Sabah erken kalkıp işe giden is cıkisi arkadaslariyla bara giden hafta sonları gece klubu takilan altinda arabasi olan kimse önce o unutur kadini erkeği yok
Eğer evde hic bsey yaomadan oturursa o ayvayi yemistir üniversite mezunuyum beyaz yaka yöneticiyim sirf bunalimdan cikmak icin benle alakasi olmayan islerde calistim. Insani calismak kurtarir sabahin altisinda kalk ise git aksam eve 8 9 gibi gel yemegini ye uyu geciyo. Ruyalarina girer ama söyleyim. Çok seven zor unutur az seven hemen unutur. Ama unutma ilgisiz kalip tutusunca etekler sahibine döner tüm köpekler. Iyi kizlar iyi erkeklere kotu kizlar kotu erkeklere. Dünyada ne iyi insanlar var yeterki görmek iste. Allah herkezin yardimcisi olsun. Kolu kırilanin acisini kolu kirilan anlar.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. genel olarak bakıldığında kızlar daha duygusal yapıya sahip oldukları için duygularını zaptedemezler bu tarz durumlara fazla hazırlıklı ve tahammülleri olmadığı için erkeklere göre daha fazla etkilenirler tabi duygusal olan erkeklerde böyledir
temelde ayrılık herkese gerektiği kadar etkiler00 Yorumla
+1 yılErkek daha kolay toplanır çünkü; erkekler duygularını çabuk gizleyebilen varlıklardır, dolayısıyla kolay kolay ağlayamazlar, daha vurdum duymaz olurlar.
Kadın biraz geç toplanır çünkü; kadınlar duygularını gizleyemeyen varlıklardır, üzüntüyü kötü duyguları en doruklarda yaşarlar.
Ama sonuca gelirsek, erkek en çabuk özleyen kadınlarsa özlemeyen taraf olur. Çünkü erkekler geç pişman olur, bu da özlemelerine sebep olur.00 Yorumla
En az seven taraf tabiki de genellikle erkekler oluyor...
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
+1 yılHer zaman kadın daha çabuk toparlanır iki taraf da seviyorsa ama. Kadınların psikolojisi daha sağlam erkeklerden.
214 Yorumla- +1 yıl
Erkek kişiliği zayıf oluyor. Erkekler kadınlara göre daha az duygusallar. Fakat gerçekten sevdiklerinde kadından daha zor toparlanırlar. Kadınlar kolay sever genellikle, çünkü çok duygusal oldukları için, ama karşıdan bir hasar gördüklerinde sadece bir gün ağlarlar ertesi gün normale dönerler
- +1 yıl
Ben şahsen öyleyim karşı taraf haksızsa eğer bir anda silip atarım fakat hata bende ise ve karşı tarafa haksızlık ettiysem çok fazla üzülürüm. Duruma göre değişiyor ama. Dediğim gibi sevmeyen taraf erkekse Zaten o da Kolay toparlanır. İki tarafta sevdiyse kadın daha çabuk toparlanır
- +1 yıl
Haksızsın affedilemeyecek hatalar vardır kimse sevdiğini basit sebeplerden dolayı silip atmaz yani şahsen ben atmam ciddi konu olduğunda siler atarım net. Affetmem
- +1 yıl
Oha be o hata değil bahane Zaten ayrılası varmış onun kusura bakma 😂
- +1 yıl
Böyle birinin sevgisine inanıyorsan zaten sende hata
- +1 yıl
Iste bende bunu diyorum ya. Ona sorsan bahane değil. Benim yaptığım hata. Neymiş 1 saat beni beklemiş. Bekle lan ben seni bir ömür bekledim sen bir saat bekle ! En çokta zoruma giden 2 gün önce nişanlanmış.. İnşallah düğün gününde evleneceği kişi düğünü unutur kahveye gider 🙏
- +1 yıl
Ooooo onun durumu belli sevmemiş seni daha iyisini bulunca ona gitmiş üzmek istemezdim seni ama durum böyle kusura bakma 😤
- +1 yıl
Boşver senin için hayırlısı böyleymiş emin ol 🙂
+1 yılEn az seven ve en az bağlanan kimse o daha çabuk toparlanır.. Kadın erkek farketmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar.
Çünkü biz sizin gibi ilişki biter bitmez oh be kurtuldum kafasında olmuyoruz. Depresyonsa en dibine kadar yaşıyoruz. Acımızı içimize atmiyoruz. Gidip en yakın kankamizin önce sağ, sonra sol beyincigini sisiriyoruz. Salya sümük ağlıyoruz. Bu bir haftayı alıyor tabii. İkinci haftamizda olan güzelliğime oluyor diye düşünüp zırlamayı kesiyoruz. Sonra yavaş yavaş ortamlara akıyoruz. Eee10 YorumlaBunu buraya bırakıp gidiyorum.
26 Yorumla
+1 yılErkek mi kadın mı bilemeyiz, çift olmanın dışında, kendinden memnun, yalnız kaldığında aptal aptal davranışlar sergilemeyen, kendi eksiklerini kendisi giderebilen, başka bir insana duygusal olarak muhtaç olmayan kişi daha çabuk toparlanır.
Ama şöyle bir gerçek var ki bizim cins çok buldumcuk davranır, hayatındaki kişiye bel bağlamaya bayılır. Bu yüzden erkekler biten ilişkinin ardından mala bağlamadan insan gibi hayatına devam etmeye daha yatkın.00 YorumlaErkek. Kadınlar gün geçtikçe ayrılalı şu kadar gün oldu vs. hesaplarlar falar hemen unutamazlar ama erkeklr unutur
13 Yorumla
+1 yılTabikide erkekler. Umurlarinda mi? Eski sevgilim çok dindardı devamli twitterda her cuma twitter atardi cocukla ayrildik kiz derdine düştü diye şimdi ekliyo kizlari begeniyo cuma twitteride atmayi birakmis. Sözün özü erken toparlamış:D
114 Yorumla- +1 yıl
Sorma içler acısı durum :)))
- +1 yıl
Onlar ne bilmiyorum ki. En son instagram acicam dedi acti sifre istedim vermedi ayrildim:)
- +1 yıl
Universite asklari otogara kadar derler ya oyle oldu bu hikayede. Cocugunda derdi cevre dindar kendini kabul ettirmekti fikrimce okul bitince özüne döndü:) sözün özü yüreği güzel insanlarla karsilasmak dilegi ile :)
- +1 yıl
Yok be dinsizdi sonra dindar oldu sonrada özüne döndü iste
- +1 yıl
Belkide ama 1 yılı aşkın bir süreç olunca insanda üzülmüyor değil. O zaman ahmet kayadan olmasaydı sonumuz böyle onla bana gelsin :D
- +1 yıl
Attım 2 ay once falan. Ama neler neler dedi egleniyomuş kızları ekleyip mutluymus benle mutsuzmuş. Hersey tek taraflı olmuyomuş. Ivir zivir bende sonunda adam degilsin dedim gercektende oyleymis:)) simdilerde sinifta selam vermedigi kiz arkadaslari ekliyo fotograflarini begeniyo. benim yanimda gözü dustugu bir kiz vardi sınıftan onu bile eklemis begeniyo fotograflarini :)
- +1 yıl
sen kurtulmussun gercekten dua et bu ılıskı dha kötu seylerlede sonuclanabılırdı yani yuzune karsı onları dıyebılıyorsa ılerde neler neler ypabılrdı sana , bence kuurtulduguna sevınmelisin :) Hem Bıtmısse Bıtmıstır Hayat Devam Edıyorr Dünya da Mılyarlarca İnsan Var , Elbet Senınde Kafana Uygun Bırı Vardır Byerlerde :)
Kadın ağlar ve sürekli unutmaya adapte eder kendisini
Erkek ise bekler bekler beklentisiyle bir şeylerin değişeceğini sanır amma velakin kadın unutur erkek te sayıklar21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. tabikide kadın !!! bizzate yasadım bizzat !!! kadın degil diyen hiçbişeyden cakmıyodur bak bu kadarda acık ve net soyluyorum sana
20 Yorumla
+1 yılTabiki erkek daha hızlı toparlanıyordur. Ama hepsini dahil etmiyorum.
