Önceden askerle evlenmek istemiyodum da şimdi sadece asker istiyorum. Askerlerlerin hepsi aldatir mi?

Askerlerin genelde eşleri aldatma yoluna gidebiliyor. .
%70 i aldatıyor gözlerimle görmeseydim söylenenlere inanmazdım, isim vermeyeceğim askerlik yaptığım birlikte evli olan da nişanlı olan da aldatıyordu ve bunu hiç gocunmadan rahat bir şekilde yapıyorlardı benim bile midem bulanmıştı karaktersizlik akıyordu hepsinden...
Asker istiyorum doktor istiyorum pilot istiyorum bu ne ya bu nasıl bir zihniyet ask kimde güzelse kiminle mutlu olacaksan onunla evlenmeyi denesene hay sizin beyninize.
haaaa senineslegin istenmiyo diye kizginsin anladim
meslegin*
Benim mesleğim yok kariyerimi tamamlayamadım daha
buyrun benim o
Cevap
13Cevap
Askerler aldatır mı diye bir soru öncelikle mantıkla çelişir,
sonuç olarak insanlar hani meslekleri ne olursa olsun insan!
İyisi de olabilir kötüsü de.
Askerlerin aldatmaya meyilli olup olmadığından ziyade, aldatılmayı hak edecek biri miyim yoksa değil miyim diyerekten kendine sorsan çok olumlu cevaplar bulursun diye düşünüyorum.
Aldatmanın meslek ile bir alakası yok ister asker olsun ister ev erkeği aldatmak istese aldatır. Sırf askerle evlenmek isteyebilirsin kendi kararın ama askerler hep nöbette olurlar. Yani hep ilçe değiştirmek zorunda kalırlar. Hani rahat bir düzeniniz olmaz evlenince hep oradan oraya sürüklenmek zorunda kalırsınız.
Kadınlardan asker ve polisler e inanılmaz bi talep var hem evlilik hem takılmak için birini ikisini reddeder de illa ki aklı düşer birine
Aldatıyorlar diye biliyorum bide sorunlu oluyorlar
Askerler daha istekli olur seni hiç bırakmaz 🤣🤣
Çok azgınlar 😂😂
cok iyi bisey istekli olmasi
calistigiyerde kiz olmamasi
Aynen seni daha iyi sever 🤣🤣
İnsanın karakterine bağlı bişey bu ama askerlikte bütün komutanlarım çapkındılar pamuk şeker tadını bile alan vardı şeyden 😂
Mesleği değil adamlığı önemlidir.
her şey karakter meselesi
Aldatmak karakter meselesidir
Göreve gittiğini düşün 3 ay
Aldatır aldatmaz o kişinin iradesine kalmış
Dönek değilim
sensin donek maydanoz
Belli oluyor yaptıklarından
Aldatabilir.
Hepsi niye aldatsın oyle bir durum yok
Asker mi kaç kaç değmez.
Herkes aynı değil