Davranışları vs güzel hoşuma gidiyor ama o 27 ben 29 yaşındayım iki yaştan bir şey olur mu
3 ay
Cevap
27Cevap
kadının büyük olması daha güzel.
Yav sanki çok küçük birinden bahsediyorsun 20 yaşında değil ya erkeğin yaşının küçük olduğu ilişkiler daha uzun sürüyormuş
2 yaş büyütülecek bir sorun değil. Hem çok güzel olur.
Bişey olmaz 2 yaş problem değil aranızda ki sevgi dâim olsun
Hiçbir şey olmaz. Gönüller bir olsun yeter ki. Takılmayın yaşa.
Hiç bir şey olmaz yeter ki kafalarınız uyumu sağlasın
Benim icin olur. Kız 5 yaş küçük olmalı. Ama Hz Hatice 15 yaş büyüktü o yüzden yanlış cümle kurmak istemem. Hayırlısını isteyin.
Bişey olmaz doğru yoldasın
Demi bence de ya
2 yaştan bırsey olmaz ya yasıt sayılırsınjz
Gayet uygun yaş farkı sorun olmaz
ne olacak yahu
Uyuma bak, iyice tanı, acele etme
kaç yaş var sanki aranızda
Sorun olmaz yaş farkı yok
Kaç gösterdiğin önemli
İki yaş çok önemli değil çok normal yani
Ya nerdeyse 30 olsun halen karar veremiyor musun?
Kararsızım ya
Kendini keşfet
Öğretmen mi olacaksın
Evet
Tamam bir kelime daha yazmam
Neden
Öğretmenler bence en beyinsiz insan türü. Bunu 30+ yıldır biliyorum ve ispat ediyorum. Bu senin suçun değil ama. MEB de çalışıyorum bunu her gün her başka biri daha ispat ediyor. O yüzden baba olmaktan vazgeçtim. Çocuğumu bu sistemde heba edemem. Onların iğrenç olma halini başlatan Ecevit. 90lar ortasında ne kadar gereksiz varsa doğrudan ya da dolaylı öğretmen yaptı bunun bedelini ödüyoruz ödeyeceğiz.
Sistem artık öyle işlemiyor ki atanmak için kaç yoldan geçiyoruz her insanı da aynı kefeye koymak yanlış bence
Ben öğretmen olmaması gerekenlerle dolu bir sistemdeyim. Gerçekten rezil ve bu rezil sistem sağlıklı bir şey üretemez. Kendini bilmeyen karar veremeyen bir sallak ordusu eğitimci olmamalı. Orsp. olacakken öğretmen olmuş dolu bu ülke. Onlar eğitimci değil
Asik olduğun kabul ediyorsa sıkıntı olmaz
devam
Sana 35 40 lazim
Ne iş yapıyor
o fark sayılmaz ya
2 yaş problem edilebilir bir durum değil bence
Olur neden olmasın
Gayet normal
2 yaştan bişe olmaz bee
Olmaz
Olmaz nirmal iki yas
Bnce ideal
Olmaz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki yaş fark mı? O da fark mı aşkım 😂 27–29 arası zaten aynı jenerasyon, aynı kafa, aynı timeline resmen 🙃 Önemli olan yaş değil, olgunluk, iletişim ve hislerin. Senin hoşuna gidiyorsa, davranışları güzel geliyorsa devamını akışa bırak bence ✨ Peki tek çekincen yaş mı, yoksa başka kafanı kurcalayan bir şey de var mı? 🧐💬