• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri
2 ay

Ayrılıktan sonra hangi taraf daha çabuk toparlanır: Erkekler mi, kadınlar mı?

-Lunablu
-Lunablu Takip Et
Yoda Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
818
Yapay Zekaya Sor

Öncelikle Allah korusun tabii 😅

Ayrılık Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
26 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Zor bir soru. Son 6 ayımı değerlendiriyorum ve ilaveten son 10 sene de uzun süreli ilişkiler hakkında yaptığım gözlemlere bakıyorum da, herkes kadın bitirir gider, erkek bittikten sonra idrak etmeye başlar konusunda hemfikir olsa da, bir karşılaştırma yapamıyorum. Çünkü erkekler duygularını ifade etme konusunda kadınlar kadar şeffaf değiller.
    Ben şunu söyleyeyim: Erkekler aldatsa da, bitirmiyorlar ilişkiyi. Yani ne bileyim, insanın gözü dışarı kaydığında bir uyanması lazım dimi duruma “aaa benim gözüm başkasını görebiliyorsa, yaşadığım uzun ilişkiyi gözden geçirmeliyim” demesi lazım. Erkekler genel olarak rahat bir tavır takınıyor. Ilişki duygusal olarak bitmiş olsa da, yaw çamaşırım yıkanıyor, çocuklara bakılıyor, evde yemek pişiyor. Yalnız kalmak istediğinde iş gibi bir bahanesi zaten hep var, hafta da bir de arkadaşlarıyla buluşup “bir gün çıkıyorum zaten ona da laf etme bi zahmet” diyip aslında yine en rahat şekilde devam etmenin yolunu seçiyor. Gerçekten bunu bir çok erkekte gördüm. Düzenlerini kolay kolay bozmuyorlar.

Sonra birde kadınlarımız var. Fedakar ve çilekeş ana adayı, yıllarca “kızım erkekler şöyledir, böyledir. Sen sabret, düzelir” diye büyütülen ama bir erkeği düzeltebilmişini görmediğimiz karşı cinsin bir gün değer bileceğine olan umuduna japon yapıştırıcısıyla bağlanmış, emektar kadınlarımız. Ve çoğunlukla gitmek zorunda bırakılan kadınlarımız. Çünkü bir kadın gitmişse, gerçekten başka çaresi kalmamıştır. Ve gitmeden kendini hazırlamış, acısını çekmiş, yasını tutmuştur. Çünkü erkek zaten rahat, erkek diyo ki “hepsine okey dedi, bunuda çeker. bi zararım yok aman düzen bozulmasın, başımız ağrımasın”. Ama kadın öyle değil.

Yani tezime göre, kim bitirmişse, o daha çabuk atlatır. Çünkü diğerine nazaran, sonu görmüş ve zekiyse, ona göre tavır almıştır. Bir kitapta okumuştum “Kadın bırakmayı doğumla öğrenir” diye. Ilginç gelmişti, doğruluk payı olabilir. Ve ilişkinin ciddiyetine göre, hayatına ayrılık sonrası birinci hafta da başkasını alan, o yüzleşmeden kaçıyordur. Ama er ya da geç, gelir o. Ve umarım bir tokat gibi çarpar yüzüne. Hatta tekme tokat girişir inş.

Çünkü yeğen, her ihanet sevgiyle başlar.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Bence ayrılıktan sonra kimin daha çabuk toparlandığı cinsiyetten çok, ilişkiyi nasıl yaşadığıyla alakalı. Ama genel olarak kadınlar biraz daha “önceden toparlanıyor” gibi geliyor bana. Çünkü biz çoğu şeyi ilişki bitmeden önce kafamızda defalarca yaşıyoruz, sorguluyoruz, hatta içimizde yavaş yavaş vedalaşıyoruz. Yani ayrılık aslında bizim için son nokta oluyor, süreç çoktan başlamış oluyor.
    Erkekler ise çoğu zaman ayrılık anına kadar tam olarak yüzleşmiyor gibi… O yüzden ilk başta daha rahat ya da umursamaz görünebiliyorlar ama asıl zorlanma sonradan geliyor.
    Tabii bu herkes için geçerli değil ama benim gözlemim bu yönde. Yani biz başta üzülüp sonra toparlanıyoruz, onlar ise başta güçlü durup sonra fark ediyor gibi…

1
    0 Yorumla
  • Eiron
    Eiron Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 848 cevap paylaştı.

