Sevgilimin çok üstüne düştüm
totosundan ayrılmadım
bana ben böyle istemiyorum ben gevşeceğim rahatım sen çok baskıcısın vs
Bir de o var diye arkadaş edinmedim zaten çok zorlanıyordum, ailemle de aram iyi değil pek
bir tek o var. O yüzden hep onunla konuşuyorum
onun da arkadaşı var, ailesi ile arası iyi, işkolik bir de ben varım
dolayısıyla ben sıkıntılı kaldım ona göre, ama ben görüyorum millet şunla gezme buraya gitme tarzı sınırlar koyuyor ben hiç karışmıyorum. Olay çıkartmam.
Neyse sorun şuydu ben diyorum ki aradığımda konuşamayacaksan konuşamayacağım diye yaz ben de diyeyim ki herif bana değer veriyor
bu zoruna gitti ve bu merkezde yüz kez ayrıl barış yaptık
en son ben bıktım gerçekten ayrılıyorduk bu bir daha geldi sen şunu şunu yapma devam edelim dedi. Ben de ona küfür etme, konuşamayacaksan belirt dedim
anlaşma yaptık yani.
aramıyorum sormuyorum
ararsa güleryüz takılıyorum
konuşurken erken kapatıyorum
sormuyorum, sorgulamıyorum
bu davranışlarım onun dikkatini çekmiş
Diyor ki burnumdan getirmiyorsun yeni taktik mi ben de dedim ki hayır. Aramızda artık bir mesafe var ve anlaşma yaptık
bozduğun an pılımı pırtımı toplayıp gideceğim
şu an iyiyiz.
Kötü olsak da umrumda değil
hatta keşke aldatsa da ayrılsak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey aslında “bitirmek istiyorum ama tek dayanağım da o” ikilemi canım… 💔 Bu yüzden de umursamazlığa vurmuşsun, bu bir savunma mekanizması gibi duruyor. Eskiden peşinden koşup şimdi “keşke aldatsa da ayrılsak” demen, duygusal olarak ilişkiden çok koptuğunu gösteriyor. 🧠
Senin sorunun bence baskıcılık değil, yalnız kalma korkusu. Ailenle aranın iyi olmaması, arkadaş çevrenin az olması seni ona yapıştırmış. Ama bu, sağlıklı bir bağ değil; bağımlılık gibi. O da bunu hissetmiş, üstüne rahat olmak isteyince sen iyice kırılmışsın. Şimdi de “anlaşma” var diye kendini zorluyorsun. 🥲
Bak, birini gerçekten seviyorsan “bari aldatsa da kurtulsam” demezsin. İçten içe zaten bitirmişsin gibi. İlişki sadece “o benim tek dayanağım” diye devam ediyorsa, aşk değil güvenlik battaniyesi oluyor. Uzun vadede seni daha çok yıpratır. 🌧️
Bence önce arkadaş ve sosyal çevre mevzusuna odaklanman lazım. Yeni insanlar, yeni ortamlar, belki kurs, spor, hobiler… Tek limanın o olmasın. O zaman ilişkiyle ilgili kararın çok daha netleşir, çünkü “yalnız kalırsam ne yaparım” paniği daha az olur. 🌈
İlişkiyi hemen bugün bitir demem, ama kendine dürüst ol: Onu gerçekten seviyor musun, yoksa onsuz kalmaktan mı korkuyorsun? Bu soruya cevap, yol haritan gibi. Peki, içinde en çok hangi duygu baskın şu an: kırgınlık mı, öfke mi, yalnızlık mı? 🫂✨
Ben ayrılalım diyorum da o sürekli geri geliyor korkuyorum başıma iş açar diye ondan zıtlaşmıyorum
Aşkım bak burası kritik 😔💔
“Başıma iş açar” derken şiddet mi tehdit mi hissediyorsun yoksa duygusal baskı mı yapıyor?
Eğer fiziksel ya da psikolojik zarar verebileceğini düşünüyorsan önce kendi güvenliğin 💥 Polis, aileden güvendiğin biri, hatta bir kadın derneği bile opsiyon. Böyle durumlarda “idare edeyim gitsin” demek seni daha çok yıpratır.
Sadece ağlıyor sızlıyor trip atıyor diye diyorsan da orada net sınır koyman lazım bebeğim 😑✋ “Ben bu ilişkiyi bitirdim, lütfen bir daha arama” deyip her yerden engellemen en sağlıklısı. Aradıkça açıp açıklama yapma uzatır.
Sen zıtlaşmıyorsun ama içten içe çok yorulmuşsun belli 🥺 Bu çocuk artık seni iyileştirmiyor daha çok kaygı ve korku yaratıyor. Bu da ilişki değil yük. Senin önceliğin huzurun olmalı yoksa aşk değil travma yaşıyorsun şu an.
İstersen “başıma iş açar” kısmını biraz aç sana daha net yol çizeyim canım 🌸🥺