Aşkı meşki geçtim adam gibi seven bile kalmadı. Herkes birbirini *ikme derdinde sadece. Tamam insan sevdiğini arzular da yani bu çağın insanı sadece belden aşağı işliyor duyguları. Şu yazıdaki inceliği hiç kimsede görmedim, bırak sevdiği insanın bulunduğu kalbi kırmayı. Seviyorum dedikleri insana saygıları yok
Eskide kalmadi sonucta leyla mecnunda fuzuli yazdi. Eger eskilerde yasasaydin tv yok pc yok internet yok iletisim iyi o doneme gore konusurdun ki Fuzulinin leyla mecnunu bugune gelmisse demekki o donemlerde de insanlar leyla mecnuna gıpta ile bakmis. Konu aslinda senle baslayip senle bitiyor, yok mu beni deli gibi seven biri derdinden kurtulamazsan bunu hic bir zaman yasayamazsin. Once kendinden gecmek var askta. Hele bir kendinden gec sen sonrasi atlaya bildigin ruhunun genisledi anlamda ki noktasina varabileceksin. Ruh ile gormeye sevmek denir.
30 yaşıma kadar ciddi düşündüm. Ama sevgilim olmadı.Önyargılı oldular. Artık yaş 31. İncelik, Samimiyet, gerçek sevgi ve en önemlisi umut. Artık yok. Karşılık bekleyen biriyim. Bir kız benden birşey isterse karşılığını alırım. Acımam. Misliyle alırım.🤡
Göremezsin arz talep meselesi böyle seven erkeği çöpe atarsınız çünkü tozlu raflardaki çürütürsünüz okunmayan kitap gibi cildine bakıp okuduğunuz için seven değil öteki çeşit çok
Söyle deyim sana, eskiler eskilerde kaldi, artik kizlar instagram gösteris pesinde, dizilerdeki iliskilerin hararetini ve aksiyonunu yasamak istiyorlar, onunla yatip bununla kalkiyorlar, seninle tanistimi ayni anda 2 3 kisiyle daha tanisiyor, acaba hangisi daha iyi cikacak diye, bir erkek bir kadin icin mücadele ettimi sapik olarak algilaniyor bu da erkegin bu cesaretini komple aliyor... (sayilacak daha neler var)
Ve bunlari gördükce, kadinlara artik insan caba göstermek istemiyor. Adam gibi adam beklerken, Anan gibi kadin olun ilk önce...
Yazdığınız konuda çok haklısınız yalnız herkesi genellemeyin lütfen. Evet birçok şey çıkar ilişkisine büründü, cinsellik vs hat safhaya çıktı. Ama hala çok çok az da olsa güzel seven insanlar da mevcut. Sorun şu ki onlar genellikle Yalnızlar ve verdikleri değer görmediler, görmeyecekler ve bunu da bilerek duruma razı olup, sinelerine çekiyorlar. Çünkü yakışıklı değiller, belki fakirler o ya da bu sebepten istenmiyorlar.
Kardeşim sana şöyle örnek veriyim. Arkadaşlarım senin aşkına aşığız diyorlardı. Nasıl bu kadar güzel seviyorsun diyorlar kiskaniyorlardi. Sonuç harcandık
3 senelik ilişkim oldu. Çok güzeldi, ne el ele tutuşma ne sarılma ne öpme var. Utançtan yüzüne bile bakamıyordum. Biz oyun oynardık mahallece:) arkadaş gibiydik. Ve aldatıldım :... İnancım vardı öyle aşklar olduğuna. Yine var ama yine aşık olup aynı şekilde davranabilir miyim bilmiyorum.
Herkes. ikme peşinde değil. Peşinde oldugunuz erkekleri siz kendiniz seçiyorsunz. Pi. ç olsun ama s. kmesin demeyi bıraktıgınızda, efendi erkeklerle karşılaşmaya başlarsınız. Ve umarım ki karşısınıza çıkar, mutlu olursunuz
Nxmxklzxslxn aga diyosun ki herkes hak ettiğini yaşıyor? Öyle bir şey yok. Aldatıldım dost kazığı yedim hiçbir şey de yapmadım ya elimde kalan şey depresyon ve gözyaşlarım
Evet çoğu ilişki sadece cinsellik üzerinden gidiyor doğru. Ama bunda suç erkeklerin olduğu kadar kızların da. Bu arada hala adam gibi sevecek erkekler var 😊