Evet arkadaslar kısaca bahsediyimm , ben 7 senelik sevgılımden ayrıldm ikimizde 27 yasındaydık. Beni aldattı baska kızlarla dedalarca görüştü bende bitirdim cocuk gibiydi hayata doymamıs , yasıycam herşeyi cok kucuk yasta yasadm gezdm tozdm kaynattm takldm vs. Onunla ayrıldktan sonra karsıma asırı kaliteli ne ıstedıgını bilen saygılı sevgili bi adam cıktı (arkadas vasıtasıyla) bnmle evlenmek istedıgını söledi (42) yasında bu kişi , ama eglenceli birisi yasına göre karizmatik zayıf uzun boylu, olgun , yanı cevreme bakıyorm evlenmeye yatkın erkek cidden yokk. Bu adama da asık oldm 1,5 senedir birlikteyz yanı aramızda 15 yas var ileride pişman olurmym sizce? Yatak demeyin hemennnn
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence olursun. Çübkğ ben de evet yaşıtlarımı çok çocuk ergen ve aptal buluyorum. Ne kendilerini bakıyorlar ne de evlenme olgunlukları var. Ben de 27 yim ve 37 yaşında ben de ciddi düşünen evlenmeyi kafaya koymuş. Aile çocuk yuva isteyen biriyle tanıştım ve ilişki yaşadım. Hani başta evet yaşıtlarla kıyaslayınca daha iyi geliyor. Çünkü maddi açıdan daha güçlü hani belli bir birikim yapmış o yaşa kadar. Evi arabası vs oluyor. Ya da işte daha olgun daha sahiplenici ve koruyucu oluyor. O da kadın için iyi bi şey. Arkamda destek ve güç hissetmek. Çünkğ erkekler geç olgunlaştığı için ben yaşıtlarımla ilişki yaşarken yanımda ufak ergen erkek kardeşimi yaşıyor gibi hissediyordum. Her sorunu her organizasyonu ben ayarlar ben yapardım. Bunlar hiçbir şey bilmez anlamazdı. Yani arada 10 yaş olsa anca kadın tecrübesi erkekle denk oluyor. Neyse… ama yine olmadı. Çünkğ farklı kuşağız. Zevkimiz müzik dizi film büyüme zamanları çocukluk. Her şey farklı. Ayrıca o gelmiş 40 yaşına hani evde kaldım baba olmam kazım telaşında kadın arıyor ama ben daha 30 olmamışım. Sevgilim olsun güzel gezeyim tozayım kafasındayım hani 32 den önce çocuk bile düşünmem. Ama o direk çocuk kafasında filan. Yani tamam ruhu gençti gezip topluyorduk, tipi de gençti ama işte hayat beklentileri farklı. Olmuyor. Ama dediğim gibi yaşıtlarla da olmuyor. Çevremde 30 yaş altı erkeklere bakıyorum hepsi liseli gibi. Hala anası babası dibinde. Hiçbir şey bilmiyor halledemiyor. Kadın ilişkisinde tecrübesiz vs.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı yaştayız. Söylediklerimizin bir kısmına katılıyorum ama yinede yaş farkı bence çok fazla olmamalı.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSon kısımda hemen yatak demeyin demişsin bence cinsel açıdan da sorun olmaz insanlar 60-70 yaşında bile sevişebiliyor seks yapıyor hatta çocuk yapıyor o neden yapamazsın ki 40 yaşında bence gayet doyurabilir seni
Eğer onu seviyorsan yaşı hiç problem etme. Diğeriyle aynı yaştasın da ne olmuş senin kıymetin mi bilmiş seni aldatmış. Yaş sadece resmiyette karşına çıkar altı üstü bir sayı rakam bu kadar takılmamak gerekiyor Eğer seviyorsan o da seni seviyorsa kıymetini biliyorsa onunla mutluysan hayattan tat ve zevk alıyorsan gerisi önemli değil.100 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelikle eğitim seviyesi yüksek ise kuşaklar arası farkı kapatır, seninle aynı eğitim seviyesindeyse kesinlikle ortak noktanız en az 5 tane olması lazım, yan yana dolaştığınızda sırıtıyor mu görüntü olarak, seninle aynı enerjik durumda mı ( yani sen enerji dolusun ama o sakin mi), kendini onun eşiti görüyor musun ( yaş olarak büyük olduğu için seni yönetme davranışı oluyor mu), cinsellik tam anlamıyla sana yetiyor mu veya arzusu ilerde sürekli devam eder mi?, Spor, kitap, gezi, tatil, yürüyüş… vs gibi şeylerde sana ortaklık yapabiliyor mu? Uzun yazdım ama 10 yaş sınır olabilir.
