yaklaşık 2 ay önce söz takmaya karar verdik 1.5 yıllık sevgilimle başka biriyle konuştuğunu gördüm konuşma dedim arkadaşım dedi hukuktan sonra arkadaşı olduğunu ispatlamak için bizi bir araya getirdi içtik çocuk benim evimde kaldı sonra söz takmaya gittik yine o çocukla konuştuğunu gördüm kavga ettik ama sözü taktık ankaraya gitti sonra orda aradı ayrılmak istediğini söyledi gelince ağladı o çocuktan hoşlandım affet dedi barıştık çocukla görüşmemesi şartıyla- aradan 2-3 hafta geçti telefonuna bakıyorum diye kızdı arkadaşları iftara çağırmış oraya gitti çocukta ordaydı ayrıldık ben memlekete gittim ben memleketteyken barmenle seviştiğini başka çocuklarla konuştuğunu duydum aradım defalarça küfür ettim git evden dedim gitti -1 hafta sonra geldi özür diledi pişmanım bir daha olmıycak dedi sosyal medya hesaplarını kapattı herşey yolunda gitti 2-3 hafta sonra son2-3gün soğuk davranmaya başladı arkadaşlarına gitti sengelme dedi 1 erkek 4 kızlarmış 11.30 da akşam geliyorum dedi saat 1 oldu yok arıyorum açmıyor evlerine gittim 2 erkekle oturuyor kızlar nerde dedim
çocuklar hangi kızlar dedi anladım dedim bitti dedim tamam bitti dedi sonra telefondan kızların 10.30 da kalktığını gösterdi ama bitti dedi bana inanmadın sabah çocuklardan özür dilemeye gittim bağırmıştım çünkü çocuk üzülme akşam sen gelmeden ayrılacağını söylüyordu dedi 2-3 gündür soğuk yapıyordu sınıftan bir kız akıl veriyormuş erkek arkadaşın için sosyal medya hesaplarımı kapatılır diye sen nasıl bukadar pasifsin sen avukat olucan felan demiş bana diyordu işte o kız sözlümü o akşam bara götürmüş polis bir çocukla tanıştırmış şimdi onla konuşuyor not:kafede bir kız arkadaşıyla gördüm yanına gittim başka biri varmış bir gün sonra sözü attıktan dedim insan yerine koymadı çiçeksin diyip çıktım böyle hayatmı olur bunu nasıl atlata bilirim yapamıyorum bişey kendimi tırmalayıp durmaktan başka bişey yapamıyorum
çocuklar hangi kızlar dedi anladım dedim bitti dedim tamam bitti dedi sonra telefondan kızların 10.30 da kalktığını gösterdi ama bitti dedi bana inanmadın sabah çocuklardan özür dilemeye gittim bağırmıştım çünkü çocuk üzülme akşam sen gelmeden ayrılacağını söylüyordu dedi 2-3 gündür soğuk yapıyordu sınıftan bir kız akıl veriyormuş erkek arkadaşın için sosyal medya hesaplarımı kapatılır diye sen nasıl bukadar pasifsin sen avukat olucan felan demiş bana diyordu işte o kız sözlümü o akşam bara götürmüş polis bir çocukla tanıştırmış şimdi onla konuşuyor not:kafede bir kız arkadaşıyla gördüm yanına gittim başka biri varmış bir gün sonra sözü attıktan dedim insan yerine koymadı çiçeksin diyip çıktım böyle hayatmı olur bunu nasıl atlata bilirim yapamıyorum bişey kendimi tırmalayıp durmaktan başka bişey yapamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer