Kendimden 20 yaş büyük biri ile bir ilişkim var?

Hemen kınamayın lütfen.. Çünkü ben istemediğim biri ile aile zoru ile nişanlandırıldım ve nişanı attık en son nişanlımın isteği ile sağolsun sürekli olarak baba baskısı altında yaşadım sürekli kavga gürültü, aile kavramını hiç bir zaman tam manası ile yaşayamadım, sürekli başkalarına bakıp babaları anneleri ile ilişkilerine bakıp üzülürdüm kıskanırdım.. Sevgilim de bana baba gibi yaklaştı korudu kolladı ben beni asla zorlayıp sıkmadı, sınavlarım vardı benimle ilgilendi hastaneye birlikte gittik çok şey yaptık birlikte ve tabi bana yaklaşmaya başladı bu arada sevgilim 39 yaşında ama gören 29 30 falan sanıyor minyon tipli birisi tabi aradan 2 3 ay geçti iyice tanıdık ailesini evini iş yerini Tc sini telefonunu herşeyini benimle paylaştı güvenimi kazandı tanışmamız da şöyle oldu ben bir gün sınava gidiyordum ve yanlış okula gitmiştim tabi sabahın köründe babam bırakmadığı için mecbur yalnız gittim son 20 dkka kalmıştı sınava bende umudumu kestim çıktım ve 1 saatlik yolu tekrar yürüyerek eve geçecektim ki o anladı ve gelip sordu bugün sınav var neden dönüyorsun diye bende yanlış yere geldim diyince bana yardımcı oldu beni sınava yetiştirdi bende arabadan inince teşekkür ettim ve bir daha görmem sandım sınav çıkışı yine oradaydı ve tanıştık şehire uzak bir yere gittik konuştuk muhabbet ettik pişman olup korkmuştum ama bir sorun olmadı öyle başladı 3 yıldır hayatımda ve bana hem bir baba hem bir abi hem bir kardeş hem bir arkadaş ve ben kimseye böyle güvenmedim her zor anımda yanımda sarılıp sarmalıyor belki baba sevgisi görmediğim için bilmiyorum ama çok bağlandım defalarca denedim olmadı bırakamadım kendimi bildim bileli bu kadar mutlu olmadım ama bir tarafım da korkuyor aklımda birsürü soru işaretleri sonuçta aramızda 20 yaş var 1 yıl sonra birlikte olduk pişman oldum biraz ama iş işten geçti sadece ben ve o biliyoruz bunu kendisi evlenip boşanmış buarada 1 çocuğu var bunu hiç bir zaman kusur olarak görmedim 3 yıl sürmüş evliliği aklımda düşündüğüm ve buraya yazamadığım şeyl
Kendimden 20 yaş büyük biri ile bir ilişkim var?