Valla rutbesini sormadim jandarma ben ogretmenim. asker esleri yesillendirebilir mi bi yerde sabut kalma durumlari oluyir. mu yoksa gezecekler mi hep. hic bilgim yok ona gore taniscaz gorucu usulu okacak gel diyecegim ona gore.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bende akadrmisyenlige zorlarim o zaman o dq agir calisiuor madem
Sık tayin olurlar, kök salamazsın, psikolojik baskı uygulayabilir, seni taşıyamayabilir ya da iyi biriyse sana değer verip saygı duyarsa rahat edersin, lojman, kamp, orduevi imkanların olur. Sen evinin kadını ve erkeği çocuklarının anası babası olursun. Mesaisi ağır olur ve eve vakit ayıramayabilir. Görevleri uzun ve şehir dışı olabilir ve akşam eve günlerce gelmeyebilir. Subay ya da Astsubay evlenebilirsin. Subayın konumu daha iyidir.
Yasi varmis bayaa. Artik o pek yer degistirmez. Subay olmadigi kesin 40 yasonda bir subay Şu an binbasi dir enaz. O da oyle siradan bir yerde jandarma olamaz. Astsubaydir. Ya da uzman Daha once evlilik yapmismi Sizin yas kac. Daha once evlendinizmi
Arkadasim halen dedigimi anlamadin. İstanbul'da astsby uzman yokmu. Ayrica kocaman kadinsin, bi yasa grlmissin biriyle evlenmek maksatli tanismaya calisiuosun ama adamin ne is yaptigini bilmiuyosun. Sen gercektende ogretmen olduguna emjnmisin. Evlenip bosandin galiba. Gozun kaapli daldina gore
hayattan beklentine bağlı, ben gezmeyi severim yeni yerler keşfederim dersen, ailemden uzak da yaşarım , kafa dinlerim vs.. mantıklı.. evden uzak kaldıkları oluyor sonra beni ihmal ediyorsun şikayetlerin olmasın.. sen de mi doğuda görev yapıyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Rütbesini söyle sana eski bir subay olarak anlatayım.
Jandarma istihbarat bolumu rutbesini bilmiyorum
Öğrenip yazarsın, subay, astsubay ve uzman da çalışır istihbaratta
Tamam madem ogrenince yazayim
Sık tayin olurlar, kök salamazsın, psikolojik baskı uygulayabilir, seni taşıyamayabilir ya da iyi biriyse sana değer verip saygı duyarsa rahat edersin, lojman, kamp, orduevi imkanların olur. Sen evinin kadını ve erkeği çocuklarının anası babası olursun. Mesaisi ağır olur ve eve vakit ayıramayabilir. Görevleri uzun ve şehir dışı olabilir ve akşam eve günlerce gelmeyebilir. Subay ya da Astsubay evlenebilirsin. Subayın konumu daha iyidir.
Maaslar nedir
Rütbeyi bilmem lazım, hizmet yılına ve rütbeye göre değilir. Sen 8 alıyorsan o 14-16 alır
Tayin olayları çok olur ama annem gayet memnun sorsan tavsiye eder :))
Imkanlardan mi memnun
Evet tabii ki hayatımız orduevinde geçti Kıbrıs'a vb. tatile gittik askeri kamplara yani gayet iyi
Genelde yer dehisikligi olur.
Buyuk ihtimalle uzmandir.
Askeriyedeki en. alt rutbe.
Surekli tayin alirsiniz. Sabit yeriniz olmaz
Bilmiyorum sormadim yanlis anlasilir diye. niye rutbeli olamaz mi sonucta 39 40 yaslarinda artik
Yasi varmis bayaa.
Artik o pek yer degistirmez.
Subay olmadigi kesin
40 yasonda bir subay Şu an binbasi dir enaz.
O da oyle siradan bir yerde jandarma olamaz.
Astsubaydir. Ya da uzman
Daha once evlilik yapmismi
Sizin yas kac.
Daha once evlendinizmi
Siradan binyerde degil istanbulun en iyi yerinde
Arkadasim halen dedigimi anlamadin. İstanbul'da astsby uzman yokmu. Ayrica kocaman kadinsin, bi yasa grlmissin biriyle evlenmek maksatli tanismaya calisiuosun ama adamin ne is yaptigini bilmiuyosun.
Sen gercektende ogretmen olduguna emjnmisin.
Evlenip bosandin galiba. Gozun kaapli daldina gore
Gozum kapali dalsam gorusurdum daha gorusmedim. afamla gorusmeden rutbesini vs mi soralim.
Ayrica evlenip bosanan dalmaz hic evlenmeyen atlar
Ondanmi 40 yasindaki adamin pesindesin. Ayrica 40 yasinda hic evlenmemis meslek sahibi bir adaminda neden evlenmedigini sorgulamak lazim
Herkes evlennek zorunda mi ya hu alla alla
Neyse sen anlamazsin, kapasite meselesi. Bazilari yasar ogrenir anlar. Hadi sende yasa ogren
hayattan beklentine bağlı, ben gezmeyi severim yeni yerler keşfederim dersen, ailemden uzak da yaşarım , kafa dinlerim vs.. mantıklı.. evden uzak kaldıkları oluyor sonra beni ihmal ediyorsun şikayetlerin olmasın.. sen de mi doğuda görev yapıyorsun?
Seversen neden olmasın
Çok ağır bir meslek zor
rütbesi önemli, subaysa evlen
Degil
Görücü usulü mu
Evet
mantıksız
Peki Feridun abi.