40 Yorumla
Selamlar,
Bunun için gerçekten kendisine karşı samimi ve net duygular beslemeniz lazım. Ve çok çok iyi düşünmek gerekiyor. Ben yaş farkına takılmıyorum kesinlikle ama sonrasında bunu kendine dert etme. İnsanlar kendilerine iyi baktıktan sonra emin ol bu yaş farkının hiçbir önemi kalmıyor.
Çevreyi de çok fazla önemseme bence ne derler diye. Çünkü İngiltere prensi ile evlensen. Neden oradan buldun Türkiye'de adam mı kalmadı derler. Burada senin ne istediği ve gerçek anlamda ne düşündüğün önemli.
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
111Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan aen istiyor musun bu yaşa takılma önemli değil önemli olan istiyor musun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yani şöyle düşünmek gerekirse diyelim ki kendinden çok fazla büyük biriyle evlenmedin ya da aynı yaşta biriyle evlendin ne kadar birlikte yaşayacağını ne kadar mutlu edeceğini bile biliyor musun hayır bilemiyoruz yani kiminle ne kadar yaşayacağımızı 10 sene 5 sene işte her neyse bilemiyoruz önemli olan ne kadar yaşadığımız değil ne kadar mutlu olduğumuzdur yaş farkı çok değil yani sen hissettiklerin önemli ona karşı yatak demeyin demişsin yatak bir evlilikte gerçekten çok önemli yani belki şu an için öyle düşünmüyor olabilirsin ama ileride düşüneceksin yatakta sorun olacağını sanmıyorum bu kendine ne kadar baktığıyla alakalı bir durum yani sağlıklı beslenmesi kendini iyi hissetmesi dikkat etmesi spor yapması yani bunun için daha fazla imkanı olması diyeyim yatak evlilikte olması gereken önemli konulardan birisi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi yaşa göre değil kafa yapısına göre değerlendirmek lazım. Eski sevgilinle aynı yaştaymışsın (bu benim de pek tavsiye etmediğim bir durum, çünkü erkekler gerçekten yaklaşık 3-5 sene geriden geliyorlar). Şimdi görüştüğün şahıs ile 15 yaş diyorsun (bu ciddi bir fark). Ama 1,5 senedir görüşüyorsanız, muhabbetiniz, eğlence anlayışınız, kafanızın uyuşup uyuşmadığını anlamış olman lazım. Yaştan dolayı bir gün kalkıp pişman olmazsın. Sadece yaş farkının getirdiği uçurum açılırsa kendini anlaşılmamış hissedebilirsin. Örneğin senin eğlence anlayışın gece dışarı çıkmaktır, o ise çoktan bu gibi aktivitelerden vazgeçmiş ve böyle ortamlardan sıkılıyordur. Sen hala okuyorsundur, o ise 20 senedir çalışıyor, akademik hayatın ne demek olduğunu bilmiyordur. Böyle şeyler…
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yaşındakinin çocuk gibi olmasına hiç şaşırmadım. Biz kadınlar ruhsal yönden daha çabuk olgunlaşıyoruz ama erkekler öyle değil. Biz ciddi ilişki ararken onlar daha bulutların üstünde geziyor. Tabi içlerinde olgun fikirli istisnalar da çıkıyor ama dediğim gibi onlar da istisna.
