Artık kimin kimi neden sevdiği, sevip sevmediği bile belli değil. Sürekli bir sevgiyi sorgulama, güvensizlik, hatalara karşı tahammülsüzlük ve mükemmeli arama var. Günümüzde aşk ilişkilerinin bu kadar karmaşık olmasının nedeni ne?

Artık kimin kimi neden sevdiği, sevip sevmediği bile belli değil. Sürekli bir sevgiyi sorgulama, güvensizlik, hatalara karşı tahammülsüzlük ve mükemmeli arama var. Günümüzde aşk ilişkilerinin bu kadar karmaşık olmasının nedeni ne?

Mükemmeli arama değil. İnsanlara güven azaldı, aşk ve sevgiyi önemseyen insan yok denecek kadar az. Herkes daha yüzeysel ilişkiler istiyor. Sorumluluk ve sıkıntı istemiyor hayatında
Arada güven oluşmadan, uyum var mı diye düşünmeden pat diye ilişkiye başlıyor çoğu insan çünkü. Sonra beklentiler, yaşayış tarzı, bakış açıları uyuşmuyor ve burada tahammülsüzlük devreye giriyor bir noktada. Güven zaten oluşmadığı için arada sürekli bir gerginlik, şüphe oluyor.
Sosyal medya yüzünden, alternatif bol, haliyle güvensizlik çok oluyor.
Karmaşık değil çünkü birbirini seven insan kalmadı. çoğu kişi o kadar zıt ki bunu bile bile ilişki yapıyor sonra da toksik oldukları için birbirlerine zarar veriyor ayrılıp barışıyorlar çocuk gibi iki de bir. bu tür ilişkileri çok gördüm hala da görüyorum zaten
Cevap
1Cevap
Aşk ilişkileri sosyal medya yüzünden bu kadar karmaşıklaştı.
İlişkiye koyulan saçma sapan isimler yüzünden karmaşıklatı.
Sevgi nedensizce olmalı bence..
şimdi ise çabuk tükeniyor.. bunun sebebi bence daha kolay ulaşılabiliyor olması..
İnsanlar birbirine guvenmiyo aldatma oranları yuksek anlasmak amaci yok olmazsa olmasin bana insan mi yok kafasi sıkıntı yani
Kimse kimseye güvenmiyor ve gerçekten sevmiyor eğlencesine
Mükemmeli aramak değil, zamanla her şey ile birlikte hisler sahteleşiyor. Hızlı yaşa, hızlı tüket.
Sosyalleşme ve aldatma arttı diye düşünüyorum
Modern insanın hedonizm endeksli yaşam stili sadece ilişkileri değil herşeyi yozlaştırdı
Sosyal medyada her şey elimizin altında. İnsanlar da bu yüzden bir taneyle yetinmek istemiyor ne yazık ki
İnsanların güven duygusu zedelendi.
Doymuyor erkekler gözü disarda ondan
Çünkü erkeklerin çoğu cinsellik için konuşuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?