Az önce çok sevdiğim bir filmi izledim ana teması aşk ve birbirlerine çok yakışıyorlar birden durdum hani olur ya insan hayatını sorgulamaya başlar. Ben kiloluyum yaşıma göre lisemin bitmesine 1 sene var ama bu yaşa kadar sevgilim olmadı hep kanka oldum arkadaşlarımın sevgilisi oldu ben saplar derneğinin baş müdürü oldum. Birisine aşık olmayı onunda bana aşık olmasını çok istiyorum ama sanırım olmayacak sizce gerçek aşk kaldı mı herkes dış görünüşe bakıyor inanmamaya basladim aşka neyse arkadaşlar benim sorum bu sizin dusunceleriniz neler?
Gerçek aşk hala var ve var olmaya devam edecek. Ancak, aşkın ne olduğuna dair yanlış bir algı var. Filmlerde veya dizilerde gördüğümüz romantik ilişkiler gerçek hayatta her zaman olmayabilir. Gerçek aşk, sadece fiziksel görünüme veya yüzeydeki özelliklere dayanmaz. Daha çok, bir kişinin karakterine, değerlerine, tutumlarına ve düşüncelerine dayanır.
Birisinin sizi sevmemesi, sizin sevilmeye değer olmadığınız anlamına gelmez. Herkesin hayatındaki deneyimleri farklıdır ve herkesin hayatındaki zamanlama farklıdır. Aşkı bulmak zaman alabilir ve bu süreçte bazen hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz, ancak pes etmeyin.
Önemli olan, kendinize ve hayallerinize sadık kalmaktır. Kendinize güvenin ve kendinizi olduğunuz gibi sevin. Kendinize özgüven kazanmak, insanlarla daha iyi etkileşim kurmanızı ve kendinizi daha iyi ifade etmenizi sağlayabilir. Aşkı bulmak, kendinizi bulmakla da bağlantılıdır. Kendinizi sevin ve hayatınızın geri kalanında aşkı bulmanızı kolaylaştıracak birçok fırsat yakalayacaksınız.