Gelelim 42 yaşında olana. Bu zamana kadar neden evlenmemiş, hiç mi kısmeti çıkmamış? Biraz ilginç. Ya da evlenip boşandı mı acaba. Kuzenimin de kocasıyla arasında 14 yaş fark var. Kuzenim spora gider mesela, kocası gelmez yorulur. Kuzenim kendi yaşına uygun şekilde gezmek tozmak ister mesela kocası daha evcimen daha sakindir. Arada kuşak farkı oluyor sonuçta. Ama maşallah diyim arada bu şekilde ufak zıtlıklar olsa da iyi anlaşıyorlar. Eğer sen de kuşak farkını idare edebilirim diyorsan neden olmasın..
31 Yorumla- +1 yıl
Harika görüş keşke gizli olmasaydınız merak ettim sizi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş bence fazla. Ben en çok 2 olana bakmaya çalışıyorum 10 15 yaş çok geliyor. Düşün mesela. Senin yaşın 40 olduğunda o 55 lik olacak. Acele etme. 27 yaşındasın daha neden acele ediyosun. O çıtır alacak sen peki? Senin hakkın değil mi en iyisi. Ya da hayat boyu güzel bı birliktelik. Bu ilişkinin kazananı bence büyük oranda o.. ikiniz değil gibi geliyor bana. Yapma bence. 15 çok fazla. Zamana bırak bence. 40 li yaşlarda olan birine bakma derim. Boyu posu geç. Yaşı sana yakın zevkleri sana yakın olana bak... Tam istediğin gibi birini bulman icin sabretmek lazim. O adam az sonra yaslanacak sen en güzel cagindayken.
20 YorumlaTecrubeli bir ablan olarak yazayim. Kadinler her cocukta 5 yas atar. Yani 30 yasindasin ama cocuk dogurunca 5 yas olgunlasirsin.
Erkekler gec olgunlasir. Eger seviyorsana 15 yas falan hic birsey. Bunun yurtdisinda cok orneklerini gordum. 20 25 yas aralarinda fark var. Sadece bizim toplumumuzda bu sekilde.
Turkiye toplumu ne avrupali bati toplumu olabilmis neden dogu toplumu olabilmis. Ara sikisip kalmis tezatliklar toplumu.
Seviyorsan kimseye bakma evlen.
42 Yorumla- +1 yıl
Bu yoruma çok katiliyorum.. Osmanlı'dan Selçuklulardan beri millet babası yaşında evlenebiliyordu. Cumhuriyet ve ksrma eğitim sayesinde okuldan bulup evlenir oldu, ama şimdiki gelişmeler eskiye döneceğimizi gösteriyor 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim annemle babamın arasında 15 yaş fark var. Kuşak farkı var aralarında. Evde tartışma eksik olmuyor. Özellikle çocuk düşünüyorsan çocuğa acı. Kendimden biliyorum o kadar zor ki.. Babam ölecek mi hastalanacak mı şöyle mi olacak böylemi korkusuyla büyüdüm. Şu anda da babam hasta ve yanından ayrılamıyoruz bakıma muhtaç durumda bunu çocuğuna yapma. Tabi ki genç insanlarda hastalanıyor vs ama göz göre göre kabul etmek başka. Seks konusu zaten seni mutlu etmez. Kısacası yaşayan bilir tavsiye etmem. Hatta benim kendi babam bana sakın kendinden büyük biriyle evlenme diye nasihat veriyor ve haklı..(maximum 5 yaş büyük olsun der hep) Yine de sizin hayatınız tabi ki ama ben size asla önermem.
23 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Evet çocuk açısından daha sıkıntı bu hep aklımda olurdu unutmuşum sen deyince aklıma geldi. Diğer faktörler hallolur bir şekilde ama çocuğun çekeceği sıkıntı hallolmaz. Gerçi yaşlı olup da hep dinç, grnç gibi sağlık sorunsuz olan da epey oluyor ama çok muhtemel olanı hastalık vs sıkıntıları olacağı.
Cevap sahibi+1 yıl@adrenalin64 okulda veli toplantısına babam gelince deden mi diye sorarlardı ben ağlardım...
