- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayZor bir soru. Son 6 ayımı değerlendiriyorum ve ilaveten son 10 sene de uzun süreli ilişkiler hakkında yaptığım gözlemlere bakıyorum da, herkes kadın bitirir gider, erkek bittikten sonra idrak etmeye başlar konusunda hemfikir olsa da, bir karşılaştırma yapamıyorum. Çünkü erkekler duygularını ifade etme konusunda kadınlar kadar şeffaf değiller.
Ben şunu söyleyeyim: Erkekler aldatsa da, bitirmiyorlar ilişkiyi. Yani ne bileyim, insanın gözü dışarı kaydığında bir uyanması lazım dimi duruma “aaa benim gözüm başkasını görebiliyorsa, yaşadığım uzun ilişkiyi gözden geçirmeliyim” demesi lazım. Erkekler genel olarak rahat bir tavır takınıyor. Ilişki duygusal olarak bitmiş olsa da, yaw çamaşırım yıkanıyor, çocuklara bakılıyor, evde yemek pişiyor. Yalnız kalmak istediğinde iş gibi bir bahanesi zaten hep var, hafta da bir de arkadaşlarıyla buluşup “bir gün çıkıyorum zaten ona da laf etme bi zahmet” diyip aslında yine en rahat şekilde devam etmenin yolunu seçiyor. Gerçekten bunu bir çok erkekte gördüm. Düzenlerini kolay kolay bozmuyorlar.Sonra birde kadınlarımız var. Fedakar ve çilekeş ana adayı, yıllarca “kızım erkekler şöyledir, böyledir. Sen sabret, düzelir” diye büyütülen ama bir erkeği düzeltebilmişini görmediğimiz karşı cinsin bir gün değer bileceğine olan umuduna japon yapıştırıcısıyla bağlanmış, emektar kadınlarımız. Ve çoğunlukla gitmek zorunda bırakılan kadınlarımız. Çünkü bir kadın gitmişse, gerçekten başka çaresi kalmamıştır. Ve gitmeden kendini hazırlamış, acısını çekmiş, yasını tutmuştur. Çünkü erkek zaten rahat, erkek diyo ki “hepsine okey dedi, bunuda çeker. bi zararım yok aman düzen bozulmasın, başımız ağrımasın”. Ama kadın öyle değil.
Yani tezime göre, kim bitirmişse, o daha çabuk atlatır. Çünkü diğerine nazaran, sonu görmüş ve zekiyse, ona göre tavır almıştır. Bir kitapta okumuştum “Kadın bırakmayı doğumla öğrenir” diye. Ilginç gelmişti, doğruluk payı olabilir. Ve ilişkinin ciddiyetine göre, hayatına ayrılık sonrası birinci hafta da başkasını alan, o yüzleşmeden kaçıyordur. Ama er ya da geç, gelir o. Ve umarım bir tokat gibi çarpar yüzüne. Hatta tekme tokat girişir inş.
Çünkü yeğen, her ihanet sevgiyle başlar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
Bence ayrılıktan sonra kimin daha çabuk toparlandığı cinsiyetten çok, ilişkiyi nasıl yaşadığıyla alakalı. Ama genel olarak kadınlar biraz daha “önceden toparlanıyor” gibi geliyor bana. Çünkü biz çoğu şeyi ilişki bitmeden önce kafamızda defalarca yaşıyoruz, sorguluyoruz, hatta içimizde yavaş yavaş vedalaşıyoruz. Yani ayrılık aslında bizim için son nokta oluyor, süreç çoktan başlamış oluyor.
Erkekler ise çoğu zaman ayrılık anına kadar tam olarak yüzleşmiyor gibi… O yüzden ilk başta daha rahat ya da umursamaz görünebiliyorlar ama asıl zorlanma sonradan geliyor.
Tabii bu herkes için geçerli değil ama benim gözlemim bu yönde. Yani biz başta üzülüp sonra toparlanıyoruz, onlar ise başta güçlü durup sonra fark ediyor gibi…10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 848 cevap paylaştı. Uzun ilişkilerde genellikle kadın bitirir ve hayatına gayet rahat bir şekilde devam eder.
Çünkü; uzun bir ilişkiyi eğer kadın bitiriyorsa, kadın çok yorulmuştur, çabalayan yalnızca kadındır ve erkek narsist olduğu için kadın manipülasyondan yorulmuştur. Böylelikle ilişkinin son 6-7 ayında kendisini ayrılık psikolojisine yavaş yavaş hazırlar. Fakat hazırlarken bir yandan da erkeğe kendisine çeki düzen vermesi gerektiğine dair imalarda bulunur, hatta bazen açık açık "bak bu bu konulardan dolayı yoruldum, aniden giderim, lütfen dikkat et hareketlerine" söyler.