00 YorumlaHangi taraf az sevmişse o çabuk toparlanır. Hatta dağılmamıştır bile.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılikisinin de birbirini sevdiğini düşünürsek, erkek toparlandığını sanar önce, kadın yıpratır kendisini ama kadın toparlandığında erkeğin batışa geçmesi başlar yani zaman vurursak erkek daha geç toparlıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle en çok seven zor toparlanır. En sevmeyen hemen toparlanır. Sevgiye bağlı bir şey cinsiyetle alakası yok
10 Yorumla Cinsiyete göre düşünmemek lazım kim daha az seviyorsa o daha çabuk toparlanır mesela ben kolay kolay toparlanamam
10 YorumlaKadın çok ağlar ilk zaman yıpratır erkek nefes alır ama 1ay sonra kadın ayakta olur erkek ayağa kalkan kadının dizlerine çökmüş olır
22 Yorumla
+1 yılHangi tarafın sevgisi daha az ise o taraf daha çok çabuk toparlanır.
20 YorumlaErkekler iş iştem geçince sonradan aklı başına geldiği için daha geç ve zor toparlanıyor.. Kadınlar ise ayrıldığında çoktan silmeye karar vermiştir zaten.. Ve ayrılan kadınların ilk işi kendini yenilemektir.
00 YorumlaErkek ya da kadın diye ayırmak bence saçma olur.. Kişisine göre hatta karakterine göre değişir
10 Yorumla
+1 yılsanırım kadınlar duygusal ve bu konular da daha seçici oldukları için daha zor toparlanırlar. ama istisnasları da muhakkak vardır. yani tam tersi de hiç söz konusu olamaz diye bir şey yok. erkeklerde de olabilir.
00 Yorumla
+1 yılEn çok mantığını kullanan taraf sıyrık bile almadan kurtulur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Erkek toparlandım sanar ama sonradan fark eder ki toplarlabmamıştır kız ise kendini çok üzer sonra toplarlanır yanı kız çabuk iyileşir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılO ilişkiye kim daha az önem vermişseo daha çabuk toparlar
10 Yorumla orasını bılemem ama bende ayrılıgın etkısı 1 hafta sürüyor sadec bırınde 2 hafta sürmustu onlada 4 yılım gecmıstı baya bı alısmıstım :D
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında toparlanamazsın hep aklındadır sevmişsen unutamazsın 💔
11 YorumlaKim gitmisse o cabuk toparlanir.
Kalan daha alismamistir, giden coktan planini yapip alistirmistir kendini.
Kalan da oyle kaldigiyla kalir iste.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce erkek gibi gözükür kadin kendini dagitir biraz tabi gercek. bir ayriliksa sonra kadin. kendini toplar artik hayattan zevk almaya bakar erkekse acisini yasamaya baslar ve kahrolur.
00 Yorumla Tabiki erkek çabucak toparlanır. yapacak çok seyi vardır arkadaşları maç yapmak playstation vs unutur yani
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınlar saçlarını boyatarak üzerlerinde ki acıyı atabilirler.. Bir erkeğin ayrılık acısından kurtulması ise yıllar alabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılcevap çok zor ya a ya da b sallasam %50 şansım var ve bu soru en üst başlıkta ve biok yorum alkış tebrikler KizlarSoruyor yine kaliteni konuşturuyorsun!
