Çok seviyorum ya istiyorum ki onun kıyafetlerini ütüleyeyim sarılıp göreve yollayayım istiyorum ama bilmiyorum ya zorlukları da var diyorlar ben de öğretmenim güzel olacağını düşünüyorum
2 ay
İki gün sonra görevden dönmüyor, özlemeyi sevmiyorum, böyle olmuyor, ayrılmayı düşünüyorum veya başkasını buldum demeyin de. 😀
Ortalık elli altı zaten. 😅
🫣😮
Valla karşıt cins milleti böyle açıkça söylüyorum yani. Öyle lafları allayıp pullayamam. 😀
Kimi tanidiysam böyle ya aldatıldı ya da ayrıldı. 😎💯
Asla saçma değil, baya tatlı bir hayal bu aslında 😍 Beraber meslek sahibi iki insan olmanız da büyük artı. Ama askerle evlilikte tayin, uzun ayrılıklar, gergin görevler gibi zorluklar gerçekten oluyor 💔 Bunlara dayanabileceğini hissediyor musun, yoksa düşününce miden sıkılıyor mu biraz? İçten soruyorum, kalbin mi yoksa mantığın mı daha baskın şu an sence? 💭💘
Cevap
10Cevap
Bahsettigin uzaman çavuş ise simdiden gecmis olsun. Faha ust rutbeler iyidir olabilir. Ama uzm çvş askeri personelden ziyade parali er gibi. Ucretli ogretmen gibi dusun.
Hımm anladım
Bende askerle evliyim istersen biriyle varsa eşime diyim tanıştırsin güvenilir biri yani
Ay bilemedim 😄
Ciddiyim bak sorarım varsa güvenilir biri konustururuz sizi nolcak yuva olsun bizimde tuzumuz olsun
Soruyu beğendim yaz bana
Olabilir aslında
Yaz sen bana ☺️
Adınıza tıklayamıyorum ki nasıl olcak
Şimdi yaz
Xper yetmiyor şimdi de
Ben çıkayım gizliden
Tamam
İstek atsaydin
Tamam yolladım
Kanka ben askeri personelim bu konuyu sen biraz daha düşün kocanı senede 2 defa görürsün oda görevde olmazsa olursa belki görürsün
Güvenlik görevlisiyle evlen
Tamam aristokratımsı sen dedin diye hemen evlenirim zaten
Sözümden çıkma
🙄🙄
ama senden hep uzak kalabilir
İssgiyorsan evlenirsin
Üniforma seviyorsun 🤷🏻♀️
Saçma
Askerim :)
Zor meslek
Çok saçma
cok mu seviyorsun