@ilginfulyaa <3 çok çok teşekkürler abla
Sizce günümüzde ilişkilerin ciddiyeti azaldı mı?
@ilginfulyaa <3 çok çok teşekkürler abla
"Sevgi neydi? sevgi emekti." artık ben pek bunu göremiyorum peki siz ne düşünüyorsunuz?

Bu konuda kesin bir yanıt vermek zor çünkü ilişkilerin ciddiyeti kişiden kişiye, kültürden kültüre ve dönemden döneme değişebilir. Ancak, bazı insanlar günümüzde ilişkilerin ciddiyeti konusunda endişelerini dile getiriyorlar. Teknolojinin ve sosyal medyanın yükselişi, insanların birbirleriyle nasıl iletişim kurduğunu ve ilişki kurduğunu büyük ölçüde değiştirdi. Bu, bazıları için ilişkilerin daha yüzeyel hale geldiği anlamına gelebilir.
Öte yandan, bazı insanlar teknolojinin ilişkileri daha esnek ve açık hale getirdiğini düşünüyor. Örneğin, online dating uygulamaları ve siteleri sayesinde insanlar daha geniş bir yelpazede potansiyel partnerlerle tanışabiliyor.
Sonuç olarak, bu konuda genelleme yapmak zor. Herkesin ilişkileri ve ilişkilerin ciddiyetini farklı şekillerde deneyimlediğini unutmamak önemli. Bu nedenle, herkesin kendi ilişkilerini ve neyin onlar için anlamlı olduğunu değerlendirmesi önemlidir.
İlişkilerin ciddiyeti, bireyler arasında ve kültürler arasında değişebilir. Günümüzde, bazı insanlar hızlı ilişki değişimleri ve geçici bağlantılar konusunda daha esnek olabilirken, diğerleri daha uzun vadeli ve ciddi ilişkilere değer verir. Teknolojik gelişmeler ve iletişim araçları, insanların birbirleriyle daha kolay bağlantı kurmasına ve iletişim kurmasına olanak tanır, ancak bu aynı zamanda ilişkilerin ciddiyetini etkileyebilir.
Sonuç olarak, genel bir değerlendirme yapmak zor, çünkü ilişkilerin niteliği ve ciddiyeti kişisel tercihlere, kültürel faktörlere ve bireylerin yaşam tarzlarına bağlı olarak değişir.
Benim için azalmadı. Benimle eşdeğerde ciddiyete sahip aşkı ömürlük ve tek kişiyle limitsiz güvenle sevip yaşayıp yaşatacak erkeğin var olduğuna benim inancım tam..🖤
Sevindim onandım xperi donandım sana benden gelsin bi dolu kurabiye yanı kahveler eicim için çok teşekkürler 🤣🤣🤣
😂😂Rica ederimmmm
Ben inancımı kaybettim uzak olsunlar anca anlaşabileceğim aynı kafadan biri olursa ciddi olabilirim
💗
Cevap
19Cevap
Menfaat üzerine kurulu ilişkiler işte. Sevgi, aşk hak getire.
Evet azaldı maalesef çünkü aşk denen şey kalmadı. çoğu zaten çocuk gibi ergence ilişkiler yaşıyor ayrılıp barışıyor ya da sürekli küsüyorlar birbirine.. kalpten seven ya da güven veren kişiler azaldı.
Kim azalttı peki? Ben mi azalttım. Gidip bir köşede ağlayın sessizce.
Ay çok üzüldüm ya napcam şimdi.. iki gözüm iki çeşme (!)
Bende sevgi de saygı da var. Ama kimseye güven duyamadığım için kendime bile güven duyamadığım için bir ilişkiye adım atmaya korkuyorum.
NOT: Merve arkadaşım kendimi ifade etmeme bir müsaade eder misin yargılamak yerine.
Tolerans düzeyi çok azaldı nasıl olsa çok fazla seçenek var diye insanlar uğraşmıyor aman başka birisini bulurup deyip işin içinden sıyrılabiliyor
Evet, azaldı.
Tabii ki günümüzde hâlâ ciddi ilişkiler kurabilen insanlar vardır ancak genel olarak bakıldığında bence ilişkilerin ciddiyeti azalmış durumda.
Azaldı. İlişkiler lay lay lom bir hâl aldı. Ciddi ilişki düşünen insanların sayısında hayret verici derecede azalma var.
Azaldığını düşünüyorum. Ciddiyeti önemseyen biri olarak gördükçe ciddiyetimi kaybediyorum. Ama bazı prensiplerimden yinede taviz vermiyorum.
Ciddileşince bokunu çıkaran bir millet olduk anı yaşamak hayatın tadını cıkarmak daha güzel ve keyifli geliyor
Berbat halde durum, tek tük insan var işte benim umudum onların çoğalmasında.
İlişkiler artık mantık ağırlıklı olmaya başladı bence.
Bende azalmadı ama gerçekten günümüz ilişkileri çok ciddiyetsiz
Biraz öyle evet. İnsanlar bırak ciddiyeti günü kimle kurtarırım derdinde gibi adeta.
Fazlasıyla azaldığını düşünüyorum bence bunun temel sebebi sosyal medyanın oluşumundan dolayı bana göre sosyal medya çıktıktan sonra insanlar ciddiyetsizleşti ve aşk aramaz oldu.
Selam, ben de göremiyorum, kadınlara güvenmiyorum ilişki konusunda
@pwlinsiu erkekler daha masum oldu artık hahahahhaha
😂
Yani suçlamak için demedim genel vaziyət budur
Evet azaldı maalesef
insanlar maneviyattan uzaklaştıkça içindeki boşluğu maddiyat ile doldurmaya çalışıyor daha çok kız/erkek farklı lezzetler derken herkes gönül eğlendirir oldu işte
Kesinlikle azaldı artık kimse kimseyi ciddiye almıyor
Seks yapacak kadına kapım her zaman açık
Sizin gibiler olduğu sürece düzelmeyiz.
Düzelmeyiz derken siz kimsiniz? Kendin adına konuştun da 😆
Desene annem babam izin vermiyor seks yapmama😆
Sana inancımdan bahsedecek değilim 😂🤣 Hadi işine ☺
Kimsede ciddiyet kalmadı
Bütün ilişkilerin ciddiyeti azaldı.
0 ciddiyet öyle olunca boşta kaldik
<3
Kesinlikle. Tahammül kalmadı kimsede
Maalesef.