27 yaşındayım tüm yaşıtlarım sözlü evli sevgilileri ona 70 bin TL'lik yüzük alıyor çok canım yanıyor
3 ay
27 yaşındayım tüm yaşıtlarım sözlü evli sevgilileri ona 70 bin TL'lik yüzük alıyor çok canım yanıyor
Bir şey söyleyeyim mi Sen gerçekten Allah rızası için gel i eşim ol benim evlenelim seninle gerçekten söylüyorum kimsem yok benim çok yapıyor Yalnız annen baban ne olursun evlenelim kızım ne olur nefes nefese bir kere değil senin ben seni bir kere kadınım yapayım o kadar istiyorum ki allah'ım bir aramazsa şimdi odayı boyadım taşınacağım evde kimse yok iftar açacaktım gittim Bir bardak çay yaptım sonra yumurtayı kırdım? Hani insan şey diyor tamam mı tavana bakıyor Kimse yok aşağı bakıyor Kimse yok ben niye yaşıyorum gidiyor
70 bin tl ile yüzük mü var? Oha yuh, afedersin ama kendini neden başka insanlarla kıyaslıyorsun? Her insan farklıdır. Sen kendini başka insanlarla kıyasladıgın sürece asla mutlu olamazsın. Bende mutlu degilim ama 70. bin tl yüzügüm olmadıgı için degil, Böyle saçma şeylere takılıp aglayacaksan agla , seni tutan yok. 70. bin tl yüzük alan birisi yoksa sende çalış kendine 70. bin tllik yüzük al, Valla birisi bana 70. bin tllik yüzük alsa %100 kabul etmem gibi , o ne be hiç gerek yok. Mutlu degilsek 70, binlik yüzüklerede gerek yok bence. Maddiyata bu kadar takılmayın ya saçma geliyo bana böyle şeyler. Sonuçta bende prenses diana degilim. Hfdhdhd
Tüm arkadaşların öyleyse herkes gibi mi olmak istiyorsun? Ben farkım olsun isterdim. Ayrıca da uyduruyor olabilirler. Yüzük taşın büyüklüğü vs. biraz hava atma aracı olarak kullanılıyor, hiç hoş olmuyor açıkçası. Ben şahsen eşimin alacağı yüzüğün maddi değerini bilmemeyi tercih ederdim. Zirkonyum olmadığı sürece alabilir yani istediği bütçede 😂 bazıları daha sonra daha pahalisini alacağına söz vererek daha uygun fiyatlı alabiliyor. Öyle de olur, aramızdaki güven duygusu pekisir..
Dün bir çifte tekrar evlilik yüzüğü sattım. Hafta sonu kaybetmiş kadın elini yıkarken unutmuş. evlenen mi var yeni sanki. Kaç zamandır alyans satmadım ben evlenicek çifte 😴 Yeni evlenenler gümüş alyans bile almıyor çelik alıyor olmalı. altın-gümüş alyans satışları dipte çünkü.
Kendini böyle hissetmene gerçekten üzüldüm canım, kıyaslanınca içinin acıması çok normal 🫂✨. Bir yüzüğün fiyatı senin değerini belirlemez, bunu sakın unutma. Aşk para yarışına dönünce hiçbir anlamı kalmıyor zaten. Sana gerçek sevgi, gerçek emek ve gerçekten yanında duran biri lazım 💛✨. Sen böyle düşünürken aklından geçen en büyük korkun ne?
Cevap
38Cevap
bana da geçen yüzük alacağını söyledi sevgilim ben mi alayım sen mi beğenirsin dedi sen cok memnun olmuyorsun senın ıstedıgın olsun dedı okey neyse baktıgı sayfadan baktım 17 bındı yuzuk sonra ben yuzuk olcusu almaya gıdecektım fırsat olmadı gidemedim sonra gidiyorum şimdi dedim sence gideyim mi dedim ya dedi sen o yüzüğü takmazsın atarsın bi kenara ddedi altın küpe alayım sana dedi bende bi karar ver senın kararınla gıdecegım dedım yokus yaptı bende kustum ayrıldım. sonra sans eseri arkadası var bı tane laf aldım agızından o biraz doldurmuş evlenmeden bu kadar pahalı şey alma vs diye evlenince alırsın demiş. ama ilk yüzük konusunu açan da benım sevgılımdı sonradan boyle yapınca hevesım kactı ayrıldım hakaret ettim
70.000 TL'lik yüzük alınmasının sana değer verildiği anlamına geldiğini zannettiğin için olabilir... Sana 70.000 TL'lik yüzük alındığında kendini anca değerli ve önemli hissedeceğin için olabilir.
Ya kıyamam sana bee.
Sende kendine al, tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım şarkısını söyle. Kendine değer ver sev önce, sonrası olacaksa olur zaten ama olmaz veya olmadı diye üzülme yaşamaya devam et.
Hayır kimse kimseye o kadar yüzük almıyor sosyal medyada mehirler havada uçuşuyor ticarete dökmüşler evliliği bunlara inanma sana hayal satıyorlar.
İşyerinde oluyor
Başkalarıyla kıyaslanmak yerine kendi yoluna odaklanmalısın. Herkesin zamanı ve şansı farklı işler; senin için de en hayırlısı doğru zamanda gelecektir.
Yahu bir kere bu kafadan çık 70 bin TL'ye indirgeme güzelim duygularını yakma canını boşuna elbet sana da 80 bin TL'ye yüzük alan birini bulur catlatirsin düşmanlarıni 😅
Yüzüğün fiyatından önce verene bak, o daha önemli, eğer anlaştığın biriyse 15-20 binlik yüzükte yeter.
