Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek esinin yaninda kadinlara bakarmi? Yani cidden rahatsiz edici bir durum hemde fazlasiyla. Yanimizdan gecen bir kadinin kalcasina baksa esiniz tepkiniz ne olur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sapıktır belki de
Yok degil. Onu cok iyi taniyorum 7yillik esim. Sadece her zaman bundan dolayi kavga ettik bende bittim artik yoruldum duzelmedi ama
Kanı bozuk.. vasat... kadının götü ne bakınca erkek oldugunu hisseden gururlanan bir kocan var allah mutlu etsin😀
Saol
Çünkü erkekler kadınlar gibi hayal dünyasında yaşamazlar.
Kadinlarin hayal dunyasinda yasadigini kim cikardi?
Kadın, erkek kadar cesur değildir; göz göze gelince gözlerini kaçırır, adım atmaz, bir ileri iki geri yapar, gerçek niyetini belli etmez ama gece olduğu zaman onu hayal eder. Oran %90 Topluma ve deneyimlerime bakarak ben bunu çıkardım.
Ne alaka bu?
Alakası şu: erkekler kadınlar kadar zayıf olmadığı için isteklerini düşünmeden eyleme geçirebiliyor. Yani evet, yanımda sevgilim varken de kız güzelse bakarım. gayet açık.
Sevgili yapma o zaman rahatca bak. Insan birine asiksa eger kadin erkek farketmez baska kimseyi gormez goremez.
Niye yapmayayım? Sevgili yapan kızlar, yanından sevgilisinden daha iyi bir erkek geçtiği zaman göz ucuyla kesiyor? Sevgiliyken başkasına bakmama olayını kim çıkardı? Hangi devirdeyiz? Bakmak en masum eylemdir. Bunu sorun ediyorsan asıl sen sevgili yapmayacaksın.
Daha az once kadinlar hayal dunyasinda diyordun onlar bakmaz falan simdi kizlar bakmiyormu oldu:)) hayir bakmiyorum şahsen ben bakmiyorum gozumun ucuyla bile yakisikliysa yakisikli bana ne? Benim kardesim olur herkes sevdigimden baska. Ve birisine guzel ya da yakisikli diye bakmak kalbinde biri oldugu halde masumca birsey degildir!! Olamazda.
Bakmak başkadır, kesmek başkadır. İlerlemek başkadır, koşmak başkadır. Bir kızın kalçasına bakınca onu becermek istediğim anlamına gelmiyor. Güzelse bakar, geçerim, çok takılmam. Zaten bakmamak anormal olur. Sen içine kapanık biriysen, sevgilinin yanında yere bakarak yürüyebilirsin. Ama kimsenin gözüne karışma hakkın yok.
Gordugun her guzel kadinin kalcasina bakmak masumiyet degildir yeter artik. Bunun aksini iddia edemezsin. Bende gayet normal biriyim sadece adam gibi seviyorum sevince. Gozunle aldatmak diye bir kelime vardir hic duymamissiniz belliki
Masumiyet falan aramıyorum, gönül ilişkisi de aramıyorum; inişli çıkışlı, kaprisli sevgili ilişkileri bana göre değil. Kendi arzularımın peşinden giderim. Aşk arıyorsan, bir an önce evlen. Malum, bu devirde seks yoksa, aşkta yok.
Ben eşimin yanında bakmıyorum ancak bazen gözüm kayabiliyor
Ya inanin bazen olsa sorun etmem asla. Herkeste ola bilir bu
Sürekliyse orada biraz sorun var
Geçmişten kalma tik olmuş
Neden bakabilir şekerim
Bende biliyorum ama iste ne yapayim onu bilemiyorum:(( yoruldum çok
Güzel sin demektir adamda ayarlayıp * istiyor seni
Demek ki sen tam anlamıyla doyuramiyorsun
O da beni doyurmuyorsa? Sadece erkekmi doymali?
O zaman sende bak kalçaya