Erkek, kadının sevgisinden çok emin olduğu için rahat ve ilgisiz davranır. Kadın kendisini tamamen ayrılığa hazır hissettiği an ilişkiyi bitirir ve erkek neye uğradığını şaşırıp damdan düşmüş gibi bir hâl alır.
İlk başta vuhuu falan havasında takılsa da, 2 hafta içerisinde kafasına balyoz iner ve mükemmel bir kadını kaybettiğini anlar, aylarca toparlanamaz. Kadına ne dese de bir şey fayda etmez. Çünkü aydınlanma yaşayan, sorgulama evresini tamamlayan kadın, erkeğin yaptığı manipülasyonlar, iğrençlikler, ilgisizlikler vb hepsinin farkına soğuyunca varır. Erkek ne yaparsa yapsın affetmez, yoluna devam eder.
Kısa ilişkilerde de kadının canı yanar. Çünkü kısa ilişkiyi kişisel gelişimini tamamlamamış erkekler, cinsel gaye ile kadına aşk oyunu oynar, aşıkmış gibi kandırır, kısacık sürede aşığım ölüyorum vuhu modunu açar, kadın da işitsel olduğu (yani duyduğundan etkilendiği) için, etkilenir, duygusal bir şekilde bağlanır. Kadının bağlanmasını fırsat bilen erkek amacına ulaşır ya da ulaşamayacağını anlayıp terk eder. Kısa süreli ilişkide de kadının canı yanar. Hem kullanıldığı hem de egosu çiğnendiği için64 Yorumla- 2 ay
Valla helal olsun
2 ayAyrılık, iki insanın hikâyesinin aynı cümlede bitmemesi demektir. Biri noktayı koyar, diğeri o noktanın içinde kaybolur. Bu yüzden “kim daha çabuk toparlanır” sorusu, aslında kalbin hangi hızda kırıldığıyla ilgilidir, cinsiyetle değil.
Kadın, çoğu zaman acıyı saklamaz; onu olduğu gibi yaşar. Gözyaşıyla, kelimelerle, dost omuzlarında eritir. İlk günlerde daha çok yanar, daha çok sızlar içi. Ama ateşini erkenden tükettiği için, küllerinden daha çabuk doğmayı öğrenir. Erkek ise bazen susar. Acıyı içinin derin bir yerine bırakır, üstünü gündelik hayatla örter. Güçlü görünmenin sessiz yükünü taşır. İlk bakışta daha az etkilenmiş gibidir, ama zaman geçtikçe o bastırılmış duygular kapısını çalar. Geç gelen fırtınalar, bazen daha uzun sürer.
Ama her kalp kendi yasını tutar. Kim daha çok sevmişse, kim daha çok bağlanmışsa, o daha geç iyileşir. Bazen bir erkek yıllarca unutamaz, bazen bir kadın bir mevsimde toparlanır. Çünkü mesele kadın ya da erkek olmak değil; mesele, o hikâyede kendinden ne kadar vazgeçtiğindir.
