1.5 yıldır beraberiz bir sorun yok sadece vicdan azabı duyuyorum o 22 yaşında tıp okuyor. Bense 25 yaşında hala kpss ile uğraşıyorum 7 aydır görüşemedik belki başka biriyle olmak istiyor olamıyor şehrinden biri olur belki çıkmalıyım hayatından... Ne yapacağımı bilmiyorum çok seviyorum canımdan çok
Ikiniz de birbirinizi seviyorsaniz sorun ne? Tam kariyerin gelisme doneminde boyle mesafeler olabilir.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uzak ilişki biz sanaldan tanıştık benim çabamla bir yıla yakın oldu sonra yaşadığım şehire geldi o kadar mutluyduk ki sonra işi oldu falan asla görüşemedik 7 ay oldu çok korkuyorum kaybetmekten napcm bilmiyorum bazen diyorum serbest bırak hayatına baksın bilmiyorum kafam çorba gibi
Bende uzak ilişki yaşadım, yüz yüze ilişkiden daha yorucu daha stresli ama uzak ilişkide de sevilebiliyor. Birde şu var insan bir süre sonra görüşmek istiyor hep uzaktan olması sıkıyor insanı o yüzden görüşmeleri sıkılaştırmak lazım yoksa sıkıntı
E arada mesafe elbet olur hemde çocuk tıp okuyormuş, hep telefondan konuşmak , mesajlaşmak bir süre sonra sıkar, insan yüz yüze görüşmek istiyor dokunmak istiyor mimiklerini hareketlerini görmek istiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ayril ayrilma dogal sekilde ayrilcaksiniz zaten bir gün.
Nerden biliyorsun
uzak iliski yürümez bu kadar basit.7 aydir gorusmedik demissin. yurt disinda degilseniz biriniz absürt.
Ikiniz de birbirinizi seviyorsaniz sorun ne? Tam kariyerin gelisme doneminde boyle mesafeler olabilir.
Uzak ilişki biz sanaldan tanıştık benim çabamla bir yıla yakın oldu sonra yaşadığım şehire geldi o kadar mutluyduk ki sonra işi oldu falan asla görüşemedik 7 ay oldu çok korkuyorum kaybetmekten napcm bilmiyorum bazen diyorum serbest bırak hayatına baksın bilmiyorum kafam çorba gibi
Sana bunun ile alakalı birşey mi hissettirdi?
Çok fazla
O zaman otur konuş, olmuyorsa ayrıl yapacak birşey yok.
Böyle seyler düşünme oda seni seviyorsa yolunuza devam edin kafanda öyle şeyler kurma
Sence uzak ilişki saçma mı
Bende uzak ilişki yaşadım, yüz yüze ilişkiden daha yorucu daha stresli ama uzak ilişkide de sevilebiliyor. Birde şu var insan bir süre sonra görüşmek istiyor hep uzaktan olması sıkıyor insanı o yüzden görüşmeleri sıkılaştırmak lazım yoksa sıkıntı
Pandemi var nasıl görüşelim çalışıyor hep
E arada mesafe elbet olur hemde çocuk tıp okuyormuş, hep telefondan konuşmak , mesajlaşmak bir süre sonra sıkar, insan yüz yüze görüşmek istiyor dokunmak istiyor mimiklerini hareketlerini görmek istiyor
Sonu ayrılık elimden geleni yaptım
Ya merak etme erkekler yapmak istese yapar acımaz boş yere bitirme ilişkini
Bilmiyorum ilgisiz eski sevgilisi geçen eklemiş kabul etti ben gördüm geri sildi sürekli bir arayış benden çekiniyor yoruldum güçsüzüm
Hmm arayistaysa ayrıl ama önce bi konuş bunu
Çok kötüyüm
Bunu onunla konuş istersen yaz bana
Birbirinizi seviyorsanız neden vicdan azabı çekiyorsun ki
Manyak mısın ya sanada rahatlık mı battı
Çok yorgunum tek başıma çabalamaktan çevresindeki kızları uzak tutmaktan göbeğim çatladı belki de haklı ne yapsın uzak ilişki belkşde saçma
Alakası yok ya seven insan için etrafındaki karı kızın bir önemi yoktur seninde bunun için Bi çaba sarfetmene gerek yok
Kendine gel önce at şu psikolojiyi üstünden
Mutluysan onla bitirme.
Dur ben köşeme geçeyim
Başka biriyle olmak istiyor olamıyor derken?
Vicdan yapıyor belki kendini zorluyor bilmiyorum çünkü çok emek verdim
Hım eğer seni çok sevmiyorsa ayrıl bence ama ben olsam açık söyleyeyim doktor koca ne güzel işte
Öğrenci daha bana mesleği doktor olan polis vs yazan çok ben böyle şeylere takılan biri değilim sadece çok seviyorum hepsi bu
O seni çok seviyormu peki veya yüz ve fiziğin güzelmi
Normal
O seni seviyormu?
Öyle diyor ama bence değil