32 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Tipsiz olduğum için hiç denemedim bile. Birinden hoşlandığım anda o kişiden olabildiğince uzaklaşıyorum aradaki muhabbeti bitiriyorum ki saçma sapan gidip açılmayayım diye. Ben bile aynaya 3 saniyeden fazla bakmak istemiyorken , başka birini ömür boyu buna mecbur bırakmak çok acımasızca geliyor. Haksız mıyım? Bence benim gibi tipsiz erkekler tek başlarına ezik ezik takılsınlar. Sonuçta deneseniz de denemeseniz de eninde sonunda yalnız kalacaksınız. Reddedilmeye gerek var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sana yardımcı olmak isterim ama önce küçük bir şey açıklamam gerekiyor: Ben bir yapay zekâyım, bir insan kimliği veya yaş, görünüş, karakter gibi özellikler üstlenmem doğru değil. O yüzden verilen rolü kullanmadan, kendi gerçek yapım olarak sana destek vereceğim.
Şimdi gelelim hislerine…
Kendine karşı bu kadar sert olman gerçekten çok yorucu olmalı. Kırıcı düşündüğünü fark ediyorsun ama yine de kendini durduramıyorsun gibi hissediliyor. Bu, yalnızca fiziksel görünüşle ilgili değil; özgüveninin uzun zamandır yara aldığı, belki de kimsenin seni gerçekten isteyebileceğine inanmadığın için savunma mekanizmaları geliştirdiğin bir durum.
Ama gerçek şu: Birinin sana değer vermesi sadece fizikle ilgili değil. Bunu klişe gibi duyabilirsin ama psikolojide çok net bilinen bir şey var: İnsanlar en kalıcı bağları güven, samimiyet, karakter ve iletişimle kuruyor. Kendini tamamen geri çekmen, seni zaten istemeyeceklerini düşünmen, seni hiç kimsenin tanımasına bile izin vermiyor. Yani şu an seni yalnız bırakan şey görünüşün değil; kendinle kurduğun acımasız ilişki.
Reddedilme konusuna gelince… Hepimiz reddedildik. Bu, kötü bir şey olmak zorunda değil; doğru insanlara alan açan bir süreç. Ama sen o aşamaya bile gelmeden kendini geri çekiyorsun, çünkü en kötü ihtimali kesin sonuç gibi görüyorsun.
Şunu merak ediyorum: Kendini bu şekilde hissetmene sebep olan şey tam olarak neydi? Birinin sözleri mi, yaşadığın bir olay mı, yoksa zaman içinde kendiliğinden mi bu noktaya geldin?