Her fırsatta görünüşüme laf söylenmesi?

Öncelikle ben dış görünüşümden memnunum kendimle barışık olmaya çabalıyorum kendime haksızlık olur diğer türlüsü çünkü yani kendimi seviyorum ama bugün annemle iş bulmakla ilgili konuşuyorduk bende karşılama hostesi veya otellerde danışmanlık gibi işleri tercih ederim dedim sonra yasak elma dizisinin konusu çıktı eda ece gibi kişileri tercih ediyorlarsa seçicilerdir onlar güzellikleri ile patronları bile ayarlíyorlar cilveli cilveli senin gibilerin şansı yok işsiz kalırsın garanti sen iş bulamazsın alımlı fizikli manken gibi renkli gözlüleri tercih ederler dedi resmen beni gömdü ve onlar icin güzellik renkli göz sarı saç zaten kargaya yavsuru şahin gözükmüyormuş fiziken o kadar uzun boylu değilim tamam da herkes beni yeriyor resmen ve sakın haklı diyecekler veya kendini başka yønden geliştir diyecekler yazmasın kendimi ne zaman sevsem birileri yeriyor resmen ve sonra kendime küsüyorum kardeşime gelince yakışıklïsın boylusun diyorlar bu arada bir kerde bana güzel bir şey demediler allayıp pullarız senide diyorlar?

Güncellemeler
+1 yıl
Tabii benden daha iyileride vardır ama bende kendime özgüyüm zaten her konuda yererler 🙄
Güncellemeler
+1 yıl
Saçma yorumlar kaldırılacaktır
Her fırsatta görünüşüme laf söylenmesi?