+1 yılYani adamı iyi araştır, çevresinde nasıl biri vs. 27 yaşında kocaman kadınsın. Neyin ne olduğunu da biliyorsun aklı başındasın. Küçük olsan neyse olmaz denir de. Bence makul, seviyorsan neden olmasın. İlerde pişman olursan da boşanırsın ne olacak kazık çakmayacaksınız ya
20 Yorumla
+1 yılŞimdi olmaz belki ama sen 42 yaşına gelince o 60 civarı olacak.. İleriyi de düşünmen lazım sadece bugünü değil..
71 Yorumla- +1 yıl
Buğun ileri yi düşünmek lazım. Derken genelde evli olanlar 2-3 yıl evli kalan Tipler sonra kaç kişiyle zina yapan Tipler millette namus kalmadı bir ay kocası ilgilenmedi diye isyeridneki ile ilişkiye girenimi. Ararsın yoksa 20 kişiyle yatan kadını erkeğimi kusura bakma. Günümüz evliliğe zaten uygun insan zaten yok gibi erkek olupda zina yapmayan yok gibi yani ileriI düşünmek bence aptalca bir düşünce cunki ileri yok gibi bir durum
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlara göz gezdirdim ama kimsenin değindiğini görmedim bu konuya. Bu adam önceden evlenmiş mi, eğer evlendi ise neden boşanmış, çocuğu var mı, varsa kaç tane, yaşları kaç, adamın maddi durumu nasıl? Herkes şu an der maddiyatın önemi yok diye. Ama bu ekonomide maddiyatın önemi büyük. Adamın yaş 42, sizden büyük. Size yeterli şekilde bakabilecek mi? Siz ne iş yapıyorsunuz, o ne iş yapıyor? Çocukları var ise size karşı tutumları neler? Aileniz bu yüksek yaş farkına bir şey dedi mi?
Bunlara cevap verirseniz daha rahat karar verebilirsiniz
07 Yorumla
Soran+1 yılHiç evlenmemiş cocugu yok , maddi durumu iyi ticaretle ıgrasıyor
Soran+1 yılAilem ne der bilmıyorm acıkcası karsı cıkablr ama sizce
Soran+1 yılBen güzellik uzmanym ama Şu an calısmıyorm oda calısmamı ıstemıyor , maddi durumu iyi yanı zrngn dıyemem ama hauat sartlarına göre iyi 25 bin filanaylk gelırı var
Cevap sahibi+1 yılPeki daha önceden hayatında birileri olmuştur illa ki. Neden hiçbiriyle evlilik düşünmemiş, neden ayrılmışlar bunları söyledi mi?
İkinci kısma geleyim. Evet aileniz karşı çıkabilir ki bu gayet doğal bir şey. Aranızdaki yaş farkı 4,5 yaş değil ki. Ama siz istedikten sonra ailenizin de onay vereceğini düşünüyorum.
Üçüncü kısma gelirseeeek ben bu kısma katılmıyorum aslında. Ne güzel işiniz var ve sevdiğiniz kişi dahi olsa çalışmanızı istememesi bana yanlış geliyor. şu an düşünelim mesela. Siz çalışmıyorsunuz ve evlendiniz. İlk başlarda gayet iyisiniz, mutlusunuz. Ama sonradan belli mi olur aranız bozulur bir şey olur. Ayrılmak en iyi çözüm olur sizin için. Ve sizin birkaç aylık da olsa idare edebileceğiniz bir miktar paranız olmalı. Tabii siz bilirsiniz ama çok sevseniz de sizi yönetmesine izin vermeyin. Ha madem istemiyoe o işte çalışmanızı. O zaman ya size bir yer açacak ve siz işleteceksiniz veya oranın parası tamamen size ait olacak, ya da şirketi mi var artık her ne ise oradan hisse verecek.
Bu dediklerimi kimisi paragöz olarak algılayabilir ama sizin de bir güvence bedeliniz olmalı. Madem çalışmanızı istemiyor o zaman size gereken şartları en iyi şekilde sağlamalı. Devir ekonomi devri, kimseye tamamen güvenmek doğru değil. Eğer ayrılırsanız da geliriniz olur birkaç ay size yetecek kadar. Ve iş yeri falan açacaksa da üstünüze yaptırın. Benim işim olacak ben heves ettim üstüme yaparsan daha mutlu olurum heveslenirim diyin.
