💌 Gerçek aşk hâlâ var ama nadir, samimiyet, fedakârlık ve karşılıklı saygı azaldı.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍

💌 Gerçek aşk hâlâ var ama nadir, samimiyet, fedakârlık ve karşılıklı saygı azaldı.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍
Bu devirde menfaat daha fazla.
Gerçekten sevenler zaten birbirine kavuşmak için mücadele ediyor. Diğer kesim ise ilk fırsatta engel peşinde. Verilen emek, değer, vakit ve saygının bir önemi yok. Tüm kavramların içi boşaltılmış ve kimse bundan rahatsız değil. Asıl sorun burada başlıyor.
Ondan sonra 50 kişiyle flörtleşip 100 kişiyle birlikte olmak normal bir şey gibi karşımıza çıkıyor.
Kime güvenip, kimi seveceğiz. O yüzdendir ki, ben eşimi mağaramda bekliyorum. Bu modernlik vs ayakları bana göre değil. Tamamen yanlış bir çağ ve dönem.
Kesinlikle haklıısın
Maalesef gerçekçi bakınca çıkara dayalı ilişkiler. Ya güzelliği, ya parası, ya kariyeri yanına yakışması. Zaten bunu uzun sürmeyen ve huzursuz ilerleyen ilişki ve evliliklerden anlayabiliyoruz. En çok da güven ortamı kuramıyor insanlar
Gerçek aşk hâlâ var, sadece doğru insanın karşımıza çıkması için daha fazla sabır ve doğru bir kalp gerekiyor. Çıkar ilişkileri çok olsa da samimiyet her zaman kazanır.
Gerçek aşk hâlâ var, ama biraz daha zor bulunuyor artık. Samimiyet ve karşılıklı saygıyla başlayan ilişkilerin daha uzun dayadığını bence gözlemledim.
Gerçek aşk kesinlikle var ama artık saklambaç oynuyor gibi 🙃💘 İnsanlar daha bireysel, daha yorgun, daha güvensiz… O yüzden samimiyet ve fedakârlık azaldı gibi hissediliyor. Ama biri çıkıp sana iyi geliyorsa, huzur veriyorsa, yanında kendin olabiliyorsan işte orada gerçek aşk başlıyor 💫 Sen sence günümüzde aşk mı zor, insan mı zor? 🥹💕
Cevap
26Cevap
Hepsi değil ama çoğu çıkar peşinde kimi para avcısı kimi egosunu tatmin etmek kimileri ise cinsellik arzusunu tatmin etmenin.
Daha çok herkes çıkar peşindeler
Var elbette ama yaş ilerledikçe standartlar çoğalıyor, istekler artıyor. Kimse özgürlüğünün kısıtlanmasını istemiyor.
Yaş ilerledikçe daha olgunlaşıyoruz ne istediğimizi daha bilir oluyoruz daha detaylı eş adayı seçmeye çalışıyoruz haklısın özgürlük konusunda da dozunda olmalı her şey :)
Herkesin kusuru var ama önemli olan anlayışlı olabilmek. Konuşarak aşılır bazı şeyler.
Evlenen yok zaten mq 1995 sonrası kayıp nesil memo... Çoğu 20-38 kadın hala daha sapız bari bızırımız çalışsın diyip günlük takılmacalar peşinde kadın dolu... Tabi babasının hayrına değil para yiyip içip gezme statülü gözkme kafaları... Kadınlara pozitif hak ver ve otur izle yozlaşma ve bozunum nasıl oluyormuş. bakire muhabbeti vardı çoook eskiden şimdi 500+ değilse esaslı kızmış demeliyiz.
Ben rastlamadım...
Ölüyorum bitiyorum diyen o tiyatro,
"Şu kadar bilezik, şu kadar altın getir kızı al " ile sonuçlandı.
" Kızını maddiyat karşılığında verene ne deniyordu?" diyince de kavga çıkıyor her seferinde...
Ben aşk adamıyım Evelenemedim o yüzden yaş geldi 35 e😃
Aşk adamının burçu nedir acaba merak ettim doğrusu :)
TERAZİ ya senin
Var var.. hala çıkar ya da bir yarışma gibi bakmayan insanlar var..:))
İyi ki de varlar yoksa aşk diye hiç bir şey kalmayacak :)
Kalmamasına uğraşıyorlar.. her duyguyu aşk sanıp bütün suçu ona atıyorlar..:))
Aşk diye bişey yoktu zaten şimdi ise hiç kalmadı kimseye güvenilmiyor çıkarcılar
Yalanlar yalanlar
Herkes çıkar peşinde aşkı bacak arasında arıyorlar
Kesinlikle doğru söyledin
Gerçek aşk tabii ki var binlerce yıl önce de vardı Dünya oldukça da devam edecektir. Ama sanırım bizim deneyimlerimiz bizi aşktan soğuttu için aşk kalmadı diye düşünüyoruz
Kalmadı ya da hiç yoktu. Aşkın sadece romanlarda ve şarkılarda olduğunu düşünüyorum. Gerçek hayatta da varsa eğer hiç duymadım.
Paranın hükümdar olduğu insanların ortamında aşktan veya sevgilden bahsetmek bile boş.
Genel olarak algı yaratma peşindeler.
Selam vereni öp başına koy:) artık sevgi yok, ben sevgiyi sevdalilarin kalplerinde ölü buldum. Dur ya o başka bir şeydi.
Her şey paraya bakar bu zamanda parayı veren düdüğü çalar vermeyen ıslık çalar..
Aşka inancımızı yitirdik çıkarlar dünyası aşk meşk yalan
Bence şu zamanda herkes anı doldurma ve yaşama peşinde
Artık insanlar çıkar peşinde olduğu için gerçekten açıksa pek inanasım gelmez
Kaldığına inanıyorum. Bu topraklardan bir Yareli, bir Aynalı geçtiyse aşk da kaldı demektir
Vallahi bu devrin aşkıda sevgisinden her şeyi beklerim ula
Doğru kişi gerçek aşk demek demek ki yanlış kişileri doğru zannederek harcanıyoruz
Çok çok nadirdir. Karşılıklı aşk ise yok gibi bir şey.
Ben gerçek aşkı evlilikte aradım ama 2 evladımla başbaşa kaldım sevmek sevilmek yok sevildiğinizi zannedersiniz hayatın zorlukları yetmezmiş gibi bir tekme de sevdiğini sandığınız insan atar..
Kaldı da , iyi insanlar birbirini bulsa keşke.
Onun dışında kalmadı. Herkes dehşet güzel dehşet yakışıklı peşinde. O da aşk mı bilmem.
Cok nadir gerçek var..
her şey yalan oldu gitti
Tektük vardır belki bakmak lazım.
Çok nadir
Bi söz vardı ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur diye. Ehline denk gelmek lazım. ya da hiç birine denk gelmemek. Ortası yok. Bu konu orta yol kaldırmıyor sanırım. Net mesele. Ya öyle ya böyle. 😅 yüzde yüz kesinlik içerir.😂
Kaldı ama çoğu kişi takılıp geçmeyi seçiyor sadece
herkes hayatta kalma ve standartları koruma peşinde
Bende arıyorum ama bulamıyorum maalesef
Vardır. Ama bulunamıyordur.
Vardir elbet karalar bağlamaya gerek yok
Gerçek aşk paradır paraaaaa, money money money🤭
Var ama saklambaç oynuyor gibi
Kaldı ama çoğu çıkar peşinde.
Aşk dediğin sayılı gün.
Çıkar peşinde çoğu..
Maalesef öyle
İnanırım hala var