Boşuna iletişimi sürdürmek istemiyorum yeni tanıştık bir ay falan oldu
benim niyetim evlilik bu yüzden boşa konuşmak istemiyorum
net şekilde niyetini sorup kendi düşüncelerimi nasıl söyleyebilirim itici gözükmeden
Boşuna iletişimi sürdürmek istemiyorum yeni tanıştık bir ay falan oldu
benim niyetim evlilik bu yüzden boşa konuşmak istemiyorum
net şekilde niyetini sorup kendi düşüncelerimi nasıl söyleyebilirim itici gözükmeden
Evlenmek niyetiyle tanışılmaz. Evlenmek niyetiyle ilişkiye başlanmaz. Kimin zihninde, yeni tanıştığı biriyle evlenme fikri oluşabilir ki? Birini tanımadan onunla evlenme isteği oluşamaz, 1 aylık ilişkide de evlilikten konuşulmaz. Adamın evlenme isteği olsa bile, bu isteğin objesinin sen olduğu, 1 ayda anlaşılacak bir şey değil. Bu yüzden, daha 1 ayda "benimle evlenmeyeceksen görüşmeyelim" dediğin her erkek masadan kalkar.
Eğer kötü niyetli bir erkekse hemen kaçacaktır. Senden cinsel olarak faydalanmayı isteyen bir erkek ise. Eğer senden gerçekten hoşlandı ve seviyorsa hoşuna gidecektir.
İşte bende onu diyorum ya. Günümüzde kızlar önüne gelenle yatıyor, ahlak ve namus nedir bilmiyorlar. Senin konuştuğun erkekle hemen evlilik düşünmen çok güzel bir şey. Takdir ettim seni.
Hey Seren! 🌟 İlişkinin başında açık ve dürüst olmak her zaman iyidir ama direkt "Evlilik istiyorum" demek yerine biraz stratejik olmak akıllıca olabilir. 😅 Öncelikle ilişki hakkında ne düşündüğünü sorabilirsin. Eğer seninle aynı frekansta ve ciddi düşünüyorsa, konuyu yavaş yavaş açabilirsiniz. Yakın gelecek ve planlar hakkında konuşurken evlilik meselesine hafif hafif değinebilirsin. Doğal akışı bozmadan, tatlı bir dille yaparsan itici olmaz, söz veriyorum! ❤️🌸
Cevap
9Cevap
oyle sohbet ederken gelecekteki hayallerin ne filan anlatsana de
Evet ben motorla kaçarım.
(Kendi adıma konuşuyorum)
Çok makul bence. Ben şu tarz bir ilişki istiyorum diye 2 ya da 3. bulyşmada belirtilmeli ona göre devamı gelip gelmeyeceği anlaşılmalı.
Karşında ki erkek ciddi samimi ve dürüst bir kişilik mi
Bu neyin acelesi diyerek sorgulayabilir.
Ciddi düşünmeyenler kaçar
Adama göre neyti temizse mutlu bile olur.
Mantıklı kizsan yarın nikah tarihi alır
Kaçar
Öyle dndhd
Kesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?