Umarım yanlış anlaşılmıyorumdur ama kendinizi güvence altına almalısınız diye düşünüyorum. Hayatınız mutlu giderse de bi sorun kalmaz zaten ortada.
Soran+1 yılCok haklısınız... her seyde
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Umarım iyi bir hayatınız olur, kendinize iyi bakın
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılYaş çok önemli deyil önemli olan sizin ruhunuza, gönlünüze, beklentilerinize karşılık verebiliyormu, kendi kadar sizide düşünüyormu. Evlilik kararı vermeden çok iyi tanımaya çalışın, çünkü çocuklarınızın babası olacak, evlilik sorumluluğunu taşıyabilecek mi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok niye pişman olasın. Arkadaşım 12 yaş büyük adamla evlendi 2 cocukları var örnek mutlu bir aile. Yaşı kızdan büyük adamlar kızı ellerinde pamuklarda saklarlar 1. Bir daha öyle gencini bulamayacakları için. 2. Bu yaştan sonra evlenemeyecekleri için evlensede dediğim gibi senin yaşta bulamaz artık. O yüzden senin kıymetini bilip bebek gibi bakacağını düşünüyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslında cevabı kendin vermişsin. Yaşın çok çok dezavantajı olmaz bilakis avantajları olur bence. Yaşıtınla 7 sene gezdin de ne oldu. Bu adam büyük ihtimal seni aldatmaz, olgun davranır, belki baş tacı yapar. Üstelik 3 gündür tanımıyorsun tam 1,5 yıl olmuş ve üstelik kızgınlıkla veya sırf mantık evliliği olsun diye düşünmüyorsun, aşık oldum diyorsun. Bence son derece olumlu. Hakkınızda hayırlısı olsun.
00 YorumlaBence sorman gereken soru yaş değil ben bu adamı gerçekten seviyor muyum , sevmiyor muyum? Gerçekten seviyorsan her zaman seversin sadece hoşlantıysa bu işten vazgeç derim. Ömür boyu saygı duyacağın biri olmalı. Böyle olmazsa kendinden 15 yaş küçük olsa gene geçer hissettiklerin...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1,5 sene olmuş, aşık oldum demişsin. Duygusal açıdan kafa yapısı olarak da bir sorun yok gibi duruyor. İnsanların evlilik sonrası değişen kafasını düşünürsek ve bu kişinin sana yansıttığı değil de sen yokken nasıl biri olduğuna da eminsen olabilitesi yüksek tabi. Ama çok fazla 3 sayfa haberi var ben korkarım böyle ilişkilerden açıkçası.
00 Yorumla Benim için önemli olan ve bana göre yaştan ziyade onunla anlaşıp anlaşmayacağın önemli olan o bazen aynı yaşta olursun ama hiç anlaşmazsın kısaca
Kafanız aynı çalışıyor mu aynı şeyler düşünüyor musun?
Birlikte Anlaşacak mısınız?