Uzun ilişkilerde genellikle kadın bitirir ve hayatına gayet rahat bir şekilde devam eder.

Çünkü; uzun bir ilişkiyi eğer kadın bitiriyorsa, kadın çok yorulmuştur, çabalayan yalnızca kadındır ve erkek narsist olduğu için kadın manipülasyondan yorulmuştur. Böylelikle ilişkinin son 6-7 ayında kendisini ayrılık psikolojisine yavaş yavaş hazırlar. Fakat hazırlarken bir yandan da erkeğe kendisine çeki düzen vermesi gerektiğine dair imalarda bulunur, hatta bazen açık açık "bak bu bu konulardan dolayı yoruldum, aniden giderim, lütfen dikkat et hareketlerine" söyler.

Erkek, kadının sevgisinden çok emin olduğu için rahat ve ilgisiz davranır. Kadın kendisini tamamen ayrılığa hazır hissettiği an ilişkiyi bitirir ve erkek neye uğradığını şaşırıp damdan düşmüş gibi bir hâl alır.

İlk başta vuhuu falan havasında takılsa da, 2 hafta içerisinde kafasına balyoz iner ve mükemmel bir kadını kaybettiğini anlar, aylarca toparlanamaz. Kadına ne dese de bir şey fayda etmez. Çünkü aydınlanma yaşayan, sorgulama evresini tamamlayan kadın, erkeğin yaptığı manipülasyonlar, iğrençlikler, ilgisizlikler vb hepsinin farkına soğuyunca varır. Erkek ne yaparsa yapsın affetmez, yoluna devam eder.

Kısa ilişkilerde de kadının canı yanar. Çünkü kısa ilişkiyi kişisel gelişimini tamamlamamış erkekler, cinsel gaye ile kadına aşk oyunu oynar, aşıkmış gibi kandırır, kısacık sürede aşığım ölüyorum vuhu modunu açar, kadın da işitsel olduğu (yani duyduğundan etkilendiği) için, etkilenir, duygusal bir şekilde bağlanır. Kadının bağlanmasını fırsat bilen erkek amacına ulaşır ya da ulaşamayacağını anlayıp terk eder. Kısa süreli ilişkide de kadının canı yanar. Hem kullanıldığı hem de egosu çiğnendiği için

6
    4 Yorumla
    • Alya0011
      Alya0011
      2 ay

Eline sağlık ss aldım döndüre döndüre okurum diye

Yorumla
    • Eiron
      Eiron
      2 ay

Teşekkürler

Yorumla
    • Kendiyolum
      Kendiyolum
      2 ay

Valla helal olsun

Yorumla
    • Eiron
      Eiron
      2 ay

@Kendiyolum Teşekkürler 🙏

Yorumla
  • DarkVerse8916
    DarkVerse8916 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    2 ay

Ayrılık, iki insanın hikâyesinin aynı cümlede bitmemesi demektir. Biri noktayı koyar, diğeri o noktanın içinde kaybolur. Bu yüzden “kim daha çabuk toparlanır” sorusu, aslında kalbin hangi hızda kırıldığıyla ilgilidir, cinsiyetle değil.
    Kadın, çoğu zaman acıyı saklamaz; onu olduğu gibi yaşar. Gözyaşıyla, kelimelerle, dost omuzlarında eritir. İlk günlerde daha çok yanar, daha çok sızlar içi. Ama ateşini erkenden tükettiği için, küllerinden daha çabuk doğmayı öğrenir. Erkek ise bazen susar. Acıyı içinin derin bir yerine bırakır, üstünü gündelik hayatla örter. Güçlü görünmenin sessiz yükünü taşır. İlk bakışta daha az etkilenmiş gibidir, ama zaman geçtikçe o bastırılmış duygular kapısını çalar. Geç gelen fırtınalar, bazen daha uzun sürer.
    Ama her kalp kendi yasını tutar. Kim daha çok sevmişse, kim daha çok bağlanmışsa, o daha geç iyileşir. Bazen bir erkek yıllarca unutamaz, bazen bir kadın bir mevsimde toparlanır. Çünkü mesele kadın ya da erkek olmak değil; mesele, o hikâyede kendinden ne kadar vazgeçtiğindir.
    Sonunda herkes iyileşir. Kimi ağlayarak, kimi susarak. Ama her kalp, bir gün yeniden atmayı öğrenir.