Sonunda herkes iyileşir. Kimi ağlayarak, kimi susarak. Ama her kalp, bir gün yeniden atmayı öğrenir.20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu görselin enerjisi efsane zaten 😂 Genel olarak bence erkekler ilk başta “toparlandım ben ya” moduna giriyor, dışarıdan daha çabuk atlatmış gibi duruyor 🙃 Kadınlar ilk etapta daha çok hissediyor, düşünüyor, sorguluyor ama o süreci atlatınca çok daha sağlam geri dönüyor 💅 Sence sen hangi taraftasın, ağlayıp sonra güçlenenlerden mi, mendille halay çekenlerden mi? 😏💃
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayBence kadınlar ( genelleme yapmıyorum ama yanlış anlaşılmasın)
54 Yorumla- 2 ay
- 2 ay
Rica ederim ne demek 🤗🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 2 ayErkekler daha çabuk toparlanıyor. Ama kavga da yediğin yumruğunu acısı sonradan çıkıyor işte.. Erkek dağılıyor bu sefer de kadın toparlanmış oluyor.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Duygularını daha yüzeysel/hafif yaşayabilen taraf daha çabuk toparlar.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kadınlar toparlanıyor makyaj falan yapıyor
26 Yorumla- 2 ay
youtube.com/shorts/geIfXQjPuyU?si=3yLUHQ4Oe658mdnG
Şu videoyu keşfettiğimden beri herkes Ercan oldu 😅
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Cinsiyete bağlı değil bence bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 2 aykaraktere bağlı
10 Yorumla
2 ayHani ben konuyu Açıkça söyledim Benim de o gün bir kız arkadaşım olmadı ya keşke olsaydı keşke ben de ona sarılsaydım öpseydim sahip olsaydım ateşimi bir kere söndürür seydim Hani kadın gördüğüm zaman direkt aklımdakileri gözleri değil de ruhu gelseydi yani bir şey demek istemiyorum ama keşke benim de bir yavrum olsaydı ya beni de böyle tatlı bir kadınım olsaydı Allah'ım bir hafta Sami Ya Rabbi ya kadında bir kız görsen de elimiz başınsa Ya Rabbi o kadar isteyen geliyor ki ya yani o kadar isteğim var ki Allah'ım geçti kız nasip etsin bir rahatlasam ya
10 Yorumla
2 ayKadın toparlanmış bir şekilde ayrılıyor zaten... ayrılmadan önce en az 1 bazıları 5 yıl önceden maddi olarak hazırlanıyor ve sevgili buluyor... Adamın elindeki her şeyi alıncıya kadar zorbalıyor... En son belini kırdığında maddi-manevi olarak adamdan ayrılıyor. Kuyumcu olduğum için ne kadar çok böyle toksik karı gördüğüme nalet edersiniz. Altın pis iş. Müşteri devamlı geliyo gidiyo samimi oluyorsun bazen yatak odasına varana kadar olayların detayına inmiş oluyorsun.
şu an KS de dm kutusu boş kadın göremezsiniz. IG, Facebook, telegram hepsinde en az 20 en çok 4.000 adet dm vardır. insan kadınları kadar pis stokçu hiç bir dişi yok hayvan aleminde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
2 ayKadınlar ayrılığı ilk anda daha yoğun yaşar duygularını konuşur, destek alır ve süreci aktif şekilde işler. Bu yüzden acı başlangıçta daha yüksek olsa da toparlanma genelde daha hızlı olur. Erkekler ise çoğu zaman duyguyu erteleme veya bastırma eğiliminde olur, ilk etapta daha “iyi” görünürler ama zamanla eksiklik ve kayıp hissi daha geç ortaya çıkar, bu yüzden iyileşme süreci daha uzun sürebilir. Tabii bu herkes için geçerli değil sadece genelde bu şekilde.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayKarşındakinin bir ilah olmadığını Altı üstü bir insan olduğunu bilerek hareket eden taraf daha hızlı toparlanır ama tam tersine karşındakine ilah muamelesi çeken onsuz yaşayamayacağı vehmine kapılan kuş beyinli tökezler. Bunun cinsiyeti yok bunun bakış açısı var
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadınlar başta çok sarsılsada sonrasında çabuk toparlıyor bir şekilde.. Kimin ne kadar çok sevdiğiyle de ilgili bu durum ya da karakter, mantıksallık mı ağır basıyor duygu mu hayatında bu da etken.. Ama her darbede insan daha da duygusuzlaşıyor karşı cinse net olan şey bu..
10 Yorumla
2 ayGenelde kesin bir cinsiyet kuralı yoktur toparlanma süresi kişiliğe bağın derinliğine ve ayrılığın nasıl yaşandığına bağlıdır. Bazı erkekler duygularını geç fark edip sonra zorlanır, bazı kadınlar başta yoğun yaşayıp zamanla dengelenir. En belirleyici Şey duyguyla yüzleşebilme biçimidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. . bence bu konuda genel bir kural yok ama ben kendi çevremden örnekler vererek fikir beyan edebilirim. benim tanıdıklarımda hem erkekler hem de kadınlar, ayrılık sonrası benzer sürelerde toparlanıyorlar. yani birinin daha hızlı toparlandığını söyleyemem. her insan farklı bir kişilik yapısına sahip olduğu için te
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
2 ayKişiye göre değişir.
Konunun cinsiyet üzerinden bir sonucu yok.
Mesele insan olmak ve kalabilmek.
İnsan belli noktaya kadar kendinden ödün vermeye hakkı olabilir.
Fakat kendi öz saygısını hiçe sayma kıvamına getirmemeli.
