Şu yaşıma kadar genel gözlemlediğim durumu sizlere de sormak istedim. Ben, bu kızla sevgili olunur, yürüyeyim dediklerim hep avucumu yalatırken hiç sevgili gözüyle bakmadığım kızlar ise bana yürümeye başlıyor.
Kızlar, kendilerini sevgili olarak görmeyen erkeklerden mi hoşlanırlar?
Kızlar kendilerine sevgili gözüyle bakmayan erkeklerden mi hoşlanıyorlar?
Bence sebebi, nasıl olsa bu kızla ilişki düşünmediğin için doğal davranıyorsun içini açıyorsun belki daha samimi yaklaşıyorsun bu da etkiliyor karşı tarafı
Kızlar 22 cm ve parası olanlardan hoşlanıyor sonra tipe ve fiziğe bakıyor uzun boylu istiyor. Bazen beğendiğimiz olmuyor, hiç beklemediğimiz de bizi beğeniyor olabilir hayırlısı. Sevgili basit birşey. Uzak durmak iyidir..
bir kız olarak söylüyorum benim açımdan doğru ama kişiden kişiye değişir elbette bana ilgili davranan değil de beni gram sevmeyen arkasından koştum 4 yıl kadınlar zoru ulaşılmazı sever en azından ben öyleyim
Yemin ediyorum böyle tip kızları boğasım var. Sevme ilgi gösterme kız seni seviyor. ruh hastası mısın bacım seviyoz ilgi gösteriyoruz bu sefer hoşuna gitmiyoruz.
Kıza gore değişir Sen seversin o sevmez Sen sevmez arkadas dıye bakarsın o aşık olur seni düşünür geceleri haberın olmaz genelleme yanlış insanlar farklı karektere düşüncelere sahip kimsenin kanı iç dünyası aynı degıldır Eline kız düşerse ona gore yargılarsın
En İyi Cevaplar