2
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
2 ay
  • Bu görselin enerjisi efsane zaten 😂 Genel olarak bence erkekler ilk başta “toparlandım ben ya” moduna giriyor, dışarıdan daha çabuk atlatmış gibi duruyor 🙃 Kadınlar ilk etapta daha çok hissediyor, düşünüyor, sorguluyor ama o süreci atlatınca çok daha sağlam geri dönüyor 💅 Sence sen hangi taraftasın, ağlayıp sonra güçlenenlerden mi, mendille halay çekenlerden mi? 😏💃

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

66

Cevap

83

Cevap

• SAKİNkullanıcı
    SAKİNkullanıcı Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 20
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Bence kadınlar ( genelleme yapmıyorum ama yanlış anlaşılmasın)

5
    4 Yorumla
    • Alya0011
      Alya0011
      2 ay

Yanlış anladım

Yorumla
    • SAKİNkullanıcı
      SAKİNkullanıcı
      2 ay

@Alya0011 Yorumumda “kadınlar” ifadesini kullandım ama asla kötü niyetli değil; yanlış anlaşılmasından üzgünüm. Burada kimseye şahsi veya kişisel bir söylemde bulunmuyorum, sonuçta sadece özgürce yorum yapma hakkımı kullanıyorum.

Yorumla
    • Alya0011
      Alya0011
      2 ay

Ay yok biliyorum be daha çok kinaye yaptım , bu arada uzun uzun anlattığın için teşekkür ederim 🤍

Yorumla
    • SAKİNkullanıcı
      SAKİNkullanıcı
      2 ay

Rica ederim ne demek 🤗🙏🏻

Yorumla
  • UykuHuzurr0o s
    UykuHuzurr0o Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Erkekler daha çabuk toparlanıyor. Ama kavga da yediğin yumruğunu acısı sonradan çıkıyor işte.. Erkek dağılıyor bu sefer de kadın toparlanmış oluyor.

2
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Duygularını daha yüzeysel/hafif yaşayabilen taraf daha çabuk toparlar.

2
    0 Yorumla
  • Ritchson m
    Ritchson Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Kadınlar toparlanıyor makyaj falan yapıyor

2
    6 Yorumla
    • -Lunablu
      -Lunablu
      2 ay

Saçmalisan Ercan 😂

Yorumla
    • Ritchson m
      Ritchson
      2 ay

İsmimi nereden biliyorsun :D

Yorumla
    • -Lunablu
      -Lunablu
      2 ay

youtube.com/shorts/geIfXQjPuyU?si=3yLUHQ4Oe658mdnG

Şu videoyu keşfettiğimden beri herkes Ercan oldu 😅

Yorumla
    • Ritchson m
      Ritchson
      2 ay

Ben de senin ismini Feride koyayım da gör

Yorumla
    • -Lunablu
      -Lunablu
      2 ay

Çok güzel bir isim, aldım kabul ettim 777

Yorumla
    • Ritchson m
      Ritchson
      2 ay

Hayırlı uğurlu olsun kurdeleni kesiyorum şimdi

Yorumla
  • Aybuke6 u
    Aybuke6 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.

Cinsiyete bağlı değil bence bu

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.

karaktere bağlı

1
    0 Yorumla
  • yalni1zbirKalp26
    yalni1zbirKalp26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    2 ay

Hani ben konuyu Açıkça söyledim Benim de o gün bir kız arkadaşım olmadı ya keşke olsaydı keşke ben de ona sarılsaydım öpseydim sahip olsaydım ateşimi bir kere söndürür seydim Hani kadın gördüğüm zaman direkt aklımdakileri gözleri değil de ruhu gelseydi yani bir şey demek istemiyorum ama keşke benim de bir yavrum olsaydı ya beni de böyle tatlı bir kadınım olsaydı Allah'ım bir hafta Sami Ya Rabbi ya kadında bir kız görsen de elimiz başınsa Ya Rabbi o kadar isteyen geliyor ki ya yani o kadar isteğim var ki Allah'ım geçti kız nasip etsin bir rahatlasam ya

1
    0 Yorumla
  • ZodyakBeyi
    ZodyakBeyi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 65%
    2 ay

Kadın toparlanmış bir şekilde ayrılıyor zaten... ayrılmadan önce en az 1 bazıları 5 yıl önceden maddi olarak hazırlanıyor ve sevgili buluyor... Adamın elindeki her şeyi alıncıya kadar zorbalıyor... En son belini kırdığında maddi-manevi olarak adamdan ayrılıyor. Kuyumcu olduğum için ne kadar çok böyle toksik karı gördüğüme nalet edersiniz. Altın pis iş. Müşteri devamlı geliyo gidiyo samimi oluyorsun bazen yatak odasına varana kadar olayların detayına inmiş oluyorsun.

