18 yaşındayım ve 60 yaşlı biriyle ilişikim var?

Adam zengin sayılır annemin çalıştığı yerin müdürü. Evli iki tane çocuğu bile var. Bende arada annemle gidiyodum. Bana çok güzelsin diyolar falan yani hep etrafdakiler tarafından ilgi çektim. Amma asla birlikte olmadım. Şimdi bu adamın bana baktığını faln gördüm ben hem çabuk anlarım böyle şeyleri. Sonra bir kaç ay böyle devam etti sonra işte bana işteyken şakalar falan yapmaya başladı hep diyodu bir şeye ihtiyacın var mı diye. Bi gün odada oturuyordum odaya geldi bana sarılmaya başladı bende o gün ağlıyordum ne olmuştu hatırlamıyorum ağlama dedi yanındayım dedi bende o hisle bir şey yapamadım çıktı odadan bende çıktım içimde çok garip bi his vardı iyimiyidi kötümüydü bende babamı kaybetmişdim ve nedense hep kendimden büyük zengin adamlara karşı ilgim vardı hayal bile ederdim. Bi şey yapamadım anneme söylemedim. Sonra numarasını verdi aradı beni bi kaç kez. Buluştuk ilk önce öpüyordu falan tabi annemden gizli oluyordu bunlar iş yerinde insanlar şüphelenmiş meğer bana gelme dedi tamam dedim artık ayrı yerde buluşmaya başladık annem çok koruyucu ve her şeyden şübhelenen biri olduğu için annem işte olduğunda buluşuyoduk. Adam evli olduğu halde görüştü benle para falan verdi. Iki ay oldu görüşüyoruz. Şimdi bana evlen diyo bana da kız bulursun falan diyo. Şimdi karısını benimle aldatan biri beni başka biriyle aldatma şansı büyük. Önceden gündə 3 4 kez arardı şimdi ne zaman ihtiyacı olursa arıyo. Ben bilemiyorum. Onunla çok iyi hiss ediyorum çünki bana kimsənin vermediği ilgiyi verdi ama korkuyorum ya benden soğur ya da belki aldatıyordur bile onu unutmam lazım bana zarar veriyor. Kötü bir şey olduğu da biliyorum amma bir şey yapamam anneme söylesem dünyanı ayağa kaldırır ki onu kaybetmek de istemiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi 2 ay geçti bu sorunun üstünden. Bana bazıları metres gibi bakmış. Amma öyle değil. Ben bi metres değilim. Bi kere oldu bu hata oda korktum çünkü bana senin için burada annen çalışa biliyor sen olmasan anneni işe falan almam diyodu korktum o an tabi çok aramızda yakınlaşma olmadı asla izn de vermem zaten. Şimdi hiç görüşmüyoruz zaten 3 haftadan bir arıyor kendisi bazen açıyorum bazen değil ben asla aramıyorm ve uzak tutuyorum kendimden
18 yaşındayım ve 60 yaşlı biriyle ilişikim var?