar bi adama mesela tanışma esnasında mesleğini sordum bana direkt sen para göz kadınsın dedi ben şok oldum
Muhtemel yanlış kişiler meslek te sorabilirsin gelirini de bunlar normal şeyler onlar sana afedersin yeri geliyor ölçülerin ksç diyebiliyor ama yok öyle dünya
Soruyorlar cidden bak begenmiyorlarsa gidiyolar bu çok net artık kimseyle sohbet edemez olduk
Valla seni de anlıyorum kime nasıl yaklaşman gerektiği konusunda ikilemde kalmışsın sen doğru bildiğinden şaşma bence çünkü tanışma aşamasında bunlar normal sıradan sorular
Erkekler beni ciddiye almıyor nedendir bilmiyorum 2 kelime konuşuyorlar sonra pufff uçuyorlar zaten instada beni hep fake sanıyorlar ya da çok egolusun diyolar na ne alakası var anlamıyorum ki
Bilmem orasını şimdi ne desem boş iletişim konusunda tıkanma oluyor sanki biraz öyle algıladım
Evet herhangi bir problem olmamasına rağmen ya da şöyle uzaklaşırım ilk haftadan ilk günlerden aşkım balım bebeğim evleneceğim kadın der ise ben bunun altından bi Çapanoglu ararım yani en çok başıma gelen bu zaten ilk günlerden ölüyorum bitiyorum diyolar 2 gün sonra bi bakiyosn kaybolmuşlar
Ona bende aşırı irite oluyorum bak hayırdır bu ne samimiyet derim harbiden
Anlık heyecan galiba ergence geliyor ben asla diyemem öyle
Bende diyemem dediğime de üç sene sonra dediğimi hatırlıyorum oda nasıl oldu inan bi anda oldu
Bu yaşına kadar bunu anlayamadıysan boşa yaşamışsın demektir..
Karakterin nasil ki ne ariyorsun merak ettik
Bide ahlaklıya şans ver bakalım pişman olacak mısın
36 yaşındayım bi tanışmak ister misin maddi ve manevi durumum iyi gelirim işim tipim boyumda iyidir.
Yani senin karşına çıkmış tüm kişilerden farklı olarak ciddi düşünebiliyorum kırmamaya Özen gösteriyorum ama görülmüyorum sanırım tercihlerimiz yüzünden başımıza gelen her şey.
Abicim önce kendini tanı
Tanıyorum zaten
Ne alaka?
Özet geçebilirsin nasihat adı altında
Ben de sans veriyorum da yok maalesef
Bana da şans veririmisin
Pi. ce şans verdin mi
Bilemezsin içinden ne çıkacağını
Yönetemeyeceğini düşündüğün hiçbir erkeğe yaklaşma
Sözlere değil davranışlara bak
Nasil bir erkegin olsun isterdin
Uzun boylu ben (174) işi gücü yerinde evlilik potansiyeli taşıyan esmer bir beyfendi
1.87 98 kilo esmerim teknisyenim
Yas 42
Yaşıma uygun da olacak tabi
Annem yaşında oha
Erkek buyuk olur 15 yas normal benim. icin tabiki senin icin farklidir bir sey diymem
Kadin cocuk gibidir erkegine karsi erke kadinin her seyi olmali babasi arkadasi sevgilsi kocasi her seyi
Abaza ise direk bırak
Karakterliye şans cer artık😂😂
Seni olduğun gibi kabul eden birine şans ver
Bana gelenlerde sıkıntı var genelde açık saçlarım ama ack gihinmem kısa ve sıfır koldan hariç yok senin kolun açık sen namussuzsn yok senin boyun neden uzun yok sen neden zayıfsın yok bilmem ne gbi cümlelere maruz kalıyorum ha birde neden bakiresin
Zaten bi tanışma esnasında olan bir durum ilerisi gelmiyor yani
Boyuna bak
E benim boyum 174
Şeyin boyu
Şansın neden gülmüyor hiç
Bi bilsem görünüste karakterde sorun olduğunu düşünmüyorum asla saçma sapan kişilere denk geliyorum
Kız sen eşittir ben ya... Benle arkadaş olur musun hem sana tarotta bakarım istersdn
Kaderindekini bekle o zaman
denklik şart
Mesela
yaş uyumu 1
buldun mu
Bizdede o sorun var
Bir de bana şans versen
Kızlara yönel
Abla ne diyon abla ne kızı kızlardan nefret ediyorum zaten
Onlarda beni çekemiyor bir ortama gireyim kimseyi tanimamama rağmen bana bakışları laf atışları onlardan nefret etmeme yetiyor cidden bak ama kendi kız arkadaşlarımı seviyorum tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?