şu an KS de dm kutusu boş kadın göremezsiniz. IG, Facebook, telegram hepsinde en az 20 en çok 4.000 adet dm vardır. insan kadınları kadar pis stokçu hiç bir dişi yok hayvan aleminde.

0
    0 Yorumla
  • VvEeNnÜüSsS
    VvEeNnÜüSsS Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.

Kadınlar ayrılığı ilk anda daha yoğun yaşar duygularını konuşur, destek alır ve süreci aktif şekilde işler. Bu yüzden acı başlangıçta daha yüksek olsa da toparlanma genelde daha hızlı olur. Erkekler ise çoğu zaman duyguyu erteleme veya bastırma eğiliminde olur, ilk etapta daha “iyi” görünürler ama zamanla eksiklik ve kayıp hissi daha geç ortaya çıkar, bu yüzden iyileşme süreci daha uzun sürebilir. Tabii bu herkes için geçerli değil sadece genelde bu şekilde.

1
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Karşındakinin bir ilah olmadığını Altı üstü bir insan olduğunu bilerek hareket eden taraf daha hızlı toparlanır ama tam tersine karşındakine ilah muamelesi çeken onsuz yaşayamayacağı vehmine kapılan kuş beyinli tökezler. Bunun cinsiyeti yok bunun bakış açısı var

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kadınlar başta çok sarsılsada sonrasında çabuk toparlıyor bir şekilde.. Kimin ne kadar çok sevdiğiyle de ilgili bu durum ya da karakter, mantıksallık mı ağır basıyor duygu mu hayatında bu da etken.. Ama her darbede insan daha da duygusuzlaşıyor karşı cinse net olan şey bu..

1
    0 Yorumla
  • sevinc_baysal
    sevinc_baysal Takip Et
    Bilge Yaş: 18 , eic 100%
    2 ay

Genelde kesin bir cinsiyet kuralı yoktur toparlanma süresi kişiliğe bağın derinliğine ve ayrılığın nasıl yaşandığına bağlıdır. Bazı erkekler duygularını geç fark edip sonra zorlanır, bazı kadınlar başta yoğun yaşayıp zamanla dengelenir. En belirleyici Şey duyguyla yüzleşebilme biçimidir

1
    0 Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

. bence bu konuda genel bir kural yok ama ben kendi çevremden örnekler vererek fikir beyan edebilirim. benim tanıdıklarımda hem erkekler hem de kadınlar, ayrılık sonrası benzer sürelerde toparlanıyorlar. yani birinin daha hızlı toparlandığını söyleyemem. her insan farklı bir kişilik yapısına sahip olduğu için te

1
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.

Kişiye göre değişir.
    Konunun cinsiyet üzerinden bir sonucu yok.
    Mesele insan olmak ve kalabilmek.
    İnsan belli noktaya kadar kendinden ödün vermeye hakkı olabilir.
    Fakat kendi öz saygısını hiçe sayma kıvamına getirmemeli.
    Kiminde yıllarda gitmeyecek bir hikaye olarak kalır.
    Kiminde biraz uzun kalsada aklında bir süre sonra tozlu raflara kalkar.
    Kişi biraz kendinide , duygularını da sahip çıkmasını bilmeli.

1
    0 Yorumla
  • Melodirüzgar34
    Melodirüzgar34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yeter artık kim toparlaniyorsa toparlansin. Yeto cidden yeto. Yalının cornetto reklamlarına yaptığı 3 dakkalik şarkılar gibiyim, herkese tavsiye veriyorum, Güzin abla oldum yeto gercektennn

1
    2 Yorumla
    • tatlisimmmmmmmmm
      tatlisimmmmmmmmm
      2 ay

@Melodirüzgar34 😂

Yorumla
    • -Lunablu
      -Lunablu
      2 ay

Sakin ol

Yorumla
  • Liwes s
    Liwes Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    2 ay

Yani ülkemizdeki kadınların %95'nin önceliği maddiyat olduğuna göre kadınlarda bence kalp yok o yüzden kadınlar diyorum..

