Günümüzde insanlar artık takılmalık yaşıyorlar. Ciddi ilişkiler bence azaldı. Sizce sebebi ney?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu yaşıma kadar birkaç sevgilim olmuştur. Kimine göre çok kimine göre azdır. İçinde iki kişiyle evlilik düşündüm. Ardıma bakıyorum da biri üniversite zamanı idi ve "Okulu bırakır gerekirse evlenirim." diyordum. Gözüm körmüş. Oysaki okulu kazanana kadar kıçımı yırttım. Şimdiki aklımla bu açıdan iyi ki olmamış diye düşünüyorum. Diğeri de iki yıllık üniversite sonrası bir ilişkiydi. İkimizin de atanamasak da bir işi var. O özelde çalışıyordu. Ben, sırf Kpss odaklı ilerledim. Bu seneye kadar iş de aramadım. O hem çalışıp hem Kpss çalıştı. O düşünse evlilik ben de iş arardım gerekirse. İki öğretmen özelde çalışır geçinirdik. Ben, birlikten kuvvet doğar sözüne çok inanırım ama o atanmadan düşünmedi. Bence bu bahaneydi. Olmadı yani. Şu anda da ben evlilikten soğudum. Evliliği geçtim, ilişki de istemez vaziyete geldim doğrusu. Erkeklerin onları seven, onlarla ciddi düşünen kızların değerini bilmemiş olduğunu düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende kadınlar için öyle düşünüyorum benzer şeylerde benim başıma geldi :(
En İyi Cevaplar
Önem meselesi; demek ülkemizde ciddi ilişkiye önem veren insan sayısı az, genelde kısa süreli eğlenceler peşinde koşuyorlar.
Neden bu şekilde olmak zorunda?
Belki kendilerine/karşısındakilere karşı güven problemi yaşıyorlardır, belki doğru kişiyi bulamıyorlardır. En kötüsü ise; belki de gelecek kaygısı vardır.
Farklı çıkarımlarım da var fakat bunlar mantıklı gelmiyor, çözümü basit olan şeyler. (Önem meselesi genel olarak bu bahsetmediğim çıkarımlar konusunda. Mesela kararsız birisi olabilir veya çok eşlilik istiyor fakat aynı zamanda ilişkilerine pek değer vermeyen birisi. Benzer senaryoları düşünebilirsiniz. Yoksa şu yukarıdaki sıkıntıları yaşayan birisi bence zaten ciddi ilişkiye girmemeli. Girecekse de ona göre girmeli. Örneğin; geleceğim konusunda şüpheliyim fakat sana karşı beslediğim hisler tamamen ciddi. Gibi bir hamlede bulunabilir.)
Belki de bu gibi sebeplerden dolayı ciddi bir ilişkiye başlama fikrinden uzak duruyorlardır.10 Yorumla
+1 yılAzaldı maalesef kimse kimseye tahammül etmek ileriye taşımak istemiyor bunda da bence sosyal medyanın internetin ve insanların kolay ulaşılır olması neden oldu. Bu olmazsa hemen yeni bintane bulurum hatta daha iyisini bulurum mantığı var ama doğru bulmuyorum. İlla ki bundan keyif alınmadığını gerçek sevgi ve sadakatin olduğu ilişkileri önleyecekleri aşikar sadece zamanı var sanırım
26 Yorumla- +1 yıl
Bir ben bulamıyorum hahah 😂 gerçi ben ciddi bir şey istiyorum. Ciddi düşünen erkek bu zamanın kadınlarına göre sıkıcı oluyor genelde..
- +1 yıl
Ben de sanırım yeni nesil için sıkıcıyım napalım bir gün öğrenecekler gerçek ilişki kavramını
- +1 yıl
Kesinlikle birazda olgunlukla alakalı bir şey...
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
+1 yılCiddiyet yitirildi ve sonsuza dek sürdürülebilen, gerçek sevgiden ve sadâkatten beslenen ilişkiler, güvenilir ilişkiler kolay bulunmuyor.. Eski ilişkilerde güvenmek, sevmek, sadâkat kadının erkekten erkeğin kadından en doğal hakkı ve beklentisiydi.. Günümüzde insanlar birbirlerini farklı odalardan bile aldatıyorlar maalesef..
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle sevgi için insanlar birşeye göğüs germiyor aman ayrılırım, aldatirim, bosanirim modundalar. Sevgi için çaba gayret çok az ya da yok kadar az..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet azaldı tabi ki de
20 Yorumla Cinsel haz ve duyguların artması, insanların aşk kavramını yitirmiş olmaları.. Gerçek sevgi ve güvenin olmaması
61 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle %100 katiliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeğin kıza kızın erkege ulaşması kolaylaştı , daldan dala atlamak kolay her iki cinsiyet icinde , ama belli bir yaşa gelince de böyle takılıp ağızlarıni yayarak , abi temiz kız yok ya diyorlar ya , ağızlarına bir tane vurasım geliyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Hem kız için hem erkek için bu dogru
+1 yılGenç kızların çoğu 20'li yaşlarda dominant ve çekici erkeklerle kısa süreli ilişkiye girip seks yaparlar sonra da parası olan saf birine kapak atarlar hatta çocuğu da kocasından değil başkasından yapıp bunu yıllarca gizlerler. Bu yüzden hiçbir kadına güvenmiyorum ve kısa süreli ilişkiler yaşamayı seks yapmayı tercih ediyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Evli olup da kocasını aldatan başkasının spermini alan çok kadın var, benimki yapmaz demeyin her kadın yapar bu sadakatsizlikleri, onlar uzun süreli ilişkiye uygun değiller. Bu yüzden takılın, diğeriyle takılın ilerleyin.
- +1 yıl
Aynen bende bundan magduruö cocuklu bir kadınla evlendim kısa surede gozuöu boyadı sonra cocugu bir gun hastaneye goturdum baba adı dediler soyledıgım isim kayıtta yok nufusta baska isim var o zaman kafam dank etti ustune daha 2-3 ay gecmeden hamile kaldı benim hayat ondan sonra raydan cıktı... Eski kadın gitti baska biri geldi kavga gurultu cinsellikten mahrumiyet maddi manevi zarar verici davranışlar vs... 4 bucuk yıl boşa gitti herşeyi bırakıp ayrıldım kızımın velayetini aldım Allahtan cocuk benden
- +1 yıl
- +1 yıl
Yaptırmadım ama çocuk herhaliyle benim kopyam onda bi şüphem yok.. Cocuklu biriyle evlenme konusunda haklısın zira buyuklerim hep uyardı dinlemedik hem sahiplenme hemiyi niyet çocuk sevgisi falan karışınca kısa surede nikahı yaptım biraz deli dolu bi kişiliğim vardı şu an bundan eser yok tabi
Bazı şeylerin dibinin görünmesi tükenmesi gerekiyor yani önce bir batalım düzlüğe çıkıcaz…her şey gibi ilişkiler de bu durumda.. yoksa insanoğlu nasıl öğrenecek…
31 Yorumla- +1 yıl
Bir yandan doğru ama birbiriyle uyuşan iki insanında birbirini bulması önemli.. kisimi daha çok seviyor kimisi az.. bircok etken var :/
+1 yılmaalesef evet azaldı eski masum sevgiler kalmadığı için bi taraftan bi taraf kusur bulmaya çalıştığı icin
12 Yorumla- +1 yıl
Haklisinn
- +1 yıl
👍🏻
+1 yılİnsanlar yaşam tarzlarına uygun ve her yönden uyum gösterebilecek birini buluncaya kadar seçme ve seçilme haklarını kullanıyorlar bir sorun yok. Artık mükemmeliyetciyiz yani güzel kız yetmez eğitimli de olmalı yakışıklı olması yetmez zenginde olmalı yani oluşturulan kriterler neyse ona ulaşıncaya kadar devam edecekler aramaya. Öyle sistem takmaya gerek yok bende çok elendim baktım öyle ayak uydurdum. İnceldigi yerden kopsun.
10 YorumlaCiddi ilişki diye bir kavram kalmadı bence. Herkes gününü kurtarmak ya da kendimi tatmin etmenin derdinde. Ne yazık ki
11 Yorumla- +1 yıl
:(( maalesef iyle
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ilişki azalmadı, ciddi olmayan ilişkiler meşrulaştı
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru tespitttt 👍👍
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sorumluluk almak istemiyorlar nasılsa evli olmadan herşeyi yaşayıp tüketip gelsin sıradaki… 🤷🏼♀️
11 Yorumla- +1 yıl
Evet mantık o olmus
Çünkü bütün değerlerin içi boşaldı. Sosyal çürüme yaşıyoruz her alanda.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle dogru
Insanlar duygularını bu kadar çabuk satmasalar, ciddiyet azalmazdı aslında
11 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
+1 yılErkeklerin aklı cinselliğe kadınların aklı parada olduğu için bence evet
11 Yorumla- +1 yıl
Evet çok. mantiklo. konustunn
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ciddi ilişki yapılacak insanlar azaldı desek daha doğru olur
11 Yorumla- +1 yıl
Evet.. maalesef öyle oldu..
Eskiden insanlar birbirlerine sadıkları birbirleri için fedakarlıklar yaparlardı ayrılıklar olsa bile kolay kolay başkalarına gidilmezdi ama şimdi öyle değil kimse kimseye değer vermiyor canı sıkılınca hemen başkasına gidiliyor.
23 Yorumla- +1 yıl
Çok yazık cidden
- +1 yıl
Eskiden de sadık değillerdi, sadece sosyal medya gibi imanlar olmadığı için belli olmuyordu.
- +1 yıl
@theNitroZeuss Hemen başkasına gitmeyen artık takıntılı ilan ediliyor, seviyor bile olmuyor. O kadar haklı bir yorum ki. Oysaki kişi sevmemiş olduğu birini kafaya takar mı? Asıl paradoks burada başlıyor.
+1 yılHerkes genelgeçer ilişki yaşamak istiyor o yüzden kimse ciddi olmuyor ciddi ilişki isteyen insanlar da onu isteyen kişiden kaçıyor çünkü güven çok önemli bir mesele bakıyor ben karşımdaki insana güvenemeyeceğim tamamen bırakıp gidiyor
21 Yorumla- +1 yıl
Evet maalesef oylee
+1 yılİnsanların ciddiyetinin azalması olabilir. Baktığımızda "karaktere üslup kazandırmaya" çalışan pek insan yok. Haliyle her şey yaşanıyor ama kimliksiz ve kimsesiz.
17 Yorumla- +1 yıl
Evet herkes rahat yaşama peşinde karakter ciddiyet önemli olmuyor duygular önemsiz
- +1 yıl
Öyle hakikaten. Üzücü bir durum toplum adına. Umut etme melekelerimizi yitirmemek adına genelleme yapmaktan kaçınıyorum.
- +1 yıl
Hala o istina insanlardan biri i bekliyorum ama boşuna 😂😂
- +1 yıl
Sene 2038 blueeeman34 :
– Artık bekleyişimin sabrı tükendi. :) - +1 yıl
Hahahah 😂 şu an bile tükendi ama gidipre karaktersiz biriyle evlenmek istemem
- +1 yıl
Mantıklı bir seçim:) Ara ki bulasın. Bol şans:)
- +1 yıl
Teşekkür ederim. ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz aşkları , günlük, haftalık ve aylık hediye İnternet paketleri gibi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok çabuk sevip bağlanıyoruz. Dolayısıyla da çok çabuk tüketiyoruz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılArtık ulaşılabilirlik çok kolay olduğu için insanlar hızlı hızlı geçebiliyor gönül işlerini.
10 Yorumla
+1 yılBenim çevremdekiler evli ya da uzun ilişkisi var keza bende uzun ilişki insanıyım
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bende öyle ama cevremde doğru insan yok maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet aşırı azalmış, herkes eğlencesine bakıyor.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin her şeyi hızlı tüketmesinden ve saygı diye bir şeyin kalmamasından kaynaklı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin son nokta olan cinselliğe kolay ulaşabilmesi yüzünden emek sarf etmek için bir sebep bulamamaları
03 Yorumla- +1 yıl
Sadcee erkek değil kadınlarda bozuk.
Cevap sahibi+1 yılBen erkekler bozuk demedim. Sonuçta cinselliği kendi kendilerine yaşamıyor bu adamlar.
- +1 yıl
Evet yani düşünce bozuk cinsellik on. planda oldukça ciddi ilişki az olacak.. insan cinsel düşünürse evleneceği sevdiği kişiyle olmalı sadece
+1 yılOlabilir bazıları günü geçirmenin derdinde.
11 Yorumla- +1 yıl
Evett
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet maalesef azaldı sebebini bilmiyorum ama
14 Yorumla- +1 yıl
:(( toplumsal yozlaşma bence
- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
:( inşallah düzelir toplumumu
- +1 yıl
Umarım
+1 yılHic kalmadi bnce üzucu
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede uzucuu
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüven azaldı galiba
11 Yorumla- +1 yıl
Sanirim
+1 yılAzaldı kısa süreli menfaat peşindeler
11 Yorumla- +1 yıl
Evett :(
Günümüzde cidli ilişk artık sadece gönül eylendirme oldu artık cidli ilişk diye bişey kalmadı kaldıysada çom az kaldı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Ciddi ilişkiye alternatiflerin olduğu, ve takilmalik iliskilerin de mutlu edebileceğinin keşfedilmesi ve kabul edilmesi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsadece cinsellik ön planda bakir erkeklere otel diyince kuduruyorlar
151 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru haklisin
Cevap sahibi+1 yıltecavüz et dedim kendinden geçti smsmsmdmd
Cevap sahibi+1 yılcidden yaşancaktı ben engelledim çocuğı
Cevap sahibi+1 yıloldu ama yaşamak istemiyorum evlenmeden
Cevap sahibi+1 yılneyse işte dayanamıyolar demek istediğim bu
- +1 yıl
Hahah iyi keklemissin
Cevap sahibi+1 yıljqajajsushshussu kudurtup bırakmak daha çok zevk verdi allahım ya
- +1 yıl
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıljwhahaa sesli güldüm
- +1 yıl
😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılotelin konumunu bile atmıştım bi de diyoki güzel yatak seçelim shshshshd
- +1 yıl
Hahah saf ya
Cevap sahibi+1 yılduşa gircem gelin siz de
Cevap sahibi+1 yılqhaahaysh
Cevap sahibi+1 yılcidden gircem ama
- +1 yıl
Sihhatler olsun 😂 bız gelmeyelim
Cevap sahibi+1 yılhahahaha tamam siz bilirsiniz😚
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılerkeklere a desem azıyor çok rahat kalkıyor
- +1 yıl
maalesef öyle cinsel açlık. Ben hayatıma girecek olan kişiyi bekliyorum. ciddi bir ilişki. Diğer erkekler dalgasına baksin
Cevap sahibi+1 yılseksting yaptığım bir sürü erkek var
Cevap sahibi+1 yılben bu ayda değiştim yoksa ben de ciddiydim artık dalgama eğlenceme bakıyorum bulusmuyorum zaten sanal sadece
- +1 yıl
Himm olabilir arada bende yapıyorum ama bunu asla reele dökümüyorum
Cevap sahibi+1 yılevlilik bana göre değil bekar kalırım daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yıldildoyla kendimi bosaltırım
- +1 yıl
😂😂 bir zaman sonra yetmez
Cevap sahibi+1 yılyeter ya çeşit çeşit oyuncaklar var realistik vibratör var penis gibi aynı arkadaşım ağzına almıs oral yaparken bana attı çok azdırıcı ya
- +1 yıl
İğrenç 😂😂
Cevap sahibi+1 yılbi de zenci kardeşim gelmis ona 22cm internetten almıs ahaahd
Cevap sahibi+1 yılkardeşim*gi dicektim
- +1 yıl
Hahahha
Cevap sahibi+1 yılya*rr*ak
Cevap sahibi+1 yılgülmekten popom zıpladı ya
- +1 yıl
Geçmiş olsun ziplasin 😂 hadi duşa gir
Cevap sahibi+1 yılhahshshd off dusta da mastürbasyon
- +1 yıl
Kolay gelsinn 😂
Cevap sahibi+1 yılköpükleyecek biri lazım😝
- +1 yıl
Elinle köpükle duş ahizesinin gücünü hisset
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılKime sorsan herkes ciddi.
11 Yorumla- +1 yıl
Çoğu istediklerini elde edene kadar.. maalesef lafta
+1 yılHızlı tüketiyoruz her şeyi seçenekler çok
15 Yorumla- +1 yıl
Hızlı tüketmek bence kötü bir şey ya
- +1 yıl
Tahammül kalmadı kimse kimseyi çekmiyor herkes rahatlık istiyor. Çünkü bu sistem sürekli bizi sıkıyor.
- +1 yıl
Sevmek isteyen ama karşısındaki insanı çeker yani tabiki her iki tarafta anlayışlı özverili ve saygılı olmalı.. Saygı kalmadı bence o yüzden sevgide yozlasiyor zamanla
- +1 yıl
Saygı neden kalmadı peki sence
- +1 yıl
O da senin cevabında gizli herkes herşeyi rahat yaşamak istiyor. çok fazla rahatlık herşeyi öldürür bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk diye bir şey olmaması ve paranın aşktan daha değerli olması
112 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın... Malwsef
Cevap sahibi+1 yılVe tek bir kişiye ait hissetmemek.
- +1 yıl
Onun adi farkli bir şey. Normal bir insan tek kişiye ait olmak ister ve hep onu düşünür. Böyle düşünenlerin zor olması yüzünden olan ciddi düşünen insanların inancına oluyor..
Cevap sahibi+1 yılHala doğru insanı bekleyen ben😅
- +1 yıl
Bende aynı.. bekliyorum öyle ümitsizce 😂
Cevap sahibi+1 yılDaha çok bekleriz ya smdkk
- +1 yıl
😂 bıktım artık ama elden bir şey gelmiyorr
Cevap sahibi+1 yıl😅
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
İnşallah kısa zamanda bulman dilegimlee
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı teşekkür ederim ama önceliğim dediğim gibi aşk değil kendi paramı kazanmak
- +1 yıl
İnsAllah o da olur ☺️☺️
+1 yılEvet Azaldı Çoğu Kişi Kendi Kötü İşleri İçin Kullanıp Ayrılıyorlar
10 Yorumla
+1 yılBen kaldım kardeş ben kaldım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki işi boş iş.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Samimiyet kalmamış
00 YorumlaTabii ki azaldı. Millet hep anlık
11 Yorumla- +1 yıl
Evett
İnsanlar kötüleşdi
11 Yorumla- +1 yıl
Evet :((
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sevgi güven azalması
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Yok gibi. Yazık.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. :((
+1 yılVar öyle olanlar
11 Yorumla- +1 yıl
Çok nadir..
+1 yılEvet azaldı. Kimseye güven kalmadı.
11 Yorumla- +1 yıl
:(( malesefff
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe biliyim ben
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKizlar yuzunden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Çıkar bitene kadar artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi insanlar ciddi ilişki ister.
00 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle azaldı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet öyle oldu
10 YorumlaYokk
10 Yorumla
+1 yılEvet azaldı
10 YorumlaKesinlikle azaldı
21 Yorumla- +1 yıl
İnsanın aşka sevgiye olan güvende azaliyor öyle olunca :/
+1 yılKesinlikle
11 Yorumla- +1 yıl
:// çok üzücü
hayır
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır mı 😂
Aldatılma cınım
11 Yorumla- +1 yıl
Aldatılma bir yandan bir sebep haklısın..
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet
10 YorumlaKesinlikle azaldı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılewet maalesef
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği