Aldatıldım, yüz yüze konuşmaya çağırıyor; nasıl bir duruş sergileyip onu pişman edip süründürebilirim?

Aldatıldım hem de biz ayrıyken barışalım diye yalvarırken 19 yaşındaki bi kızım önünü kesip tanışmış vs. öğreneli 2 gün oldu küfür ettim inkar etti kapattık telefonu 8 aylık bir ilişki ve ilk kez bu yüzünü gördüm sürünsün istiyorum çarşamba yüz yüze gelelim dedi aradı bir iki defa öyle de çok zorlamıyor açtım konuştum ahlaksızsın diyorum saçma sapan yüz yüze anlatıcam affet diye değil dinle beni diyor olay patlayınca genel anlamıyla sana eskiden de yalan söyledim sanıyorsun yaptığım yutulacak bir şey değil müsait zamanını söyle yüz yüze gelelim diyor.

yazmış ki Bana karşı çok dolusun üstüne gelemiyorum yaptığım şeyin yutulur bi yanı olmadığını biliyorum ama bu olay yüzünden diğer şeyleri de farklı bağdaştırıyorsun sana oturup her şeyi açıklamam lazım son bir defa bana kendin söyle zamanını

bayram sonrasında mutlaka oturacağız bayramdan sonra gerekirse her yerde çıkarım karşına ama beni dinleyeceksin

napıcam karşıma çıkarsa nasıl tepki vericem ağır konuşup süründürmek istiyorum ya da susmak öyle bir duruş laf etmek istiyorum bırakma beni diye köpek olsun

bağırsam haklısın diyip susup özür dilecek ve bitecek ama öyle bir şey yapayım ki

Aldatıldım, yüz yüze konuşmaya çağırıyor; nasıl bir duruş sergileyip onu pişman edip süründürebilirim?