1
    1 Yorumla
    • -Lunablu
      -Lunablu
      2 ay

🥲🥲🥲

Yorumla
  • Nzlsslm
    Nzlsslm Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı.

Bunu net bir şekilde söylüyorum ki erkekler daha çabuk toparlanıyor sanki hiç yaşanmamış gibi hayatına devam ediyor

1
    2 Yorumla
    • -Lunablu
      -Lunablu
      2 ay

Onlara sonradan dank ediyor bence

Yorumla
    • Nzlsslm
      Nzlsslm
      2 ay

Aynen öyle

Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.

Genelde ayrılığın ilk zamanları erkekler çok rahat kadınlar çok dertli oluyor. Erkeklere de kadınlara da bazı şeyler sonradan vuruyor. Zaman geçtikçe erkek dertlenip kadın rahatlamaya başlıyor 😂

1
    0 Yorumla
  • Nyxara__
    Nyxara__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    2 ay

Kadınlar ayrılmadan önce ayrılığın yasını tutmaya başlarlar zaten. Ayrıldıktan sonra bir iki ay üzülür ve ardından toparlanıp hayatına kaldığı yerden devam etmeye başladığı an erkeğin yası başlar ve toparlanamaz. Erkekler geç idrak ediyor.

1
    0 Yorumla
  • Arginine
    Arginine Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    2 ay

Bir taraf her zaman çok daha fedakardır, kendinden ve duygularından hep daha fazla verir, daha fazla düşünür, kısaca bir taraf her zaman daha fedakardır, işte o kim ise o her zaman daha fazla acı çeker, çekilir bir tarafa kendinden hep fazladan vermeyi her zaman ne için fedakarlık yaptığını teraziye koyup tartar, işte o kişi yıkılır ğeç toparlanır, ve uzun süren bir yalnızlık başlar...

0
    0 Yorumla
  • Sprikb
    Sprikb Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.

Bu arada bunun cinsiyet ile alakası yok cidden çok seven bağlanan daha geç toparlanır kaç yıl aşk acısı çeken erkekte gördüm yani kızlarda var sallamayan da var

1
    0 Yorumla
  • Alya0011
    Alya0011 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    2 ay

Kadınlar ilişkinin içinde ztn acılarını çekip bitiriyorlar , ilişki bittikten sonra da biraz daha devam ediyor ama hemen toparlanmaya çalışıyorlar. Erkekler ayrıldıklarında ya belli etmemeye çalışıyorlar duygularını (toplum baskısı vs) ya da onlarda acılarını yaşıyor ama genelde erkekler kadınlara göre biraz daha duygularını bastırdıkları için ilişkinin bittiğinin farkında bile olmuyorlar ama bana göre istisnalar hariç iki tarafta acısını çekiyor sadece dönemleri farklı gibi geliyor

1
    0 Yorumla
  • Muhammet_m
    Muhammet_m Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    2 ay

diğer erkekleri çok bilmem yetiştirilme tarzıyla alakalı biraz duygusal biri belki sürer toparlanması ancak benim sevmediğim veya beni sevmeyen biri için uzun uzun düşünüp üzülecek değilim

1
    0 Yorumla
  • ofyaayeter
    ofyaayeter Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 42%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Değişir yaa. Ayrılık neymiş daha büyük dertler var toparlanması zor olan. Savaş çıkabilir dolar aldı başını gidiyor heeey hey. Siz ne ayrılığından söz ediyosunuz.😂

1
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Kadınlar. Ki bunu hepimiz biliyoruz. Kadınların sevgilisi varken bile birileri pusuda bekler. Mesaj kutularında bekleyen davetkar mesajları dikkate bile almıyorum!

1
    0 Yorumla
  • Mor_kalpp
    Mor_kalpp Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.

Erkekler kolay toparlarlar gibi bir algı var ama bence yüzleşmiyorlar sonradan bir aydınlanma geliyor onlara o vakit de kadın çoktan kendisini toparlamış yeni hayatına odaklanmış oluyor. 👌🏻

1
    0 Yorumla
  • _malesefeylul
    _malesefeylul Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 96%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Erkekler çünkü kadın ayrıldıktan sonra yas süreci geçirir atlatır erkekler yeni yaş sürecine başlar ayrılığı geç idrak ediyorlar

2
    0 Yorumla
  • GeceyeYazılmışLanet
    GeceyeYazılmışLanet Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Erkekler çabuk toparlanır gibi görünse de uzun vadede en çok acı çeken erkekler ve daha zor toparlanıyor

1
    0 Yorumla
  • Klowskii
    Klowskii Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.

Erkekler üzülmüyor bile hshshsh kafa dağıtma şeklimiz bile farklı biz arkadaşlarla dertleşiriz ağlarız vs. vs. erkekler direk piyasa yapmaya çıkarlar.

1
    0 Yorumla
  • Gözleme2002 s
    Gözleme2002 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.

Erkekler genelde duygusuz varlıklar. o yüzden toparlanmaları zor olmuyor. Hatta rüzgar hemen alıp başka yerlere bile götürüyor.

1
    0 Yorumla
  • Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Çokta sevmeyen ya da bıkmış taraf cinsiyetten bağımsız.. ya da umudu bitmiş taraf diyelim :))

1
    0 Yorumla
  • Şiir_Misâli_Hâmuş94
    Şiir_Misâli_Hâmuş94 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    2 ay

Normalde güçlü bir yapım var. Ancak beni perişan eden ve hâlâ toparlanamadığım bir yaram olduğu doğrudur.

Bazen iç yüzünü bilmek yetmez.

1
    2 Yorumla
    • Şiir_Misâli_Hâmuş94
      Şiir_Misâli_Hâmuş94
      2 ay

Ne tipi ne de cebindeki parası umrumda değildi. Hayırlısı desem de... öyle bir şey işte..!

Yorumla
    • Şiir_Misâli_Hâmuş94
      Şiir_Misâli_Hâmuş94
      2 ay

Bitiren ben olsam da pişman olan yine benim.

Yorumla
  • FotoModel
    FotoModel Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 96%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.

Bence kadınlar daha çabuk toplanıyor. Hayatta kal modu devreye giriyor.

2
    0 Yorumla
  • AslıBalkan
    AslıBalkan Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    2 ay

Kadınlar, erkeklerden daha çabuk toparlanır.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    2 ay

Kadınlar tabiki sebebi belli. Birisi gider biri gelir. Kadınlara elini sallasa ellisi. Erkek zengin olmadıkça, ortami olmadıkça, konuşkan girişken olmadıkça işi zor. Ama en tipsiz kız bile gelir benle çıkar yani. Bu kolaydır 🙂😁😅😅🤣😄😄😆 sevgiliniz mi yok. Gel benle çık bu kadar basittir. 1 saniyede sevgili sana 😄🤣😅😆😁

0
    1 Yorumla
    • EdaKarel
      EdaKarel
      2 ay

🙄🙄🙄

Yorumla
  • Grandiflora
    Grandiflora Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 46%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Az seven ya da sevmeyen toparlanır yoluna bakar. Seven taraf yıpranır.

1
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Çok sevdiyse iki tarafta zor çabuk atlatır ayrılığı

1
    0 Yorumla
  • MassiveStroke00
    MassiveStroke00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kadınlar daha çabuk toparlar çünkü kadın ayrılığı ilişkinin içinde yaşıyor

1
    0 Yorumla
  • Alper_79
    Alper_79 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.

En çabuk manita yapan toparlanır 🤣 güldüğüme bakma ciddiyim

1
    0 Yorumla
  • Lazjoker
    Lazjoker Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 102%
    2 ay

@-Lunablu tabi ki de kadınlar. Keza en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor.

1
    0 Yorumla
  • Bilinçbey
    Bilinçbey Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    2 ay

Kadınlar hemen ilgili birime aktarılıyorlar kendilerini.

1
    0 Yorumla
  • Filmkoliküyeyim
    Filmkoliküyeyim Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

kadınlar kısa vadede acı çekip toparlanır erkekler kısa vadede eğlenip uzun vadede acı çeker : )

1
    0 Yorumla
  • HaymatlosAşk
    HaymatlosAşk Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 60%
    2 ay

kabullenmek ve hayatın devam ettiğini anlamak önemli bence

1
    0 Yorumla
  • goraci
    goraci Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 64%
    2 ay

karakterle alakali dicem ama sanki kadinlar biraz daha ondeymis gibi geliyo..

