Bugün sevgilim bana benim doğru kişi olduğumu söyledi garip bir şekilde kendimi
kötü hissetti çünkü daha başlardayız çok üstüne düşüyorum bu yüzden ileride beni cepte mi görür
Bugün sevgilim bana benim doğru kişi olduğumu söyledi garip bir şekilde kendimi
kötü hissetti çünkü daha başlardayız çok üstüne düşüyorum bu yüzden ileride beni cepte mi görür
Bazen tanıma evresinde insana söylenen bu tür sözler ''daha önce böyle hissetmedim, sen diğerleri gibi değilsin, seni çok seviyorum lütfen hep benimle kal' vs vs insana kendini gerçekten kötü hissettiriyor. Ola ki ayrılık düşünüyorsun acaba benden sonra devam edebilecek mi hayatına diye kendi kendine vicdan yaptırıyor. Eğer ilişkinizin başında iseniz fazla üstüne düşme mesajlarına hemen cevap verme. Belki onun için doğru kişisindir belkide o senin için doğru kişi değildir mesafeni koru.
4. ayımıyızdayı ama evet
En az 6 ay şart. Ciddi cümleler sarf etmek için
Sevgilinin “doğru kişi sensin” demesi aslında çok tatlı bir iltifat, kötü hissetmene hiç gerek yok bence 😌💕 İlgini göstermen cepte olduğun anlamına gelmez, önemli olan kendini feda edecek kadar abartmaman. Hem erkekler de değer görmekten hoşlanıyor. Sadece hayatının merkezine onu değil, kendini de koy. Şu an sende en çok korkutan şey ne, kaybetmek mi yoksa değersiz hissetmek mi? 🫶✨
Cevap
7Cevap
Ağzına eden kadnlari sever hcbir şey istemem diyeni dglde arsizca kendine herşeyi aldıranları severler
Çok üstüne düşünce elde ettim kafasıyla soğuyorlar biraz koşturmak lazım
Haklısın
Zor kadinlari sevmedikleri kesin yemez çünkü
Birazdan ağırdan al derim kadınların en büyük silahı mesafeli olmasıdır nazıdır yani roller değişmesin beybi🙃🙃
Tamam aşkımmm saoll
Bazılarını bilmem ama ben karşımdaki insan ilgisizse bir saniye bile durmam.
valla biz erkeklerin bir standardı yok ki.
Erkekler seksi kızları sever, konuşalım istersen bunu
Ben kendim gibi oluyorum genelde
İlgisiz demeyelim ama çok az ilgili
Çok yüz verme ona aşkım
Mesafe iyidir
Bişeyler yaşadınızmı
Evet
O zaman bi mesafe kalmamış aranızda duruma bakılırsa ilk mi oldu sende
Sevişme olmadı elleşme onun ilkiyim garip hissediyorum keşke yapmasaydım
Yani tatmin oldunuz mu peki
Oldum ama gerek yoktu
İşte insanların tek sorunu nefsine hakim olamamak günümüzde hep böyle sadece senlik bir durum değil yanlış anlama yani erkekler de olduğu gibi kızlarda aynı sonra terkedildim deniliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?