Bana göre de yaş bir rakamdan ibaret00 Yorumla
+1 yılÖncelikle " akıl yaşta değil, bastadir" ata sözü hatırlıyorum. Sizi seven kişi gerçekten istiyorsa yaşın ne önemi var. Genç olup huzur vermiyorsa, her gün sorun yaşıyorsanız iyi mi olacak? Doğru insan, yaş değil, aklı başında ve huzur veren kişidir...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. valla kardeşim son yazında yatak demeyin demişsin inan ki oda en büyük etkenlerden birisi !!! şöyle söyleyeyim belli bir yıl geçtikten sonra adam sana yeterli gelmemeye başlayacak sen belki içinden söyleneceksin ama bunu karşı tarafa belirtemeyeceksin
00 YorumlaAkıl yaşta değil baştadır diye bir söz var sen hayatın tadını almış yeterli olgunluğa gelmişsin bundan sonra sana değer verip sahip çıkacak biriyle hayatını birleştirip karşılığını vermen gerekiyor ki anlattığım kişi senin için ideal bir ömür mutluluklar diliyorum
00 Yorumla
+1 yılımmm 15 yaş şu an senin için problem gibi görünmesede ilerleyen zamanlarda bu adamın yaşam enerjisi sönecek. 8 sene sonra 50 yaşına girecek. Şimdi senin moduna enerjine ayak uyduruyor olabilir ama evlendikten sonra bu işler tersine döner eski heves ve enerji kalmayacak. Yatakta seni mutlu edebilir mi? emin değilim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı yok 32 olsa neyse ama 42 çok gostermese yaşını bile sorun olur ilerde senin için belki o yaşlanınca gözün gençlere kayar bilemezsin ki bence daha az farkla evlenmelisin jenarosyon farkı oluyor adam yatıp dinlenmek isticek sen tatil isticeksin gezmek mesela ama bu sorunları göze aliyom gözüm ondan başkasını görmüyor yaşı mühim değil diyosan evlen zaman gectikce abin yaşında olduğunu belki dusuneblrsn herkese göre bu değişir yanii sana yasitin gelir bana büyük gelir karar senin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYatak faktörü hariç sıkıntı yaşamazsın anca onun çevresi de yaşlı olursa hep bu seferde tuhaf hissetmeye başlarsın. Zaten yatak da 15 sene sonra falan belirgin belli etmeye başlar. Zaten ondan sonra sende de hafiften istek azalır ama yine de yetmedikçe dert olur.
02 Yorumla- +1 yıl
Çocuk açısından da sıkıntı zaten kızın birinin babası da 15 yaş büyükmüş çok sıkıntı yaşamış altta yazmış kız.
- +1 yıl
Ama adamın maddiyatı iyiyse rahat edersin, aşıklık durumu da var, senelerce cinselliği iyi yaşarsın. Sonradında boşanırsanız ya da adam ölürse avantajlısın kadının her ysşta iyi alıcısı çıkıyor onda da yaşıtla hatta gençle evlenirsin. Katmerli hayat olur ikinxi bahar olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn fazla yaş aralığı formülüne göre 42 yaşındaki bir erkeğin {(42/2) + 9 = 30} 30 yaşında bir kadını tercih etmesi gerekir. Sorun değil spor yapıyor, beslenme ve dinlenmesine dikkat ediyor ve kötü alışkanlığı yoksa hiç sorun olmaz. Havada, karada veya denizde ya da yatakta hiç sorun olmaz.
00 Yorumla Aranızda baya yaş farkı var, buna sizin karar vermeniz gerekiyor. Adam daha olgundur düşünce olarak, hal hareket olsun. Eğer siz eğlenmeyi, gezip tozmayı, ortamlarda olmayı seven biriyseniz, bu ileride zorlaşır. Çünkü bir yaştan sonra erkeklerde o hareketlilik olmuyor, vaktinin çoğunu evde geçirmek istiyorlar ama diyorsanız ki kafa yapımız bir o zaman bir sıkıntı olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen şu an kötü bir ayriliktan çiktigin için belki bu bir firsat sonra kaçirirsan uzülurum diye dusunuyor olabilirsin (hemen inkar etme) veya kötü ilişkiden çiktiğin için şu an herkes kötü diye duşunuyor da olabilirsin kisacası yas farki evet var ama daha büyük sorun senin 27 onun 42 olmasi senin de yasin buyuk ama yinede gencsin o ise yasliliga dogru gidiyor bu sorun olur ileride bence sen hayatinin ortasindasin o ise yaşlilikta olucak kafaniz şimdi uyuşsa ileride uyuşmaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayrıldığın kişi çocuk gibiymiş. Yaşayacağın her şeyi çok küçük yaşta yaşamışsın.
Bu sözlerinden sonra pek bir açıklamaya gerek yok.
