Ayrılık sonrası kim daha çabuk unutur , neler hisseder?
İki tarafta ayrıldıktan sonra neler düşünür?
İki tarafta ayrıldıktan sonra neler düşünür?
Erkekler kadınlardan daha romantiktir. Kadınlar, yatağın içine girip battaniye altında ağlamayı, balkona çıkıp sigara içmeyi, mesajlaşırken televizyon izlemeyi romantiklik sayar ve acı çekiyorum edalarına bürünür, oysaki erkekler için bu durum çok farklıdır. 'Kaç tane bira içtim olum hala unutamadım lan' cümlesi bile bir romantiklik belirtisidir. Zaten, kaldırım köşesinde oturup sevdiceği için demlenen bir hatunda daha hayatımda görmedim. Yani kızlar, erkekler daha çok sever, daha çok acı çeker. Sonrada içer. Neyse size iyi nutella sürmeler.
Güzeldi
:) :)
Valla bence o dediğin insana bağlı. Ben sevgilimden ayrıldığımda senelerce unutamadı hayatına devam etmekte zorlandı. Bense onun aksine daha kolay atlattım önüme baktım.
Aslında bir kadın ne istediğini biliyorsa toparlanması daha kolay olur en azından kadın derdini güvendiği birine açabilir ya da kendini alışverişe vs kaptırır ama erkek gidipte ben ayeıldım diye anlatacağını sanmam veya terkedildiğini söylemez.
Bence iş kişide bitiyor eğer kişi kalbi yerine aklını dinleyip mantıklı hareket etmeyi düşünürse kolay atlatir. Sonucta hayat devam ediyor evet ayrıldık ama dünyanın sonu değil insanlar daha ağır şeyler yaşıyor oturup bir erkek için ağlamak vakit öldürmek bana saçma geliyor.
Çok doğru üzülsen neye yararki sonuçta hayat devam ediyor iyisiyle , kötüsüyle önemli olan hayatına girecek insanın sana uygun olması.
Napıyım oturup aylarca arkasından ağlayıp yas mı tutayım? Bitmiş bir ilişki için yapılabilcek bir şey yok oturup ağlayarakta vakit kaybedemem. İnsanlar ailesini kaybediyor, evlatlarını kaybediyor, aç kalıyor, yalnız büyüyor bir sürü zorlukla karşı karşıya kalıyor. Böyle şeyler yaşayan insanlar varken benim için oturup ağlamak şımarıkça ve yanlış geliyor. Halime şükrediyorum ve hayatıma devam ediyorum.
Kimsenin kimseyi yargılamasi olayların hiç yüzünü bilmeden sorgulaması pek doğru değil aranızda neler geçti bilemeyiz herkes herşeyini en ince ayrıntısı a kadar paylaşçak bişeyde diyemeyiz o bakımdan herkes önce kendi hayatından sorumludur.
tabi ki de erkekler daha rahat toparlanır. biz kadın milleti ona buna ayrılma sebebimizi anlatmaktan unutacak zamanımız olmaz, o yüzden bizim unutmamız zor.
:))
Cevap
6Cevap
Erkekler. Cunku kadınlar unutmaz yasadıklarını ve daha cok uzulurler. Erkeklerımız saolsun bu konuda duyarsızlardırr
Hm olabilir bir yerde okudum eğer erkek gerçekten ayrılık sonrası kafaya takmışsa daha zor atlatıyomuş
hangi taraf daha çok seviyorsa o daha zor unutur kız erkek diye ayıramam ama genelde erkekler çapkınlığa meyilli olduğu için daha rahattırlar çok sorun etmezler
Hmm ama bir taraf daha çabuk atlatıyor sonuçta ve şunu belirteyim kadın ne istediğini biliyorsa unutması zor olmaz.
Seven bir insanın ama gercekten seven bir insanın toparlanması imkansıza yakındır
Doğru sevmeyen umursamayan çabuk toparlanır.
Ayrılığın erkeği, kadını olmuyor. Ayrım yapmıyor. Her iki tarafı da gibiyor diz çöktürene kadar.
Doğru ama bir taraftan biri daha çok üzülüyor eğer iki tatafta gerçekten birbirini sevmiş olsa ayrılmayabilirler.
Kadın erkekle alakası yok. ben 2 sene süründüm. çok sevdiysen sürüm sürüm sürünürsün can çekişircesine adeta :)
Bunu erkek ya da kadın diye ayırmak çok yanlış olur
Ama sonuçta kadın ve erkeğin düşünceleri , davranışları bir değil
En az seven cabuk toparlanir
:))
Terkedilen taraf zor toparlanir
Evet doğru eğer karşılıklı anlaşılıp ayrılma varsa sorun pek olmaz ama bir taraf çekip gittiyse sorun olur
Erkekler çabuk unutur
Orası kesin ama ya unutamazsa daha çok sünir oluyor en azından kadın dertleşçek insanı bulur ama erkek arkadaşına gidipte biz ayrıldık pek diyemez gibi tabi istisnalar haric
Ama her erkek sonradan pişmanlık duyar hele kız yeni
Erkek arkadaş bulursa berbat olur
Kimsenin içini bilemeyiz tabi
Erkek çabuk toparlanır.
Kisisine göre değişir
Erkekler bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar