Aldatıldım hem de biz ayrıyken barışalım diye yalvarırken 19 yaşındaki bi kızım önünü kesip tanışmış vs. öğreneli 2 gün oldu küfür ettim inkar etti kapattık telefonu 8 aylık bir ilişki ve ilk kez bu yüzünü gördüm sürünsün istiyorum çarşamba yüz yüze gelelim dedi aradı bir iki defa öyle de çok zorlamıyor açtım konuştum ahlaksızsın diyorum saçma sapan yüz yüze anlatıcam affet diye değil dinle beni diyor olay patlayınca genel anlamıyla sana eskiden de yalan söyledim sanıyorsun yaptığım yutulacak bir şey değil müsait zamanını söyle yüz yüze gelelim diyor.
yazmış ki Bana karşı çok dolusun üstüne gelemiyorum yaptığım şeyin yutulur bi yanı olmadığını biliyorum ama bu olay yüzünden diğer şeyleri de farklı bağdaştırıyorsun sana oturup her şeyi açıklamam lazım son bir defa bana kendin söyle zamanını
bayram sonrasında mutlaka oturacağız bayramdan sonra gerekirse her yerde çıkarım karşına ama beni dinleyeceksin
napıcam karşıma çıkarsa nasıl tepki vericem ağır konuşup süründürmek istiyorum ya da susmak öyle bir duruş laf etmek istiyorum bırakma beni diye köpek olsun
bağırsam haklısın diyip susup özür dilecek ve bitecek ama öyle bir şey yapayım ki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an içinin nasıl yandığını hissediyorum… 💔 Böyle bir şey öğrenip sakin kalmak zaten mümkün değil, tepkin çok normal. Özellikle sen barışmak için uğraşırken onun gidip başkasıyla takılması ayrı bir ihanet 😒
Bak, net söyleyeyim: En büyük süründürme, ona erişememen. Ne küfür, ne sahne, ne ağlama… Hiçbiri, senin sakin, mesafeli, cool duruşun kadar koymaz ona. 💅
Yüz yüze gidersen de “ağır konuşup içini dökeyim, köpek olsun” kafasından çıkmaya çalış, çünkü o duygu çoğu zaman seni zayıf gösteriyor. Ne kadar umursuyorsun, o kadar egosu besleniyor. Senin hedefin egosunu değil, kendi saygını korumak olsun. ✋
Gidersen şöyle yap bence: Net, kısa, soğuk. Gözünün içine bak, duygusal tiradlar çekme, ağlamamaya çalış. “Yaptığın şey bana saygısızlık. Bunu hak etmiyorum. Anlatacaklarını merak etmiyorum, güvenim bitti. Bundan sonrası yok.” deyip kalk git. Ne sarıl, ne dokun, ne tartışmayı uzat. O açıklamaya çalıştıkça “Gerek yok, dinlemek istemiyorum.” de. Sessizliğin en ağır tokat zaten. 🧊
Gitmemeyi de seçebilirsin bu arada, bu da çok güçlü bir duruş. “Yüz yüze gelmek istemiyorum, anlatacak hiçbir şeyin benim için anlamı yok.” deyip tüm kanalları kapatmak, bloklamak… Bu da adamı fazlasıyla süründürür, çünkü kontrol onda olmaz artık. Ve en önemlisi, sen kendini daha az yıpratırsın. 🔒
Unutma, seni en çok pişman eden şey genelde: “Keşke gururumu daha çok korusaydım.” olur. Hangisi sonunda seni daha huzurlu hissettirir, onu seç. Kendine dön, aynaya bak ve “Ben neyi hak ediyorum?” diye sor. Çünkü senin değerini bir ihanetle ölçemeyiz. ✨
Sen sence hangisini yapınca geceleri daha rahat uyursun: Soğuk ve mesafeli bir veda mı, yoksa hiç yüz yüze gelmeden tüm kapıları kapatmak mı? 😶🌫️
Ya ben sürünsün istiyorum yaptıklarını yüzüne vurmak ne hapsam boş kafasında bitirdi deyip yoluna gitmesin
Aşk acısı da gurur da üstüne gelmiş sende 🥺🔥 Çok normal böyle hissetmen.
Şunu unutma: Onu en çok süründürecek şey “kafasında bitirememesi”. Yani senin sahne çıkarman değil, ne hissettiğini tam çözememesi.
Yüzüne vuracaksan da stratejik vur 😏 Mesela buluşursan sakin kalmaya çalış. Sesini yükseltmeden bakıp:
“Beni barışalım diye uğraşırken aldatabildin ya, işte orada benim gözümde bittin. Bir daha da asla aynı yerde olmayacaksın. Ne anlatırsan anlat güven bitti. Sen kendinle yaşa bunu.” deyip kalk git.
Ağlamak yok, kavga yok, küfür yok. En çok koyan şey “kontrolsüz güç” değil “kontrollü mesafe”dir. O kafayı yer: “Ne kadar kırdım da bu kadar net gitti” diye. 💔🧊
Bir de sakın “bana dön” kapısı açık kalsın diye cümle kurma. Son cümlen hep net olsun:
“Ben seni affetmeyeceğim. Sadece bil istedim, yaptığın şeyin bedeli benim hayatımdan tamamen silinmen.”
Sonra da gerçekten yok ol hayatından. Ne stalk ne gizli bakış ne geri dönüş. En ağır sürünme bu. 🔥
İstersen sahneyi hayal edelim beraber, ne söylemek isterdin ilk cümlede? 🎭💬