Fakat şimdiki de çocuk gibi olabilir. 15 yaş çok az bir yaş farklı çünkü. Bence 60 yaşın altındakilere bakma.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklere göre 6 yıl uzun yaşıyor bu adam gelse 70 yaşına sen 55 yaşında olcan. Adam ölse 20 21 sene yalnız yaşıycan. İstatistiksel konuştum kader kimse bilemez.
40 Yorumla
+1 yılAdamı güzel bir şekilde anlattın. En azından birkaç yıl pişman olmazsın diye düşünüyorum.
Sonuçta anlaşamazsan medeni bir şekilde boşanabileceğin bir insan değil mi bu?10 YorumlaAnnem şöyle derdi
Varırsan adamın gencine,
Hergün gönlün incinir,
Varırsan adamın kartına,
Oturursun gönül tahtına
20 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyorsan sorun olmaz ama yaş sorunu ileride başınıza sıkıntı açabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Bizim burada bi amca evlendi yasi 74 kadin 41 yasinda 3 tane cocukta yapti o yasta hemde 😀 tabi senin kararin en dogru karari senin vermen gerek senin hayatin sonucta burada yuzlerce yorum yapilmis kimisi evlen kimisi yok kimisi falza diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddenmi
+1 yılSeni bilmem ama ben bu olaylara karşıyım. 15 yaş nedir ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman olursun, ayrıca niye acele ediyorsun. Ben de benle yaşıt sevgilimden ayrıldım anlaşamadıgım için. Sonra kendimden 7 yaş büyük biriyle tanıştım ama aradaki frekans uyumlu degil, yaş farkı belli oluyor. O eglenceli dedigin adamın eglencesi emin ol 2 günlüktür..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenmedim diye pişman olacağınıza niye evlendim diye pişman olamak bence daha mantıklı.
10 Yorumla
+1 yılOlgun erkek her zaman tercihimdir. Ama ilerde adam iyice yaşlanınca aldatmayacaksan ona sadık kalacaksan evlen, eğer yaşlandı diye aklından başka düşünceler geçebilecek biriysen evlenme.
20 YorumlaBende yasin önemi yok. Uyum önemli, ve karakter de çok önemli. Olgun her zaman daha iyidir. Daha iyi tanıdığını düşünüyorsan, ilerde pişman olacağını düşünmüyorum 🌹
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz bence dünya da erkek mi kalmadı. Çocuğunuz olsa o askerliğini görebilir mi ayrı bişey. Düzgün adam olsa kızı yaşında kızla beraber olmaz o ayrı konu. İlerleyen yaşta ona balıcılık yapacaksan evlenin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır desem olası bir mutlu yuvayı kurulmadan yıkmaktan, evet desem olası anlaşmazlıklarınızın sebebi olmaktan çekinirim. O nedenle iyice düşünüp taşınıp hakkınızda en hayırlı kararı vermenizi dilerim. Ömür boyu mutlu olunuz. 😊
00 Yorumla
+1 yılHiççç alakası yok canım yaşla falan , sen çocuk doğurunca aradaki yaş farkı kapanır zaten. Yaşına göre karizma demişsin sen o yaşa gelince karizma görünmiceksin belki
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklsnn
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHemde nasıl bir pişmanlık 👍 siz 40 yaşına geldiğinizde yani en çok mutlu olacağınız zaman , erkek 55 yaşına gelecek. Hatta şöyle söyleyeyim size belki sokağa dahi çıkarmayabilir sizi , o derece kıskançlık yani. 👍😂
02 Yorumla- +1 yıl
40 yaşında birini o derece kıskanmaz herhalde
- +1 yıl
@mathilda____98 hemde nasıl kıskanıyorlar😂 öyle böyle değil hemde. Kadınların yıllanmış şarap zamanı 40 ile 47 arasıdır. 👍
+1 yılEğer anlasiyorsaniz gözün yetiyorsa evlen. Olgun erkek daha iyi. Hayata bakış acısı tamamen geniş oluyor. Yani burada bu soruyu sorman saçma bence sonuçta siz taniyorsunuz bir birinizi. anlasiyor musunuz yok mu araniz nasil biz bilmiyoruz sonucta sen taniyorsun. yaşı bi kenara birakip acaba beraber hayat kurabilir miyim diye dusun cevapin evetse yasin önemi yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence evlen, hem adama aşıksın hemde iyi anlaşıyosunuz ve eğlenceli de biriymiş. Üstelik diğeri gibi de seni aldatmaz
10 Yorumla
+1 yıl15 yaş çok fazla çok gençsin sen gezip eğlenmek isterken o evden çıkmaz yorulcak falan 15 sene sonrayı düşün?
