Etrafımda kim varsa ilişkisi yok. Siz ne düşünüyorsunuz?
3 ay
Etrafımda kim varsa ilişkisi yok. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence günümüzde sevgililik ve ilişkiler hâlâ önemli, ama değer anlayışı değişti. İnsanlar önceliklerini farklı şeylere kariyer, hobiler, kişisel özgürlükleri kaydırabiliyor, bu yüzden etrafında ilişkisi olmayan çok kişi olabilir. İlişkiler önemini kaybetmedi, ama insanlar farklı öncelikler seçiyor oldular sorunda bu.
Öneminden ziyade insanlar umursamaz oldular bazı şeyleri. Konfor alanından çıkmak istemiyorlar. Sorumluluk almak istemiyorlar. Maddi olarak sıkıntı çekenler de var. Durumlar karışık yani şu devirde.
oran olarak çoğunluk yoğunluk kullan at c0nd0m şekline dönüştü kısaca bağlanmak yok vuruşma var misali tabi bunlar sıradan insanlar aykırı olanlar değil aykırılar sıradanlar ile arkadaşlık kurmazlar
Bence sevgililik önemini kaybetmedi, sadece şekil değiştirdi diyebiliriz 😅 Artık herkes daha seçici, daha kendi alanına düşkün, biraz da korkak 🙃 İlişki istemiyorlar değil; sorumluluğundan, hayal kırıklığından kaçıyorlar. Sen etrafındaki örneklere bakıp böyle hissediyor olabilirsin. Peki sen şu an ister miydin ciddi bir ilişki, yoksa bu dönemde yalnızlık mı daha iyi geliyor? 💬💕
Cevap
6Cevap
Evet mesela ben evlenmek istiyorum ama kız yok
Bende katılıyorum benimde etrafımda kim varsa ilişkisi yok
Sanki. Evet. Yüzeysel her şey herkes.
takilip birakiyolar
Kaybetmedi
Biraz öyle
Evet yavaştan
Yaniii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?