Kiminde yıllarda gitmeyecek bir hikaye olarak kalır.
Kiminde biraz uzun kalsada aklında bir süre sonra tozlu raflara kalkar.
Kişi biraz kendinide , duygularını da sahip çıkmasını bilmeli.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayYeter artık kim toparlaniyorsa toparlansin. Yeto cidden yeto. Yalının cornetto reklamlarına yaptığı 3 dakkalik şarkılar gibiyim, herkese tavsiye veriyorum, Güzin abla oldum yeto gercektennn
12 Yorumla Yani ülkemizdeki kadınların %95'nin önceliği maddiyat olduğuna göre kadınlarda bence kalp yok o yüzden kadınlar diyorum..
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Bunu net bir şekilde söylüyorum ki erkekler daha çabuk toparlanıyor sanki hiç yaşanmamış gibi hayatına devam ediyor
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
2 ayGenelde ayrılığın ilk zamanları erkekler çok rahat kadınlar çok dertli oluyor. Erkeklere de kadınlara da bazı şeyler sonradan vuruyor. Zaman geçtikçe erkek dertlenip kadın rahatlamaya başlıyor 😂
10 Yorumla Kadınlar ayrılmadan önce ayrılığın yasını tutmaya başlarlar zaten. Ayrıldıktan sonra bir iki ay üzülür ve ardından toparlanıp hayatına kaldığı yerden devam etmeye başladığı an erkeğin yası başlar ve toparlanamaz. Erkekler geç idrak ediyor.
10 YorumlaBir taraf her zaman çok daha fedakardır, kendinden ve duygularından hep daha fazla verir, daha fazla düşünür, kısaca bir taraf her zaman daha fedakardır, işte o kim ise o her zaman daha fazla acı çeker, çekilir bir tarafa kendinden hep fazladan vermeyi her zaman ne için fedakarlık yaptığını teraziye koyup tartar, işte o kişi yıkılır ğeç toparlanır, ve uzun süren bir yalnızlık başlar...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Bu arada bunun cinsiyet ile alakası yok cidden çok seven bağlanan daha geç toparlanır kaç yıl aşk acısı çeken erkekte gördüm yani kızlarda var sallamayan da var
10 YorumlaKadınlar ilişkinin içinde ztn acılarını çekip bitiriyorlar , ilişki bittikten sonra da biraz daha devam ediyor ama hemen toparlanmaya çalışıyorlar. Erkekler ayrıldıklarında ya belli etmemeye çalışıyorlar duygularını (toplum baskısı vs) ya da onlarda acılarını yaşıyor ama genelde erkekler kadınlara göre biraz daha duygularını bastırdıkları için ilişkinin bittiğinin farkında bile olmuyorlar ama bana göre istisnalar hariç iki tarafta acısını çekiyor sadece dönemleri farklı gibi geliyor
10 Yorumla
2 aydiğer erkekleri çok bilmem yetiştirilme tarzıyla alakalı biraz duygusal biri belki sürer toparlanması ancak benim sevmediğim veya beni sevmeyen biri için uzun uzun düşünüp üzülecek değilim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
2 ayDeğişir yaa. Ayrılık neymiş daha büyük dertler var toparlanması zor olan. Savaş çıkabilir dolar aldı başını gidiyor heeey hey. Siz ne ayrılığından söz ediyosunuz.😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kadınlar. Ki bunu hepimiz biliyoruz. Kadınların sevgilisi varken bile birileri pusuda bekler. Mesaj kutularında bekleyen davetkar mesajları dikkate bile almıyorum!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Erkekler kolay toparlarlar gibi bir algı var ama bence yüzleşmiyorlar sonradan bir aydınlanma geliyor onlara o vakit de kadın çoktan kendisini toparlamış yeni hayatına odaklanmış oluyor. 👌🏻
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
2 ayErkekler çünkü kadın ayrıldıktan sonra yas süreci geçirir atlatır erkekler yeni yaş sürecine başlar ayrılığı geç idrak ediyorlar
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 ayErkekler çabuk toparlanır gibi görünse de uzun vadede en çok acı çeken erkekler ve daha zor toparlanıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Erkekler üzülmüyor bile hshshsh kafa dağıtma şeklimiz bile farklı biz arkadaşlarla dertleşiriz ağlarız vs. vs. erkekler direk piyasa yapmaya çıkarlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
s 2 ayErkekler genelde duygusuz varlıklar. o yüzden toparlanmaları zor olmuyor. Hatta rüzgar hemen alıp başka yerlere bile götürüyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 ayÇokta sevmeyen ya da bıkmış taraf cinsiyetten bağımsız.. ya da umudu bitmiş taraf diyelim :))
10 Yorumla
2 ayNormalde güçlü bir yapım var. Ancak beni perişan eden ve hâlâ toparlanamadığım bir yaram olduğu doğrudur.
