Erkekler mi kadınlar mı
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler mi kadınlar mı
Kadın en baştan acısını yaşar ve zamanla atlatır. Erkek ise önce acı çekmiyor gibi davranıp hayatını yaşar. Acısı sonradan ortaya çıkar.
Kadın daha iyi atlatır çünkü bir kadın ayrılık kararını alana kadar fazlasıyla mücadele vermiştir. Anlatmaya ve anlamaya çalışmıştır , her yolu denemiştir. Artık olmayacağına emin olduğu noktada da sessizce gitmeyi tercih etmiştir. Bu süreçten sonra neden böyle oldu diye kendine soracak bir sorusu kalmamıştır. Bitmesi gereken bir şey için kabul süreci başlar bu yüzden unutmak geride bırakmak çok daha kolay hale gelir
Erkekler ise ya bir anlık öfkeyle bitirir ya da karşı tarafın ne gibi sorunlar yaşadığını görmezden gelip bir gün pat diye terk edilerek yaşar bu ayrılık sürecini. Bundan sonrası için neden böyle oldu sorguları başlar erkekte , bazı şeyler için mucadele vermesi gerektiği iç güdüsü ağır basmaya başlar fakat karşı taraf için her şey bitmiştir çoktan , ona ulaşamamak bazı şeyleri cevaplandıramamak erkek için ayrılık sürecini çok daha sancılı geçirir.
Cevap
25Cevap
Sevmeye bağlı kadında erkekte olabilir
Kişiye göre değişir bu durum
Ben kadın diyorum. 3-5 o avıyı yasar ve biter erkekte 3 - 5 gün sonra başlar depresyon be aylar sürer :) yeni birini bulamazsa yıllar sürer
Kadınlar. Çünkü alışıklar. Yani profesyonel olmuşlar. Yalama olmuş da diyebiliriz.
Erkekler bir günde unutup diğer kadınların peşinden koşmaya başlarlar, zavallı kadın da depresyona girer kilo alır ağlar sızlar ama sonunda bunu kabullenmeye başlar
Yaşanılan duygu yoğunluğuna göre değişir. Bunun dişisi/ erkeği olmaz
Bu biraz kimin ağırlıklı olarak ilişkide aktif olduğuna bağlı
Kişilerin karakteri ile alakalı cinsiyetten daha fazla
Kadınlar. Çok umursadıklarını zannetmiyorum. Hatta hatalı olanlar çok çok daha kolay atlatıyor.
Kişiye göre değişir kim daha çok kaptırdıysa ya da kim daha duygusalsa
Erkekler akılları ile, kadınlar duyguları ile atlatırlar süreci..
Kadınlar daha kolay atlatır gibime Geliyor çünkü erkekler olaylara daha duygusal bakıyor.
Bu kişinin psikolojisine bağlı
Gördüğüm kadarıyla erkekler daha iyi bu konuda
Duygularını daha iyi yöneten kimse o
Kadınlar
#Hükümdar
Kadinlar çünkü hemen yenisi bulabilir
Genelleme yapmana gerek yoktu
Sen hemen yenisini bulabilirsin mesela
Kişi kendinden bilir işi
Erkekler için zor bu biz bir sürü tavlamak için uğraşıyoruz kadinlar öyle değil
Evet amaç belli olunca öyle oluyor haklısın atıp tutmayı seviyorsunuz
Yoo aşık olan erkekte uğraşıyor hepsi uğraşıyor hemen kabul etmiyorsunuz ki uğraştırıyorsunuz illaki
Aşık olmuştum hala atlatamadım.
Kadınlar.
Kadınlar tabiki
Erkekler
Erkekler gibi
Erkekler
Kadınlar
Erkekler
translar en iyi atlatır
Erkek
Kadınlar
Kadın