Evlenmiş, boşanmış ve 1 çocuğu olan bir adamla evlenerek hata mı yapmış olurum?

Merhaba arkadaşlar. 23 yaşındayım. Ben İstanbul'da okuyorum tesadüfen tanıştık çok iyi biri çok mutluyum yanında. Kalbi temiz geçmişinde yaşadığı şeylerden dolayı psikolojisi bozuktu. Sevgisinden eminim. Şimdi iyi yaklaşık 1 senedir beraberiz. Ciddileşti her şey. Kendisi polis memuru komiser. 30 yaşında 2+1 bir evi var arabası var. Yani maddi olarak normal iyi düzeydeler. Kötü alışkanlıkları yok yani alkol var o da bendede var zaten. Problem değil. 6 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var aşırı sıcak kanlı. Ve köpekleri var 3 yaşında. Birde arabası var başka birşeyi yok açıkçası. Evi güzel bir yerde. Eski eşinden 4 sene önce ayrılmış. Kadın sorumsuz bir kadınmış çocuğun velayetide babada. Eski eşi şu an başkasıyla evliymiş. Burada başka akrabalarj vs hiçkimse yok. Yalnız yaşıyorlar. İşler ciddileşti oğlu bile bana çok alıştı bende ona öyle. Çok seviyorum onları ama korkuyorum. Ben evlenmedim hiç anne olmadım sorumluluklardan korkuyorum. Anne sevgisine çok aç bir çocuk. Asıl önemli konuda. Ailem bu durumda olan bir adamla evlenmeme müsaade etmez asla. Ama ben onada oğlunada köpekleri Garip'e de çok alıştım. Çevremdeki insanlar müsaade etmeyecek. Hata mı yapıyorum ben?
Evlenmiş, boşanmış ve 1 çocuğu olan bir adamla evlenerek hata mı yapmış olurum?