Ben 28 yaşındayım Buna ben de çok üzülüyorum. Bunu çok düşünüyorum
Herkesin alıcısı farklı maalesef. Hande Erçel, seda bilgiç bana bakar mı? Bakmaz:) çünkü çevreleri farklı
Senin mutluluğun 70 bin TL yüzün üzerinde olmalıdır unutma insanı o yüzük değil mutlu eden , önemli olan sevgi saygı anlayış edep ve merhamet
70 bine yüzük mü kalmiş aşko?70 bin dolarmı?😁 sürekli aldatirsan , ulaşılmaz olursan kaçarsan kiskandirirsan peşinde süründürürsen o zaman alırsın aşkısı:) mutlulugun tek formülü erkeğin daima kadini kiskanmasidir ve hep ulaşılmaz görmesidir, aldatmasan da aldatiyor gibi yap:)
Konu 70 Bin TL olması mı yoksa yüzük alınmaması mı? Ayrıca bu zamana kadar hiç heves edip de gidip yüzük fiyatlarını araştırmadım bu çok farklı bir kafa. 65 e alınsa tamam mı senin için 😂
Sende kadınlığını kullan. sen de ilgi sevgi değer gör öyleyse.
Neden kıyas noktasındasın. Kendi değerini kendin belirle.
Belediye olarak bu konuda yardım kampanyamız olacak ağlayanlar için. 😀
Mutlu olmak için maddiyata daynırsan mutlu olamazsın
Aynen ya, para ne kadar şey değiştirir ya. Valla ben alınanı alırdım zaten.
5 sene sonra onlar kafama edeyim neden evlendim derken sen fink fink geziyor. ortamların wamp kadını olmuş olacaksın :)
Vizyonun geniş olsun biraz 70 bin TL değil 70 bin $ lik falan iste
Demek ki 70 bin tl lik yüzük takabilecek organ sende yok kanks.
Onların var, benim niye yok diye düşünen kadınlar dünyayı hem kendilerine hem de sevdiği adama zehir ediyor. Belliki sen de o tür kadınlardansın. Nasıl bir düşünce yapın var?
Çok istiyorsan bul birini, versin sana 70 bin TL. yi, sonra git kendine yüzük mü alıyorsun, başka şey mi alıyorsun, kendin bilirsin.
Çok istiyorsan tektaş yüzüğünü kendin al. Sana erkekler tektaş yüzük almaya mecbur mu?
Normal gümüş alyans da yeterli bir yüzüğe 70 bin lira vermeye değmez hem senin değerini bir yüzük mü belirleyecek?
Bilmiyoruz bacım ne strateji biliyoruz ne başka halt
Yani o parayla bu 2.5 ay geçinen insanlar var.
Ahh ahhh ben o evrelere gelene kadar. Burası imtihan dünyası kimi varlıkla kimi de yoklukla sınanıyor. Allah bize helalinden bol kazançlar nasip etsin biz kendimiz kendimize alalım 🤲
Keşke bana hediye alan olsa. Kadınlar gününde bile alınmadı
Benim sevgilim aldığı bir bardak kahveyi bile söylerdi. Tek derdin yüzük alınmaması mı?
Ahahaha yani aramızda ciddi birşeyler olursa 70 değil 170lik de alabilirim yaşım 37 :)
70 bin verip yüzük alan erkeğin aklına sokuyum.
Hiç merak etme sorun sende değil.
Kim ne yapmış ne almış umrunda olmasın böyle olursan mutlu olamazsın sen kendi önüne bak
Erkekler adam gibi sevdide 70 bin TL lik yüzüğümuz kaldı gerçi bizim sevdiklerimiz ya fakir oluyor ya da cimri
Kendinizi kimse ile kıyaslamayın 10 bin tl'lik yüzükte sizi mutlu edebilir kendinizi boş yere harap etmeyin
Aaa aşk olsun 70 tl yüzük kuşunuz olsun hanfendi sizin gibi kadın daha güzeline laik o yüzük ne ki size 90 binlik gerdanlık yakışır
Neden karşındaki kişi sana yeterli olamıyor. Eğer karşındaki kişinin bu durumu yoksa ayrıl. bu süreç kimseye zehir olmasın.
Bu zamanda ekmek parası buldun da yüzüğün kalsın bacım
Kardeşim evlendi. Kızın babası 4 ml dolarlık adam. Kardeşim kıza 7 bin TLlik nişan yüzğü aldı. Senin gibi görmemiş bir kızla evlenilmez.
Benimde bir alyansim bile yok maalesef
Bu hayat başarısı değildir
Hayat işte canım şans diyelim
70 binlik yüzük çokta pahalı değil
Seninki neden almıyor
Sugar daddy bulman lazım hayatım 🤣
Gizlisin, nasıl alayım?
Sende evlen seninde olsun bacim
Biz hiç olamadık boş ver yaa
Senin dişil enerjin düşük
Bende her türlü enerji var
Böyle düşündüğün için
Olursun dert etme
Ne is yapiyorlar ayol
fiyatı normal mi
Bencil ve zor degilsin ondan...
sen evlenme direk boşanirsin
Umarım olursun
Sana 20 TL'lik bakır yüzük yeter kanka..
yazık
Bize niye soruyon bize mi verecen?
Ne özelliğin var peki
Yani paraya göre
alayım madem üzüldün
Neden 70 mesela 80 olsa?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?