Evli biriyle toksik ilişkideyim, hakaret edip engelliyor ama unutamıyorum, onla konuşmalı mıyım yoksa tamamen bitirmeli miyim?

Ben mutlu olmak istiyorum artık çok yoruldum 2 yıldır bi ilişki içindeyim zaten çoğu ayrılıkla geçti çok çok seviyorum ama olmuyor da sürekli kavga bana ne hakaretler ediyor ama bi süre sonra dönüyor ilişkinin içine giremiyorum şahıs evli de ama kınamayın çünkü benim bir yıl peşimden koştu istemediğim halde zorla girdi niyetim ciddi dedi kandım ona rağmen çok ayrıldım yine ayrılmıştık geldi bir hafta yazmadı bana sosyal medyada istek attım bakmadı baya kızdım yazdım işlerim kötü dedi ama insan bir hafta yazmaması ne olsa da baya tartıştım sonra yazdım seviyorum dedim engelledi beni açtı tartıştık bi konuda beni suçladı baya hakaret etti 2 ay engelledi yine açtı ben engelledim aradı ben de yazdım bana değer vermiyor kıskanmıyor umursamıyor eskiden çok farklıydı ama vazgeçmiyor da çok dua ettim doktora gittim unutamıyorum ama onunla da yapamıyorum ne yapayım bilmiyorum
Evli biriyle toksik ilişkideyim, hakaret edip engelliyor ama unutamıyorum, onla konuşmalı mıyım yoksa tamamen bitirmeli miyim?