Hani aşkından dağları delen ferhatlar, çölleri aşan mecnunlar... Ulan nerede bakmaya bile kıyamayan aşıklar? Nefisler dolmuş kirli emeller ile, Aşk olmuş sakız, çiğne tükür koy yerine. Ben oflu Fatih acıyorum gençliğe, İhtiyacım yok istemem, sizin samimiyetsiz sevginize. Neden? Nerede? #Fatihşiiryazaraksoruyor
Günümüzde aşk ilişkileri neden bu kadar samimiyetsiz?
Belki de aşk kelimesinin ne olduğunu bilmediklerinden..
Günübirlik ilişkiler üzerine insanlar aşık oluyor.
En büyük sorumlusu da teknoloji.
Bundan bir 10 yıl öncesini düşünüyorum da insanlar el ele gezmeye bile korkarlardı. Şimdi etrafıma bakıyorum adamın yanında iki kadın. İkisiyle de vıcık vıcık.
Haa bu arada devir değişti artık kızlar erkeklerin peşinden koşuyor. Yeni modaymış efem.
Şiirinden ilham alarak ben de şiir yazmaya karar verdim.
Yazmaya başlayalım efem. ...
Kahpe bakan gözlerden usandım artık. Aşk istiyorum aşk! Beni kalbimden yaralamasın, hançere vurmasın her bir zerremi. Hani masallarda da vardır ya, mutlu sonlar. Peki ben? Benim de mutlu sonum olacak mıdır? Kalbimde kelebekler uçurtan prensim?
Vaayy be! 😂 Ne kadar güzel yorum, yorumun neresinden başlayayım değerlendirmeye bilemedim herşeyi yazmışsın eig belli 😂 Şiirde çok hoş olmuş eline sağlık😊
hali hazırda 5 tane yiğenim var bana amca diyen o sıktı artık :D ama dayı olamayacağım bu yüzden bana dayı diyebilirsin zaten zihnim bir dayı kadar olgun ve bilge sdjd :D
Haklısın öyle :/ Çünkü genelde anlık düşünüyor herkes, ilerisini düşünmüyor. Yani vakit geçirip ayrılırım boşta kalmıyim şimdilik gibi. Bu yüzden gerçekten sevenler de hep üzülüyor. 😒 Ferhat aşkı için dağları delsin, bunlar da hemen bir sorun olduğunda engel gibi görüp ayrılsın. Sonra bon sono sovoyodom, sononlo olmok ostordom. Sevgileri çok basit yani. Genel konuştum yanlış şeyolmasın 😄
evet haklısın insanlar güvenilmez , insanlar acımasız ve vicdansız bu yüzden aşklarda dürüstlük guven sadakat yok ee laf olsun torba olsun diye birlikte olan insanlardanda samimiyetsizlik akiyor haliyle gunumuz iliskileri cok mide bulandirici gercekten
Çünkü günümüz ilişkilerinin bu kadar samimiyetsiz olmasının sebebi özenti şekillerle ilişki yaşıyoruz kendi aşkımızı kendi sevgimizi istediğimiz gibi belirtmiyoruz ya da bu şekilde yaşamıyorsunuz sadece acaba karşı taraf beğenir mi acaba sosyal mi diye beğenirse alır mıyız kafasında oluyoruz
Cunku samimiyeti bedenler yasiyo yurekler degil o kadar cok aski oluyo ki insanlarin bir sonrakine heyecan kalmiyo samimiyet gonullerde olsam mezarda biter
O dediklerin hala var. Once ne istediğini bil beynini kullan beynin nefsini kontrol edebilecek kalbinde ruh eşininden başkasını göremeyecek kapasitedeyse gereken güç ve istek zaten gelir.
En İyi Cevaplar