1
    0 Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Kadınlar, çünkü en az iki tane yedekleri vardır o da olmadı kankayla avunurlar 🙄🙄

1
    0 Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Kadını erkeği fark etmeksizin, gerçekten seven daha geç toparlanır

1
    0 Yorumla
  • sexuallifecoach
    sexuallifecoach Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.

herkesin acısı sevgisi kadar , yani buna göre değişken bir durum

1
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Kim kafaya takmazsa o çabuk toparlar kadını erkeği yok bu işin

1
    0 Yorumla
  • Tuğbasirius
    Tuğbasirius Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 100%
    2 ay

Onlar daha ayrılmadan bulmak gibi yüksek meziyetleri olduğu için onlar toparlanır😁😂

1
    0 Yorumla
  • SefirÇakır
    SefirÇakır Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.

Kim önce alkol komasına girerse (yasaklı maddeye karşıyız)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    2 ay

Kişisine göre değişir ben bir kadınım gerçekten aşık olup sevdiysem 3-4 yıl boyunca kendime anca gelirim hatta belki daha uzun sürer

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    2 ay

Bu cinsiyetten çok karşıdaki insanın ne kadar duygusal olup olmadığıyla ilgili

2
    0 Yorumla
  • Feel-me
    Feel-me Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    2 ay

Kadınlar ilk başta çok takar, üzülür ağlar. O sırada eerkekler alemlere akar keyif yapar. Kadın bir süre sonra unutur, erkek durumu yeni anlamaya ve tekrar aramaya başlar. Durum böyle :)

0
    0 Yorumla
  • MuhammedAliSavat
    MuhammedAliSavat Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kimin daha çok bağlandığına göre değişir ama çoğunluk olarak erkekler derim

1
    0 Yorumla
  • merthesapcikarmiyor3
    merthesapcikarmiyor3 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    2 ay

Bence erkekler dışarıdan daha hızlı toparlanmış gibi görünür ama içten içe daha uzun süre taşır

2
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Cinsiyete değil bağlılığa ve kişiliğe bağlı. Sevgi bitmişse unutmak da kolay oluyor. Sevgi hala devam ediyorsa işte o zaman unutmak zor oluyor.

0
    0 Yorumla
  • HazalÇiçekçi
    HazalÇiçekçi Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    2 ay

Bence cinsiyetten ziyade, ilişkiyi kafasında daha önce bitiren taraf çoktan yola koyulmuş oluyor.

0
    0 Yorumla
  • xkurgucuXadamx
    xkurgucuXadamx Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.

Erkekler ilk başta umursamaz sonra derbeder olur.
    Kızlar İlk başta harap sonra yeniden doğmuş gibi olur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    2 ay

Erkekler boşanmadan boşanma aşamasında sevgili yapar bi kızı öper sonra buna aldatma değil derler

1
    0 Yorumla
  • ChIoé
    ChIoé Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    2 ay

Daha az seven, zaten kaybetmekten hiç korkmamış olan daha çabuk atlatır. Bunun cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrılıktan sonra hangi taraf daha çabuk toparlanır: Erkekler mi, kadınlar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ayrılık sonrası kim daha çabuk toparlanıyor erkekler mi kadınlar mı? 66 cevap verildi
Bir ayrılıktan sonra kim daha çabuk toparlanır? Erkek mi kadın mı? 315 cevap verildi
Ayrılık Sonrası Kadınlar mı Daha Çabuk Toparlanır Yoksa Erkekler mi? 16 cevap verildi
Ayrılık sonrası kadınlar mı yoksa, erkekler mi daha çabuk toparlanıyor? 9 cevap verildi
Ayrılık acısını erkekler mi daha çabuk atlatıyor yoksa kadınlar mı? 23 cevap verildi
Ayrılık acısını kadınlar mı yoksa erkekler mi çabuk atlatır? 36 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kivi marmelatı sever misiniz?
  • El yapımı defne sabunu kullanır mısınız?
  • Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz, nasıl bir izlenim bırakıyorum?
  • Aşkta Tam olarak nasıl birini arıyorsun?
  • Banyo lifi alırken plastik içermeyen doğal ve kadın emeği markalara özellikle dikkat ediyor musunuz?
  • En son ne zaman birinden hoşlandınız?
  • Nikah hediyesi istemeyi düşünüyorum abartı mi olur bu😂?
  • Susuz çöllerdeyim! Son içtiğin şeyi bana verseydin ne içmiş olurdum?
  • Lokum sever misiniz?
  • Evde terlik nasıl yıkanır, çamaşır suyu ile terlik yıkamak doğru mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