Bazen iç yüzünü bilmek yetmez.
12 Yorumla- 2 ay
Ne tipi ne de cebindeki parası umrumda değildi. Hayırlısı desem de... öyle bir şey işte..!
- 2 ay
Bitiren ben olsam da pişman olan yine benim.
Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Bence kadınlar daha çabuk toplanıyor. Hayatta kal modu devreye giriyor.
20 Yorumla
2 ayKadınlar, erkeklerden daha çabuk toparlanır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayKadınlar tabiki sebebi belli. Birisi gider biri gelir. Kadınlara elini sallasa ellisi. Erkek zengin olmadıkça, ortami olmadıkça, konuşkan girişken olmadıkça işi zor. Ama en tipsiz kız bile gelir benle çıkar yani. Bu kolaydır 🙂😁😅😅🤣😄😄😆 sevgiliniz mi yok. Gel benle çık bu kadar basittir. 1 saniyede sevgili sana 😄🤣😅😆😁
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
2 ayAz seven ya da sevmeyen toparlanır yoluna bakar. Seven taraf yıpranır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çok sevdiyse iki tarafta zor çabuk atlatır ayrılığı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayKadınlar daha çabuk toparlar çünkü kadın ayrılığı ilişkinin içinde yaşıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. En çabuk manita yapan toparlanır 🤣 güldüğüme bakma ciddiyim
10 Yorumla@-Lunablu tabi ki de kadınlar. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor.
10 YorumlaKadınlar hemen ilgili birime aktarılıyorlar kendilerini.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 aykadınlar kısa vadede acı çekip toparlanır erkekler kısa vadede eğlenip uzun vadede acı çeker : )
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 aykabullenmek ve hayatın devam ettiğini anlamak önemli bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. karakterle alakali dicem ama sanki kadinlar biraz daha ondeymis gibi geliyo..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayKadınlar, çünkü en az iki tane yedekleri vardır o da olmadı kankayla avunurlar 🙄🙄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
2 ayKadını erkeği fark etmeksizin, gerçekten seven daha geç toparlanır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
2 ayherkesin acısı sevgisi kadar , yani buna göre değişken bir durum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kim kafaya takmazsa o çabuk toparlar kadını erkeği yok bu işin
10 Yorumla
2 ayOnlar daha ayrılmadan bulmak gibi yüksek meziyetleri olduğu için onlar toparlanır😁😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.
2 ayKim önce alkol komasına girerse (yasaklı maddeye karşıyız)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayKişisine göre değişir ben bir kadınım gerçekten aşık olup sevdiysem 3-4 yıl boyunca kendime anca gelirim hatta belki daha uzun sürer
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayBu cinsiyetten çok karşıdaki insanın ne kadar duygusal olup olmadığıyla ilgili
20 YorumlaKadınlar ilk başta çok takar, üzülür ağlar. O sırada eerkekler alemlere akar keyif yapar. Kadın bir süre sonra unutur, erkek durumu yeni anlamaya ve tekrar aramaya başlar. Durum böyle :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayKimin daha çok bağlandığına göre değişir ama çoğunluk olarak erkekler derim
10 Yorumla
2 ayBence erkekler dışarıdan daha hızlı toparlanmış gibi görünür ama içten içe daha uzun süre taşır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
2 ayCinsiyete değil bağlılığa ve kişiliğe bağlı. Sevgi bitmişse unutmak da kolay oluyor. Sevgi hala devam ediyorsa işte o zaman unutmak zor oluyor.
00 Yorumla
2 ayBence cinsiyetten ziyade, ilişkiyi kafasında daha önce bitiren taraf çoktan yola koyulmuş oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
2 ayErkekler ilk başta umursamaz sonra derbeder olur.
Kızlar İlk başta harap sonra yeniden doğmuş gibi olur.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayErkekler boşanmadan boşanma aşamasında sevgili yapar bi kızı öper sonra buna aldatma değil derler
10 YorumlaDaha az seven, zaten kaybetmekten hiç korkmamış olan daha çabuk atlatır. Bunun cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat