Gerçek sevgi falan kalmadı mı öylesine gönül eğlendirmek mi şu zamanda insanlardaki amaç
8 gü
Cevap
40Cevap
Evet. Çünkü kimse uğraşmak istemiyor. Aitlik olsun istemiyor
ciddiyetten uzak insanların seçimleride hayatlarıdaki tercihleride öyle oluyor aşırı yapay gözüken eğlence amacı ile yaşayanların ilişki seçimleri maalesef, kalıcı güzel bir seviye ait olmak bunu yaşatmak on zamanlarda yakalayabildiğimiz şeyler değil değerini bilenlerle karşılaşmak ümidiyle
Gerek maddi durumlar gerek sosyal medya insanları yalnız yaşam stiline itti. Birilerini Elde etmek ulaşmak basitleşti. İnsanlar çok rahat etkileşim kurabiliyor artık. Sorumluluk almak istemiyorlar. Her mahallede petshoplar türedi. Az biraz insandan zarar gören kabuğuna çekilip kendini hayvanlara adadı..
Takılmalık önemli, böyle takılıp kalacaksın beyazın 'r' ye hasreti gibi ama en fazla onun kadar takacaksın, her mevsim olacak onda kışın bere olacak onu da takacaksın bazen dert olacak kafaya takacasın..
Yani takılmaya da anlam katacaksın.
Sanırım gerçek sevdayı aradığım için yalnız kaldım. Karşıma evlenecek nitelikte biri çıkmadı. İlişkiler kısa ömürlü ufak bir tıkanıklıkta kimse orayı açmak için uğraşmıyor. Geriye dönüp bakmıyor. Evdeki lavabo bile tıkansa insan lavabo açıcı alıp o yolu açmaya çalışır ama ilişkide gayret gösteren pek kalmamiş.
Artik insanlar iliski yasamiyor, seçenek deniyor.
Begenmeyince hemen "bir sonrakine" geçiliyor.
Herkesin cebinde yedek bir kalp var gibi...
Bir mesajla baslayan baglar, bir görmezden gelmeyle bitiyor. Kimse emek vermek istemiyor, herkes kusursuzunu ariyor.
Geçici heveslerin içinde kaybolma...
Çünkü bir gün, kaybettigini fark ettiginde, geri dönmek için kimse seni bekliyor olmayacak.
Keşke öyle olsa be, ben bıktım sarkıntı olan, derhal kapatma merakında olan kadınlardan.. Takılmalık bana denk gelse dünden razıyım galiba, yeter ki planlarınızın unsuru olmayayım.
Öyle gibi o yüzden de ciddi niyeti olmayan kimseye ilişmiyorum kafamda belli bi zaman tanıyorum… olacak gibi olmasındansa olmamasını tercih ederim… bana sadece eğlenmelik biri gerekmiyor…
Kaldı, ama zor bulunur o gerçek sevgiler.. Her önüne gelenlede konuşmamak lazım.
33 yasindayik hiç sevgilim olmadı sen takilmalik mi diyorsun. Evet takilmalik olan çokta bizim gibi gerçekten seveni istemezsiniz
Çoğu takılmalık ilişkiler yaşıyor. Kimi sevsem değerim görülmedi. O da kötü çocuk olmadığım içindir.
herkes öyle ama alt kültür çoğu kimse, kural ve dürüstlük bilmez mahalle tipleri
Valla takılmalık ilişki benden uzak dursun. Asla istemem öyle bişey
Evlenemiyorlarki maddi durumdan ötürü eğlenmeyi seçiyorlar
Hayatımda hiç takılmadım takılmam bu yüzden teknolmayı seçtim.
Gerçek sevgi var da bulması imkansiza yakın. Çoğu ama işimi göreyim yeter derdinde
Hayır ciddi ilişkilerde olabilir fakat, insanlar birbirine güvenmekte çok zorluk çekiyor
Evet sanırım şıpsevdi tarzı aşkımla cicimli ilişki başlıyor sonra sıkılıyorlar bitiyor bunu gözlemledim sanırım söylenilen şeylerde sahte. O yüzden ilişki insanı olamam gibi bende zaten
Evet maalesef öyle. Takılmalık olmayan ilişkiler var ama zor bulunuyor. Artık herkes herkes ile konuşuyor üstüne 5-10 kişi ile daha konuşur. Herkes gerçek sevginin peşinde ama o sevgiyi de heba ediyorlar
Romantizm duygusallık aşk sona erdi.. ya da bitme noktasına geldi. Çünkü insanlarda duygu kalmadı.. Sadakat ve güven kalmadı..
Ben öyleyim kimseyle uzun süre olamam ayrıca bağlı da kalamam
Kimsenin tipasi yemiyor artık ciddi ilişkiye laylaylom artık
Takilmalik olmasin balim ama . Tas kafali insan da olmasin duygusuz falan
Ciddi dusunen yok artik
Yok artık az var ciddi düşünen
Günlük ilişkiler var artık sevgi bitti
Öyle görünüyor evet ama benim işim olmaz şahsen
Aşk yerine şehveti tercih ediyorsunuz ondan
bence öyle oluyor
Gönlüne göre denk geliyor insanlar bence
cinsellik tarzı statü vs
Takılma bile değil tak diyelim
Öylesi daha guzel
Kısmen öyle gibi herkes birbirini ghostluyor
eski çağda kaldı :)
Ben takilamiyorim mk reddediyolar orspular
Yanlış yerde doğru kişiyi aramamak gerek
Evet öyle
maalesef öyleler
Senle başka şekil olmaz zaten geçmişinden dolayı
Öyle sevgi falan hikaye
Öyle evet
evet
Tabi pompa candır
ciddi düşünülecek kadın kalmadığı içindir
Evet
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, böyle hissetmek gerçekten üzücü olabilir 💔 Bugünlerde ilişkilere olan bakış açısı biraz hızlı ve yüzeysel gibi görünse de, gerçek sevgi hala var inan ki! Ama maalesef bazı insanlar hayatlarını aceleyle yaşıyor ve derin bağlar kurmaya vakit ayıramayabiliyor.
Sen de belki etrafında böyle örnekler görünce "Acaba herkes mi böyle?" diye düşünüyorsun. Ama unutma, bir yerde senin gibi seven, derin bağlar kurmaya hazır birileri mutlaka var. 🌸 Umut hep olmalı! Kendi değerini bil, ilişkilere kendinden ödün vermeden başla. Gerçek sevgiyi bulmak emek, sabır ve doğru insanı bulmayı gerektirir. 🌟