10 Yorumla Kim daha az sevdiyse ve kendini sosyal hayatına ne kadar çabuk verebilen kişi daha çabuk unutur tabi daha mantıklı olan da çabuk unutur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi taraf seviyorsa o önce toparlanır, çünkü diğerinin sonradan jetonu düşer, dağılması da toparlaması da gecikmiş olur yani. ✋😉
10 YorumlaKadın rujunu tazeler gülümsemeye devam eder sen ne hissettiğini bilemezsin hiç
15 Yorumlakadinlar bu işin tam profosyonelli bir erkek kizi ayarlamak icin 50 takla atiyor bir kiz iki salladimi 50 erkek kosuyor,50 50 berabere goturuyorlar yani😃
00 YorumlaYerimlan aski sevgiyi bu dunyada gercek sevgi var oda annemize olan gerisi yalan herkes birbirine seviyorum diyor 3 gun sonra baskasina
00 YorumlaKardesim sorunla ilgili değil ama benim konusmaya dertleşmeye ihtiyacım var tabikide sende istersen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek ayrılıktan sonra toparlanıyor oh be dünya varmış diyor ama sonra dank ediyor, toparlandığı gibi dağılıyor. kadının toparlanması zaman alır ama sağlamdır. genel durum böyledir, seven tarafa göre değişebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların EQ'su daha yüksek olduğuna göre; beyler hiç boşuna çırpınmayın sözü kadınlara bırakalım bence 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaptal olan vurdum duymaz olan yalan duyguları olan hemencicik unutur sanki o ilişki hiç yaşanmamış gibi
ama seven varya hani o salak olan
o kolay kolay unutamaz işte..010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok ben
Cevap sahibi+1 yılbenden geri zekalısı salağı olamaz yani o derece
Cevap sahibi+1 yılonu mutlu ediyorken o da mutlu oluyorsa tamam ama o kız haketmiyor onu
Cevap sahibi+1 yılher şey o mu ya ben onun gülüşünü kızın ağzından dinledim kız benim arkadaşım ve onunla eski ilişkimizden haberi yok her gün onu dinliyorum içim acıyo ama ondan haber alabilmek için katlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılBu ne b*ktan bir durum ya niye abi gitme sebebin ne yani ne arıyosun gerçek aşk mı yok o sebi seveni seveceksin seviyoruz yalan çıkıyor :/ bu da başka ironi
+1 yılKadın toparlanmış gibi gözükür içinde deprem uzun süre devam eder. Erkek daha çabuk toparlanır kadınlara göre
00 Yorumla
+1 yılHangisi haklıysa ya da hangisi çok sevmiş ise bence. Aklı başında olur 2 durumda bana kalırsa.
10 YorumlaGamsız ve duygusuz olan, bir bakımdan da güçlü olan...
10 Yorumla
+1 yılKafası rahat adam (cinsiyet ayrımı yok) "toparlanır"
10 Yorumla
+1 yılKadın daha çabuk toparlanır, daha güçlü yaratılmıştır.
10 Yorumla
+1 yılBen toparlanamam cinsiyetle pek alakası yok ama erkek
10 Yorumla
+1 yılKadın , cunku kadin anlik uzulur erkek zamanla çöker
10 Yorumla
+1 yılKadinlar once dağılır ardindan toplanir, erkekler kadin toplandiktan sonra dağılır toparlanması uzun surer.
20 Yorumlaİlk ay kadına göre erkek daha mutlu olur daha sonra zaman geçtikçe erkek durgunlaşır kadın toparlar
00 YorumlaBilemiyorum kişiden kişiye değişir.
Ama kendi ilişkilerimden yola çıkarak kadın diyorum00 YorumlaBunun birçok kriteri var bu böyledir demek saçma olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimin sevgisi bittiyse.. giden taraf daha çabuk toparlanır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir misal benim aşk acisi en fazla iki üç saat sürer. çabuk unuturum umrumda olmaz
00 Yorumla
+1 yılErkek toparlar kadın toparlamış gibi gösterir sadece
00 YorumlaKişiye bağlı erkek kadın farketmeksizin şimdikiler kişiliksiz olduğundan başkasının koynunda hemen unutabiliyor
00 YorumlaAyrilik acisi hic yasamadim bugune kadar okadar sevgilim olmasina ragmen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın daha çabuk toparlanır genelde.
Kadınından kadınına göre de değişir tabii.00 Yorumla
+1 yılBunun erkek kadın olmak la alakası yok bence kişilik meselesi bünyeyle alakalı
00 Yorumla
+1 yılBence cinsiyetle alakası yok az seven çabuk toparlanır.
00 Yorumla
+1 yılHangi taraf nefretten daha sert mevsimlerin esiri olmaktan kurtulursa o taraf çabuk toparlanır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha duygusal erkekler daha kolay toparlanır. Hatta çoğu zaman dağılmamış olduklarından toparlanmaya gerek bile duymazlar.
00 Yorumla Erkek toparlanır kadın ağlar kadın toparlanır erkek ağlamaya başlar kahrolasıcalar
00 Yorumla- Devamını Gör (251)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat