Güncellemeler
+1 yıl
Tabii benden daha iyileride vardır ama bende kendime özgüyüm zaten her konuda yererler 🙄
Güncellemeler
+1 yıl
Saçma yorumlar kaldırılacaktır
Öncelikle ben dış görünüşümden memnunum kendimle barışık olmaya çabalıyorum kendime haksızlık olur diğer türlüsü çünkü yani kendimi seviyorum ama bugün annemle iş bulmakla ilgili konuşuyorduk bende karşılama hostesi veya otellerde danışmanlık gibi işleri tercih ederim dedim sonra yasak elma dizisinin konusu çıktı eda ece gibi kişileri tercih ediyorlarsa seçicilerdir onlar güzellikleri ile patronları bile ayarlíyorlar cilveli cilveli senin gibilerin şansı yok işsiz kalırsın garanti sen iş bulamazsın alımlı fizikli manken gibi renkli gözlüleri tercih ederler dedi resmen beni gömdü ve onlar icin güzellik renkli göz sarı saç zaten kargaya yavsuru şahin gözükmüyormuş fiziken o kadar uzun boylu değilim tamam da herkes beni yeriyor resmen ve sakın haklı diyecekler veya kendini başka yønden geliştir diyecekler yazmasın kendimi ne zaman sevsem birileri yeriyor resmen ve sonra kendime küsüyorum kardeşime gelince yakışıklïsın boylusun diyorlar bu arada bir kerde bana güzel bir şey demediler allayıp pullarız senide diyorlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen kendini seviyorsan kimin ne dediğini boş ver. Herkes kendi için yaşar. Kimseye bakma, hayatını dilediğin gibi yaşa.
kimin ne dediğini boş ver
Bu lafları hakkedecek kadar değilim aslında hakkettsem bile söylenmez o ayrı konu mükemmelliyetciler
katılıyorum hakkettsen bile söylenmez ki hak etmiyorsun bence bu bi ön yargı
Birde benim alıngan olduğumu bile bile her neyse teşekkür ederim
Ya millette zevk anlayışı ya da doğru tercih anlayışı 0 zaten o örnek gösterdikleri şeyler de saçma bence
Yani bence de algı başkasının kızı olsam belki güzel diyebilecek ama işte çocukken bile çirkinsin derdi birde çocuktum işte ebeveynlerini seçemiyorsun başkalarını hep över benide hep yerer o işlere alınsam kapak olsa desem bu segerde şansın iyi gitmiş derler
Bu seferde*
Bu onların memnuniyetsizliği onlar öyle dedi diye çirkin ya da yeteneksiz olmadığını biliyorsun takma onların dediklerini
Herkesin Allah vergisi ya boş ver
👎👎 siz kaan isimliler her neyse
Ne varmış bizde
Nerelisin?
İzmitliyim de neden sordunuz?
Ailenin davranışı kültürel mi diye merak ettim
Yanlış anlamazsan seni merak ettim knk