Eziyor dalga geçiyor ama yan yanayken aşkım canım diyor bu neden olur?
2 ay
Eziyor dalga geçiyor ama yan yanayken aşkım canım diyor bu neden olur?
yanındayken iyi davranıp başkalarının yanında seni küçültmesi samimiyet değil kendini üstün gösterme çabası gibi duruyor bu da gerçek bir dostluk hissi vermiyor sınır koymazsan bu davranış devam eder ❤️🌹
Sınır koymadım direkt kestim iletişimimi
bazen direkt kesmek de en net sınırdır seni değersiz hissettiren birini hayatında tutmamak doğru bir karar kendini korumuşsun ❤️🌹
En nefret ettiğim arkadaş tipi seni baskılayarak kendini ortamda göstermeye çalışıyor kısaca bu uzak dur bu tür insanlar aynı zamanda çok kıskanç olurlar
Bu davranış tam klasik ikili oynama durumu gibi görünüyor 😒 Yan yanayken aşkım, canım… Kalabalığa girince ezme, dalga geçme… Bu resmen saygısızlık ve özgüvenini zedeleyen bir şey.
Büyük ihtimalle erkeklerin yanında “cool” görünmeye çalışıyor, seni küçümseyerek prim kasıyor. Böyle arkadaşlık olmaz. Onunla sakin bir anda konuş bence, hislerini net söyle. Devam ederse de mesafeni koyman çok sağlıklı olur.
Sen böyle muameleyi neden hak ediyormuşsun ki? Bir konuşmayı düşünüyor musun onunla? 💬✨
Cevap
12Cevap
Seni kıskanıyor. Ya fiziğin onunkinden iyi ya da yüzün
İkisi de daha iyi ama insan arkadaşına bunu yapar mı çok ayıp
İşte onu arkadaşlığından çıkarmadığın için sende de hata var.
Seni kimseye ezdirmem
Çıkardım ki dün sondu yüzüne bakmıyorum bir de 12 saat işteyiz düşün
Çok güvenilmez hain biri
Uzaklaş o arkadaşından. O arkadaşın değil, seni sadece ego tatmini olarak taşıdığı belli.
Arkadssın @@rspu çünkü
Şimdi de iletişimimi kestim diye müdüre ne anlattıysa müdür beni paraladı selam vermemişim terbiyesizlik yapmışım
Öyle arkadaş olmaz olsun
Bence de çok ağladım çünkü gerçekten seviyordum, dün sildim açıklama bile yapmadan
Çünkü sen ondan daha güzelsin
Erkeklerin yanında Cool görünmeye çalışmış
Sende onu ez başbaşayken
Öyle arkadaşın ben taa … neyse ondan arkdaş olmaz
Büyük ihtimal ondan daha güzel olduğun için
Kız terörü bu işte
😞
Kompleks var onda bence. Mesafe koyabilirsin.
Mal mı ne
Neden olduğunu bilmiyorum ama ayrıl knk
Seni ezip kendini dikka cektiemeye calisiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?