11 Yorumla
Soran+1 yılO konuda haklısın evet, ama bizim yasıtlarımızdanda evden cıkmayan yürümeye hali olmayan tipler var ,
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Sen 27 yasindasin o 42 yaşında bende 27 yaşındayım ben olsam evlenmezdim ne kadar kaliteli olursa olsun
22 Yorumla- +1 yıl
35 ve 27 nasıl sence peki?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1 buçuk senedir birliktesin. Bu zamana kadar elli kere düşünmen lazımdi bu konuyu... ayrıca el ne derden çok, annen, baban ne der, onların görüşü önemli bu konuda.
00 Yorumla
+1 yılAradaki yaş farkına takılma... olgun kendini bilen biriyse senin de kıymetini bilir...42 yaşında olup 5 yaşındaki çocuk kadar iradesi aklı olmayan insanda çok...
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan evet de yakini varsa banada ayarla
22 Yorumla
Soran+1 yılWarrr hahahah:)
- +1 yıl
Ben 18 yaşındayim adam kaç yaşında gerçi benim için sorun olamaz 😀
Aslında bunu dert eden sensin biz kişiyi tanımıyoruz eğer pişman olmayacağını dusunseydin bunu yazmadın
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan sen 50 iken onun 65 yaşına katlanabilecek olman. Bunu iyi düşün kardeşim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYengem ve dayım arasında ki yaş farkı da o kadar ve araları maşallah çok iyi. Önemli olan yaş değil kafa yapısı bence uyuşmak anlaşmak anlamak.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
20 Yorumla
+1 yılEğer aranızda saygı güven var ise olur neden olmasın ama ilerde ise düşünce ayrılıklarına girebilirsiniz her şeye rağmen evlenmen gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki 15 yaş bence normal görünüyor. Sonuçta sende 30 yaşına gelmişsin artık. Ee istediğim gibi biri diyorsun. Daha ne?
00 YorumlaOha ya biz 42 yaş ne be kızım ya bizim gibi gençler evlenecek kız bulamayalim sen git dayılarla evlen yazık günah 🤔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBen 31 yaşındayım evliliğe ben de yatkın değilim ama her zaman şöyle düşünürüm kendine yakın yaşta biriyle evlenmek senin için daha doğru olur bence.
00 Yorumla Evet cok pisman olursun hemde 15 yas var aranizda adamda baya arsizmis sen kızı yasindasin niyeti seninlemi evlenmek kendi yasitinla evlensin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. evet kesınlıkle senden daha cabuk yaslanacak cınsel ıstegı bıle dusecek sen en hareketlı yasında dul kalmıs gıbı olacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdilik sorun olmaz ama ileride mutlaka sorun olur. Senden en az 20 sene önce yaşlanırı. En az 25 sene tek başına yaşarsın çünkü erkekler kadınlardan daha az yaşıyor. Bunları göze alman lazım...
01 Yorumla- +1 yıl
O şekil olursa avantajlı yşne evlenir, kadının her ysşta iyi alıcısı oluyor.
+1 yılBence iki gönül bir olduktan sonra yaşın ne önemi var
12 Yorumla- +1 yıl
Çok önemi var
- +1 yıl
Nası yani
Olma ihtimali yüksek bence, kesin olursun diyemem ama yaş büyük etken
10 Yorumla%100 olursun.
Erkek 40 yaşından sonra teklemeye başlar.
10 Yorumla- Devamını Gör (151)
Devamını Gör(196)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Benimle evlenmek isteyen adamla aramızda 15 yaş var. Evlensem pişman olur muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler