Kararlar hep verilir ama sonrasını yaşamak insana daha çok koyar.. İnsanın tek vazgeçemediği alışkanlıklarıdır..

Kararlar hep verilir ama sonrasını yaşamak insana daha çok koyar.. İnsanın tek vazgeçemediği alışkanlıklarıdır..

Benim için o karar aşaması çok daha zorlu ama sonrası bilmem kaç kat daha sıkıntılı geçiyor. Öyle alelade karar vermem buna, uzun uzun düşünürüm, emin olmak için bolca vakit veriririm kendime çünkü sonrasında pişman olma payı kalmamalı aklımda ve net olduğum an dönüşüm hiçbir şekilde yoktur, aynı şekilde karşı tarafta bu kararını dillendirdiğinde dönüşü olmayacağını bilmeli. Ufak tefek her şeyde ayrılık kelimesi kullanılmamalı, bu kadar basit görmediğim için zaten o kadar düşünürüm. O ayrılık sürecinde çok fazla zorlansamda bir şekilde atlatıyorum...
Sakıığğğğn djdjdjfjf
Dhdjdjd
Yapma yapmaaağğğğ
Djdjfjf
Mikrop ablamsu seni 😒
Ben güzel severim öyle aklın çıkar fhdjf
Shshdjdkdkdkfk😂😂😂😂
Bu doğğğru, zaten çıkık tabi djdkfkfkf
Dhdjdjfjç
Hemen burayı terk et fjfjfkf
Ahsjdjdjdkfkkf😂😂😂😂😂
Bunu ancak ben yapabilirdim zaten djdjfjff
Karar vermek de çok zor, sonrası da.. Bazen öyle olmasını göze alırsın.. Keyifli günler..
Teşekkürler canım 🖤
Çok net bir şekilde şunu belirtebilirim erkek için ayrılana kadar hiç bir şey hissetmez kafaya dank etmez yani ama gözünü açınca öyle bir acı çeker ki... , kadın ise ayrılma aşamasında acı çeker yani karar aşamasında ama karar verdikten sonra kesinlikle biter çünkü artık kadınlık içgüdüleri onu yönetiyordur ve mantığına sığınır ☺️
Ayrılık kararı vermek kimisi için çok kolaydır
Cevap
32Cevap
Ayrılık sonrası zordur kararı muhtemelen ani bir sinirle falan alıyor insanlar ama sonrasında yaşadıkları o yalnızlık hissi, ayrılık acısı gibi şeyler çok zorluyor.
Kararını vermek zor olmuştu sonrası kolay...
Aşk bittiyse benim için ikisi de kolay
Gerek sevgililer gerek evli çiftler için kartınızda sizi bekleyen biri yoksa kesinlikle yıkım olur evlilikte yıkımlar da ağırdır çünkü yıllarca verdiğiniz emek bir anda yok oluverir depremde bir anda yıkılan ev gibi yuvanız yıkılıyor o yüzden evli çiftlere kesinlikle ayrılığı tavsiye etmiyorum gidebildiğiniz kadar gidin dayanabildiğiniz kadar dayanın eğer sabrederseniz evliliğinizi kurtaracaksınız
Benim icin 3 cocukla karar vermek cok zordu, yıllarca katlanıp bir saniyede bitire biliyor kadın. Sonrası daha kolaydı ama eşim bırakmdadı, aileler araya girdi, cocuklar her fırsatta babalarını cağrıyordu bir şekilde bir araya geldik. Ama kalp bir defa parcalandıģı zaman tamiri kolay olmuyor
eğer kaliteli bir ilişki yaşamışsanız gerçekten sonrası daha zor oluyor. örneğin hiç aklınızda yokken bir şarkı çalıyor o aklına geliyor. ya da duygusal olarak birbirinize söylediğiniz anlattığınız olaylara yakın bir olayı başkası size soruyor :)) çok acı şeyler...
Ayrılık kararı kolay değil sevgi aşk var bırakıp gitmek zor bi sürü güzel ani ama biseylerde bittiyse kafada gidiyorsun sonrasıda zor çevrende seni düşünen insanlar yanlız bırakmayıp düşünmeye firsat vermiyorsa atlatıyorsun canın başta yansada zamanla o aciyada alışıyorsun
Karar vermek çok zor oluyor, sonrasını bir şekilde atlatıyorsun
Ayrılık kararı verebilen bir insan bunda zorlanmaz çünkü empatiden yoksundur, tek taraflı almıştır bu kararı bencildir bana göre. Ayrılık sonrasını atlatma zamanı zordur. Ne kadar çok sevmişse insan o denli zor atlatır bu süreci.
karsidakini ne kadar sevdiğine bagli. cok baglanmadigim deger vermediğim biriyse kararin dogrulugundan emin olamadigim icin ayrilma kararını alirken daha cok zorlanirim. sonucta cok baglanmamisim, ayrilik sonrasinda bir aci cekmem
Ayrılık kararını vermenin kolay ya da zor olması kişinin karakterine ve psikolojisine bağlıdır. Aynı şekilde ayrılık sonrası depresyon yaşayıp yaşamamakta ortada bir takıntı, bağımlılık, sevda olup olmadığına bağlıdır.
Bazen kangren olan kolu kesmek gerekir. O kol saglikliyken lazımdır olmazsa olmazdır ama o şekilde devam edersen de hayatın biter. Bazen cesur olmak lazim
Benim için ayrılık kararı almak sonrasında yaşamak hiç zor olmadı..
Çünkü ilkinde sürünen sağlam bir tecrübe kazanmış olur.
Bu kararı hep ben verdim eski ilişkilerimde sonrası da aşırı kolay oldu. Kafamda bitti mi sonrası da zorlamıyor
Valla her ikiside zor gelir. Kim nederse desin gelen gideni aratır. ya da umduğun gibi yürümeyebilir, sağlıklı karar vermek önemlidir.
İkiside kolay. İki sonuçta aynı kapı... Olmayana üzülmekte nedir.
karar vermıssen zaten olay bıtmıstır. bosuna karar verılmez
Kararı almak kolay oldu. Sonrasını yaşamakla meşgulüm.
Kararı verdikten sonra geri adım olmaz. Olsada artık ilişki sağlıklı olmaz.
Kimseden vazgeçmek bana göre değil giden ise gider...
Unutmak çok zor bazen hafızadan silmek herşeyi ama hayat kısa kuşlar uçuyor
Kisiden kisiye degisir ve her bunye farkli tepki verir bence
Ayrılık kararını vermek çok zor yoksa zamanla geçip bitiyor...
Kararını vermek zor çünkü önemli olan o kararı vermek verdikten sonra bitmiştir zaten
Sonrasına insan bir şekilde alışıyor. O kararı vermek zor..
Seviyorsan sonrası zor. Bağılılık yoksa sevgi yoksa 2 si de kolay
Kararı vermek , insan o kararı verene kadar yipraniyor, sonrası bi şekilde gelişiyor.
İkisi de çok zor ayrılıkların her türlüsü bana zor gelmiştir
Insan sevdiği için değil verdiği yılı geleceğe üzülür sevmek günah.
Sonrasını yaşamak ayrılmak kolay üzerinde bıraktığı izler ruh çökertiyor.
Ikiside çok zor. Ama şahsi tecrubemden yola çıkarsam kararı vermek daha zordu. Ondan sonrasına bi şekilde dayanılıyor
Ayrılık kararını verip söylemek çok zor. Belki de bu karakter meselesi. Ben insanları kıramıyorum. Terkedilmeyi bekliyorum. Terk etmesi için çaba sarf ediyorum.
İkisi de oldukça zor bana göre
Karar vermek en zoru. O kararı vermek demek o acıyı yaşamayı göze almak demektir. Acıyı yaşamak mı yoksa bunu göze almak mı daha cesurca? Göze almak. Göze almadan ayrılamazsın bile..
Benim için kararını vermekti. Şimdiki tecrübelerimle ikisi de önemsiz. Sonuçta o raddeye durduk yere gelmedik. Saygı kalmamış sevgi de tükenmişse hiçbir şeyin önemi de yok.
Tam şu an ayrılık kararı verme aşamasındayım. Ailem arkadaşlarım kimse uygun görmedi. Konuştuğum adam da inadına hareketler yapıyor. Sanırım bazı şeyleri zorlamanın anlamı yok.
İkiside zor. İlk o kararı vermek zor ama başka seçenek yok. Sonrası zaten korku, yalnızlık, acı...
O karar bir şekilde verilir de sonrasını yaşamak insan için gerçekten ağır bir imtihan olurdu diye düşünüyorum.
Sinirle verilen karar sonrasında yalnız kalıp mantıklı düşününce yapılan hatalar onsuz olmanın eksikliği daha sonra hissediyor insan
İkisi de kolay fenomen
Yoo yakından baktım yine kolay , yaşadım yine kolay 😏
Şey desene ne kadar yüce bir Gökhan 😂
1 hafta grip gez emi 😂
Amin mi 🥺 ya ben amin demedim hem kahvesiz kalmakla grip bir mi?
Öyle ölmem ama ben 🥺 ense köküme 2 el sık tam olsun
Allah senden razı olsun ya 😂
Bu iyiliği asla unutmayacam
Neyi unutmayacam 😂
https://ibb.co/7KKVr6p
Zaaaaa 😂😂😂
Harbi mi? Takımı komple kırıp geliyorum 😂
Bende de takım ya anamdan çarptım 😂
ayrılık kararı veren sonrası niye zor olsun ki ayrıldığı kişi için zor olur bence
Kararı vermek daha zor bence.
Her ikisi de çok b*tan
Karar vermek kesinlikle daha zor
Seviyorsan sonrasıda zor ayrılmasıda
Karar vermek en zor olanj
Sonrası yaşamak o boşluğu farklı şeylere doldurmak
Ayrılık kararı sonrası yaşamak bence.
Kararları vermek zordur
Bu karar vermek zor
Sonrası zor..
Son kez sevişerek ayrılmalıyız
Sonrası aşırı zor.