Ben 40 yaşındayım ve artık çocuk istiyorum. Çıktığım erkekler benim gibi daha önce evlenmemiş ve çocuk sahibi olmamış kişiler. Ama galiba yaşımı öğrenince benim çocuk sahibi olamayacağımı düşünüyorlar ve geri adım atıyorlar. Yaşımdan çok genç göründüğüm için beni daha genç sanıyorlar galiba. Hep kendimle yaşıt erkeklerle görüşüyorum. Sonuç ise erkeğin açıklama yapmadan uzaklaşması.
Benim yaşıtım olan arkadaşlarımın çoğu evlenir evlenmez hamile kaldılar. Gerekirse de tüp bebek tedavisi de olurum. Yumurta dondurmayı düşündüm fiyatı da makul ama zor bir süreç. Onun yerine hemen evlenip çocuk yapma sürecine başlamak istiyorum. Bu konuyu daha önce hiçbir erkek arkadaşıma anlatmadım yanlış anlaşılmaktan çekindim.
Daha önceki erkek arkadaşlarımdan iki tanesi çocuk sahibi olmamın zor olacağını düşünüp benden ayrılmış bunu ortak arkadaşlarımızdan öğrendim. Hiçbiri yüzüme söylememişti.
Sizce bundan sonraki erkek arkadaşıma direkt çocuk sahibi olmak istediğimi o nedenle oyalanmak istemediğimi. Çok vaktimin olmadığını söylemeli miyim? Bu ters teper mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer