Aldatıldım, yüz yüze gelince küfür etmeden nasıl en ağır lafı sokarım?

Aldatıldım hem de biz ayrıyken barışalım diye yalvarırken 19 yaşındaki bi kızım önünü kesip tanışmış vs. öğreneli 2 gün oldu küfür ettim inkar etti kapattık telefonu 8 aylık bir ilişki ve ilk kez bu yüzünü gördüm sürünsün istiyorum çarşamba yüz yüze gelelim dedi aradı bir iki defa öyle de çok zorlamıyor açtım konuştum ahlaksızsın diyorum saçma sapan yüz yüze anlatıcam affet diye değil dinle beni diyor olay patlayınca genel anlamıyla sana eskiden de yalan söyledim sanıyorsun yaptığım yutulacak bir şey değil müsait zamanını söyle yüz yüze gelelim diyor napim Allah aşkına bu zamana kadar nasılsa bu kız beni hep seviyor deyip güvenmiş ve ben görememişim asosyal biri olduğuna inanmıştım hep borcu var diye ayrıldık sanıyordum vs artık ondan gittiğime biraz emin olsun ne kaybettim ben diye otursun ağlasın asla görüşmeye gitmeyeceğim ama karşıma çıkarsa da küfür değerinde konuşmak istiyorum illa karşına çıkıcam beni dinliceksin diyor ya böyle erkekliğine dokunacak çok ağır bir laf etmek istiyorum küfür etmeden şey gibi sen ne abazaymışsın kalitemi düşürdün birisi senle beni görmesin utanıyorum gibi ama daha kısa öz

Aldatıldım, yüz yüze gelince küfür etmeden nasıl en ağır lafı sokarım?